احضار روح

patris

New member
من نمیدونم چقدر این قضیه احضار روح صحت داره ولی چیزی که شنیدمو میگم
یکی از آشناهای دوستم این کارو کرده بودن ولی نتونسته بود روحو برگردونن یا به عبارتی خداحافظی نکرده بود
مثل اینکه روح تو خونه میمونه و طرفو اذیت میکنه تا حدی که کارش به روانپزشک کشیده شده بودو اخرشم مجبور میشن خونه رو عوض کنن
من خودم به شخصه همچین ریسکی رو نمیکنم ادماشو به بدبختی تحمل میکنیم چه برسه روح:ph34r-smiley::1dco2x0p1lilzhfpg1t

ZOT

New member
حرف شما درست
راهکارتون هم مهمه ولی بهرحال واسه ترسو نشدن بچه هامونم باید یه چیزایی بلد باشیم
من تو بچگی از چیز خاصی نترسیدم یا لاقل یادم نمیاد اما الان شهامت روبرو شدن با موجوداتی مث مار،جن،روح،پری، و........ رو ندارم
در حالیکه اینارو هیچوقت ندیدم
چرا باید از پیزی که ندیدم بترسم پرا در مورد ترس باید به حرف دیگران اعتماد کنم؟

خب ساکار جان این خاصیت آدم هاست ! شما تا حالا شیر رو ندیدی اما شنیدی که چه خصوصیاتی داره و حتما حتما اگر ببینیش ازش می ترسی و فرار می کنی ! وقتی که درمورد جن هم شنیده باشی که دیگران حرف های ترک می زنن عقلت حکم می کنه که ریسک نکنی و در این زمینه به تجربیات دیگران گوش کنی ! بترسی و خب چون در ترس بدن آماده ی فرار میشه و یک مکانیسم دفاعی ایجاد می کنه تا خودش رو حفظ کنه ! مگر این که خلاف اینها ثابت بشه به وضوح برای شما ! البته راه کارهای رفتار درمانی هم برای کاهش ترس و اضطراب وجود داره که اگر خواستید براتون بگم !

حسان

Well-known member
بچه ها بعضی موضوعات شوخی بردار نیست ...
بی خیال شین...
از من شیطونک گفتن بود...

sakar

New member
من که تا حالا از این کارا نکردم ولی به نظرم در این مواقع آیه الکرسی خوندن خیلی خوبه ! یعنی من خودم وقتی نصف شب آخر همه می خوام لامپ ها رو خواموش کنم وبخوابم بعضی وقتها می ترسم هی تند تند آیه الکرسی می خونم اینقدر خوبه و ترسم ازبین میره !
منم همین کارو میکنم ولی میگم کاری کنیم که نترسیم چرا ترس واسمون اینقد معنا داره
بیایید بی معنیش کنیم
واسه نجات از ترس به خدا نزدیک نشیم با عشق بهش نزدیک شیم

Artmis.a

New member
شنيديكه ميكن ,ريشه ي همه ي رفتارا به دوران طفوليت بر مي كرده ,داستان ترس هم همينه,
به نظر من همه جي به اون دوران بر مي كرده ,اكه تو كودكي از تاريكي مي ترسيدي ,الانم مي ترسي و يا اكه كودكي با دل و جرات بودي ,الانم هموني ,
الان هرجقد هم راهكار بديم ,نمي تونيم بر رفتارايي كه تو اين بيست و جند سال شكل كرفته غلبه كنيم يا به طور كل تغيرشون بديم ,

به هر حال ,بهترين راه ارامش ذكر خدايت ,

الان منو مي بيني ,تو كودكي ,هميشه مي ترسيدم خونمونو دزد بزنه ,جون هميشه بايد مواظب مي بوديم ,من شبا كه مي خوابيدم ,نكام همش به بنجره بود ,به حياط ,كه كسي نياد ,يا اكه بياد. سايه شو ببينم و بابام اينا رو بيدار كنم!!!;
الان ترك ترين خوابم ,مربوط به دزد هست ,يعني وقتي خواب دزد مي بينم قلبم تند تند مي زنه ,عرق مي كنم ,اصلا يه وضعي ,بعدشم كه بيدار مي شم ,ميكم خب خدا رو شكر خواب بود:p
حالا جالبه كه بدوني تو بيداري ,از دزد نمي ترسم ,هههههههههه
صدايي بشنوم تو حياط يا خونه ,مثل شيري مي رم ببينم جيه ,ههههه
اينجوريه ,
سعي كن بجه هاتو ترسو تربيت نكني ,;)

موافقم
من از بچگی بدون کوچکترین ترس و وحشتی عاشق حیوونی مث موش و مارمولک و همستر و قورباغه و آزمایش و...روشون بودم! همچنین عاشق میکروسکوپ و دنیای زیر اون الان عاقبتمو ببینین.:smilies-azardl (181
فقط یه بار 10 سالگیم یه سگ هار دنبالم کرد که از اون روز از هرنوع سگی بدم میاد.:black_eyed:

Artmis.a

New member
حرف شما درست
من تو بچگی از چیز خاصی نترسیدم یا لاقل یادم نمیاد اما الان شهامت روبرو شدن با موجوداتی مث مار،جن،روح،پری، و........ رو ندارم

سلام ساکاری
از هر موضوعی که می ترسی باهاش مواجه شو!
مثلا برو باغ وحش یه مارو از نزدیک ببین!
یا در مورد جن و پری آیات روایات و احادیث و منابع معتبر را مطالعه کن.

ba ba barghi

Well-known member
حرف شما درست

نه من مطمئنم اگه تو کودکی می دیدی می ترسیدی ؟؟
نیگاه الان من بچه بودم مار دیدم !اصلا هم نترسیدم !الانم ببینم نمی ترسم ولی جوانب احتایط رو انجام می دم نیشم نرنه !!همون الفرار خودمون میشه !!ولی بچه که بودم از چشم غره ی مامانم می ترسیدم !الانم می ترسم !!!

برای تربیت بچه ها هم یه دور فشرده بیا پیش خودم!!!:motat:

sakar

New member
خب ساکار جان این خاصیت آدم هاست ! شما تا حالا شیر رو ندیدی اما شنیدی که چه خصوصیاتی داره و حتما حتما اگر ببینیش ازش می ترسی و فرار می کنی ! وقتی که درمورد جن هم شنیده باشی که دیگران حرف های ترک می زنن عقلت حکم می کنه که ریسک نکنی و در این زمینه به تجربیات دیگران گوش کنی ! بترسی و خب چون در ترس بدن آماده ی فرار میشه و یک مکانیسم دفاعی ایجاد می کنه تا خودش رو حفظ کنه ! مگر این که خلاف اینها ثابت بشه به وضوح برای شما ! البته راه کارهای رفتار درمانی هم برای کاهش ترس و اضطراب وجود داره که اگر خواستید براتون بگم !
منتظرم عزیز بگو
باید این ترسه ریشه کن شه
خوب یه ادم ترسو از شیر فرار میکنه فیلمای مستند حیات وحشو دیدی خوب مگه اونا عقلشون حکم نمیکنه بترسن پس چرا فرار نمیکنن

ZOT

New member
خودت میگی فیلم باید پشت صحنه ی فیلمه رو هم ببینی ! البته انها می دونن که طور باید با این موجودات برخورد کرد که زیاد کاری به کارت نداشته باشن !
یکی از کارهایی که برای غلبه بر اضطراب و ترس انجام میشه روشی است به نام حساسیت زدایی تدریجی یعنی ترس فرد رو کم کم میریزن مثلا اگر کسی از یه حیوان خاص مثلا موش می ترسه بعد از اینکه کمترین حد ترسش رو مشخص کردن از همون شروع میکنن مثلا شاید طرف عکس موش هم میبینه می ترسه خب شروع می کنن به اینکه عکس های موش رو نشونش میدن و وقتی این مرحله رد شد مرحله ی بعدی رو شروع می کنن ! تا جایی که حتی فرد می تونه به موشه دست بزنه !

ZOT

New member
یه روش دیگه غرقه سازی هست یعنی اگه طرف از موش می ترسه از همون اول با خود موش مواجه اش می کنن ! تا اینکه متوجه بشه که موش ترس نداره و کاری به کارش نداره و ترسش از بین میره ! البته باید مراقب باشن طرف یهو از ترس سکته نکنه یه موقع !

sakar

New member
خوب این راهکارت عالی و عملیه میشه ازش استفاده کرد ممنون
واسه نترسیدن از چیزایی که نمیبینیم چیکار باید بکنیم

ZOT

New member
و یه روش دیگه روشی هست که فرد در جایی آرام دراز میکشه چشمش رو می بنده و کم کم درمانگر شروع میکنه به صورت ذهنی با ترسش مواجه اش میکنه و ازش می خواد وقتی رسید به اوج ترسش با بلند کردن انگشت نشون بده و کم کم اینطوری ترسش رو کم می کنن و به مواجه ی واقعی می رسن !

درموردترس دونستن علتش هم خیلی مهمه ! اینکه به قول برقی ریشه در کودکی داره ! یا اینکه یه تقلید باشه یعنی دیده باشه که نزدیکانش از اون چیز می ترسن او هم اینو تقلید میکنه درست مثل همین قضیه ی جن و . . . ! یا اینکه طرف یه خاطره ی بدی داره مثلا تو تاریکی قرار گرفته بعد دزد زده به خونشون طرف دیگه از تاریکی میترسه !

آخرین ویرایش:

ZOT

New member

در این مورد جایی چیزی نخوندم اما فکر میکنم باید به جنبه های مثبتش فکر بکنی یا اینکه مطالعه کنی درموردشون ! و خب اگر بازم می ترسی از روشهای آرام سازی یا ریلکسیشن استفاده کنی و یاد و ذکر خدا که از همه چیز مهم تره ! می دونه خوبه که مطالعه کنی درمورد اینکه خود این چیزهای ندیدنی از چی می ترسن ! شاید این کمک کننده باشه ! به هر حال اگر چیزی دیدم که بدرد بخور و کاربردی بود حتما مطرح میکنم !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sakar

mikhak s

New member
و یه روش دیگه روشی هست که فرد در جایی آرام دراز میکشه چشمش رو می بنده و کم کم درمانگر شروع میکنه به صورت ذهنی با ترسش مواجه اش میکنه و ازش می خواد وقتی رسید به اوج ترسش با بلند کردن انگشت نشون بده و کم کم اینطوری ترسش رو کم می کنن و به مواجه ی واقعی می رسن !

درموردترس دونستن علتش هم خیلی مهمه ! اینکه به قول برقی ریشه در کودکی داره ! یا اینکه یه تقلید باشه یعنی دیده باشه که نزدیکانش از اون چیز می ترسن او هم اینو تقلید میکنه درست مثل همین قضیه ی جن و . . . ! یا اینکه طرف یه خاطره ی بدی داره مثلا تو تاریکی قرار گرفته بعد دزد زده به خونشون طرف دیگه از تاریکی میترسه !

من از حیوونا میترسم هرچی باشه از جوجه گرفته تا... تا حالا یه بارهم یه جوجه رو دستم نگرفتم. و به نظرم به خاطر خاطره ای هست که ار بچگی دارم. من کوچیک بودم یکی از فامیلامون (پسر، هر چی شره از پسراست)یه خروسی که وحشی بود هدایتش میکنه طرفو من، من فرار خروسه دنبالم آخرش یه جایی گیر کردم خروسه از بالا سرم پرید منم از ترس خوردم زمین پام به جایی گیر کرد پاره شد. برای اینکه این ترسمو از بین ببرم خودمو نزدیک مرغو خروسا میکردم کمتر شد ولی هر کاری میکنم نمیتونم بهشون دست بزنم.:dadad4:

mikhak s

New member

به نظرم تنها چیزی که میتونه آرومت کنه خوندن آیت آلکرسی هست. یا خوندن چیزی که بهت آرامش میده ، باعث میشه دیگه بهش فکر نکنی آراومت میکنه

donyabekam

New member
چند تا ذکر هست هرکس پریشان افکار دارد بگه خوب هست البته باید مداوم بگوید

لا حول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
اعوذ بالله من خطوات الشیطن وان یحضرهم
اعوذ بالله من الشیطن الرجیم
لا اله الا الله

آخرین ویرایش:

هانیه

Well-known member
لا حول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
اعوذ بالله من خطوات الشیطن وان یحضرهم
اعوذ بالله من الشیطن الرجیم
لا اله الا الله ...........................................................................

ساحل

New member
چه دلی دارید ها
من که همین چند پست رو سرسری خوندم ترس برم داشت
مامانم همیشه داستانایی میکفت که باور نمیکردم، البته به قول خودش داستان که نه، اتفاقاتی که قبلا افتاده و واقعیت داره
تو یکیش یه آقایی یه دختر خانم جن خوشگل میبینه و عاشقش میشه و با هم ازدواج میکنن و بچه دار هم میشن

یه خانمی هم تو شهرمون هست که قران باز میکنه و مثلا از رو قران آینده رو بیش بینی میکنه
میگن از جن ها استفاده میکنه
ولی اینطور شنیدم که اگه کسی از جنا استفاده کنه تا یه مدت از جنا خدمت میبینه ولی آخرش به خواری و فلاکت میفته
همین خانم کم کم ثروتمند شد ولی تازگیا شنیدیم که تو زندگیش مشکلات زیادی پیدا کرده
به نظرم آدم های نابلد هر چی بیشتر از اینطور مسائل فاصله بگیرن بهتره

زهرا جان جن ها چند گروهن ، یه گروه اونایی که دارن با ما زندگی میکنن ولی ما نمی بینیمشون آزاری ندارن، ممکنه یه وقتایی از وسایلمون استفاده کنن بعد مدتی بزارنش سرجاش(باید تا حالا براتون پیش اومده باشه که یه وسیله ازتون گم شده همه جا رو گشتید ولی پیداش نکردید بعد یه مدتی همونجایی پیداش میکنید که بارها اونجارو گشته بودید!!!) یه گروه اونایی که کارشون اذیت کردن انسان هاست تو جاهای متروکه هستن یا اینکه به وسیله کسی مامور اذیت کردن یه نفر میشن. و گروهای دیگه.... اگه یه جن بخواد ،یه آدم عادی بدون هیچ قدرتی میتونه ببینش و دیگه تبعات وخیمی داره.

دو سال پیش عروسمون تو خونه شون موبایلش رو گم کرد
کل خونه رو زیر و رو کردن ولی پیدا نشد که نشد
2-3 ماه پیش موبایل رو زیر یه مقدار لباس تو کمدشون پیدا میکنه، کمدی که همیشه استفاده میشده و جلو چشم بوده
نکته ی جالب این بوده که بعد دو سال هنوز موبایل روشن و فول شارژ بوده!!!
تو خونه شون از این اتفاقا زیاد میفته
ما به شوخی میگفتیم کار جن هاست نگو که واقعا کار خودشونه:5:
چرا بی اجازه وسایل ما رو بر میداری؟؟
؟:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

TM67

New member
عجب؟؟؟چه جن های باکلاس و به روزی بودن که از تلفن همراه هم استفاده می کنن؟!:smiliess (15):

بالا