احضار روح

Taraa

Well-known member
آی علما ... آی عقلا

به جای نشستن و هی حدس زدن، 4 تا کتاب بخونید با رفرنس معتبر پست بذارید
871717_punish.gif

اعوذ بالله من الشیاطین الرجیم

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
اینم از شانس من به من که رسید توبه کردی
اما بنظرم کار خوبی کردی اخه ادم تا یه کارو خوب بلد نباشه و مضراتشو ندونه بهتره انجامش نده
پس ینی روح جن وانس هیچکاری از دستشون برنمیاد !!!!!!!!
راستی اینهمه روح در طول تاریخ الان کجان ینی خدا همشونو جم کرده؟
چرا جم کرده؟ مگه روح ازاد باشه چی میشه؟
بعد من یه چیز دیگم شنیدم البته اسمشو نمیدونم ولی یه بحثی هست در مورد اینکه اول خدا روح رو افریده و این زندگی رو تجربه کرده ....... ینی میگن اینکه ما یه وقتایی احساس میکنیم کاریو که الان انجام میدیم قبلا هم دقیقا اونکارو انجام دادیم دلیلیش اینه که قبلا روحمون اونو تجربه کرده
با این حساب اول روح همه کارس بعد وقتی جسم میمیره خدا روحو جم میکنه ......

توبه که نکردم ولی بیشتر از 4 ساله که این کارو انجام ندادم. تا جایی که خوندم نه روح جن توانایی نداره. روح آزاد باشه بدون شک دنبال خانوادش میره که اونا رو ببینه و... و این یعنی ترسو وحشت آدمای زنده.پس برای همین آزاد نیستنو فقط روحای سرگردان اینطورین که جایی ندارن.درمورد گفته آخرتن هیچی نمیدونم متاسفانه.

mikhak s

New member
من تو مخیله ام فرو نمیره که بشه از جن عکس گرفت ! یکی منو بیشتر توجیه بفرماید !:New (6):
اصن نمیفهمم روح ها اون دنیا اینقد تو خود برزخم حساب کتاب دارن که اینقد سرشون شلوغه وقت ندارن بیان اینورا !
جن ها هم که والا نمیدونم ! می ترسم یه چی بگم بهشون بر بخوره ! ولش کن !:whistle:

زهرا جان جن ها چند گروهن ، یه گروه اونایی که دارن با ما زندگی میکنن ولی ما نمی بینیمشون آزاری ندارن، ممکنه یه وقتایی از وسایلمون استفاده کنن بعد مدتی بزارنش سرجاش(باید تا حالا براتون پیش اومده باشه که یه وسیله ازتون گم شده همه جا رو گشتید ولی پیداش نکردید بعد یه مدتی همونجایی پیداش میکنید که بارها اونجارو گشته بودید!!!) یه گروه اونایی که کارشون اذیت کردن انسان هاست تو جاهای متروکه هستن یا اینکه به وسیله کسی مامور اذیت کردن یه نفر میشن. و گروهای دیگه.... اگه یه جن بخواد ،یه آدم عادی بدون هیچ قدرتی میتونه ببینش و دیگه تبعات وخیمی داره.

mikhak s

New member
این موضوع کاملا واقعیه: چند سال پیش یکی از فامیلای ما(پسر) احضار روح میکنه!! تقریبا 6 نفر بودن تو یه خونه ،ساعت 1 شب، یکیشون(درواقع سخنگو) میگه اگه روحی در جمع ما هست ازش میخوایم حضور خودشو با تکون دادن نعلبکی اعلام کنه، چند باری اینو میگن هیچ اتفاقی نمی افته ، نا امید میشن میخوان اسم یه نفرو برای احضاربیارن که همون موقع نعلبکی تکون میخوره و میره رو کلمه سلام. ایناهم شروع میکنن به پرسیدن سوالاشون ولی درست جواب نمیده هر سوالی می پرسیدن او بی ربط جواب میداد. نیم ساعتی همینطور میگذره، بچه ها تصمیم میگیرن باهاش خداحافظی کنن بهش میگن میخوایم ازت خداحافظی کنیم لطفا برو رو کلمه خداحافظ ، ولی خداحافظی نمیکنه بارها بهش میگن ولی مدام نعلبکی رو کلمه سلام میبره.ایناهم گیر میدن که باید خداحافظی کنی، کم کم یه صداهایی از توی آشپزخونه میاد بهم خوردن قابله ها افتادن یه چیزایی روی زمین. (دو نفر توی احضار روح شرکت نکرده بودن فقط نگاه میکردن) اونا قرآن گرفته بودن دستشونو بلند بلند میخوندن.و اینام صداشون بلندتر که میخوایم خداحافظی کنی (دیگه به التماس رسیده بودن) خواهش میکنیم بری رو کلمه خداحافظ ، خلاصه ساعت 3 صبح نعلبکی میره رو کلمه خداحافظ ، (یعنی یک ساعت ونیم طول می کشه تا خداحافظی کنه) و صداها قطع میشه. به حدی ترسیده بودن که باورشون نمی شدرفته باشه چند بار ازش خداحافظی کردن. یکیشون که این چیزارو به مسخره میگرفته و اعتقاد درستو حسابی هم نداشته بلند میشه نماز میخونه اون یکی گریه میکنه . (توی آشپزخونه قابلمه و ماهیتابه ... رو زمین بودن)تا مدت هاجایی تنها نمی موندن. احضار روح (در واقع برای انسان های عادی همون جن) این عواقب هم داره. و البته از این بدتر هم هست

ZOT

New member
بچه ها اگر کسی یه کتاب معتبر از یک عالم میشناسه معرفی کنه و اگر هم چیزی ازش خونده با ذکر منبع اونو اینجا بنویسه !
بچه ها حتما مطلبی که از جای دیگه ای میذارید منبعش رو ذکر بفرمایید!
مرسی به خاطر بحث هایی که کردید!:rose:

waria

New member
اینم بگم وقتی که دور اون صفحه می شینی بین هر دو نفر یه جن هم میشینه و همزمان با ما یه انگشت رو نعلبکی میزاره و اونان که تکونش میدن. و اینکه هر چیزی در موردگذشته و حال بپرسی جواب درستو بهت میدن چون ظاهرا جن ها از آینده خبری ندارن.
ااااا.حیف شدا.تازه میخواستم بگم ازشون درمورد آینده بپرسی.پس مثل خودمونن ک بابا.:dadad4:
خوش ب حالت میخک.خیلی باحاله ها.ولی خیلی شجاعت میخواد.جوونیام خیلی تو نخ این چیزا بودم.ولی شنیده بودم اگه روح/جن احظار کنی،اگه ازت خوشش بیاد ممکنه نره.همون جا بمونه.منم واسه همین بیخیال میشدم.میترسیدم ازم خوششون بیاد.حالا بیا و درستش کن:dadad4::5::whistle:

ZOT

New member
ببينيد امكان ديدن جن نيست ولي موجوداتي هستن شبيه به جن هستن و ميشه اونارو ديد كه تو چندتا از شهرهاي خوزستان وجود دارن و در قبرستونهاي قديمي متروكه امكان ديدنشون هست اينكه ميگم ميشه ديد چون دايي و پدر بزرگم و چندتا ديگه از دوستام اينجور چيزارو ديدن و برام تعريف كردن حتي يادم يكيشون يه سيلي زده زير گوش داييم :25r30wi: . اما تذكر تذكر در مورد جن قابل توجه خانمها كفش پاشنه بلند نپوشيد چون اين پاشنه بلند بودن جن طرف ادم ميكشه و ادم يك جورايي تلسم ميشه هرجا ميريد كارتون گير ميكنه حد الامكان كفش پاشنه كوتاه بپوشيد چون ميدونيد پاهاي جن ها مثل كفش پاشنه بلنده مثل پاهاي منو شما نيست و هدف از اينكه كفشهاي پاشنه بلند خارجيا خيلي تبليغ ميكنن با اين هدف كه دخترا رو يكجوري تلسم ميكنن . ميدونستيد در زمان حضرت سليمان يكي از چيزايي كه رايج بود سحر و جادو و جن گيري رايج بود كه توسط دوتا از فرشتهاي خدا به اسم هاروت و ماروت درس داده ميشد ولي مردم اون زمان براي ايجاد اختلاف از بين يك مرد و همسرش استفاده ميكردن اما اين سحر تاثير نميكرد چون خدا اجازه اينكارو بهشون نميداد و جلوي تاثير سحر ميگرفت و اين اموزش سحر به صورت كتاب و اثار سحر باقي موند . حالا سوال اين اين كتاب و اثار سحر در بيت المقدس دفن شده بود تا اينكه فكر كنم چند سال پيش توسط يهودي پيدا شد و يهودي شروع به جن گيري كردن و به وسيله اونا براي جمع اوري اطلاعات استفاده ميكردن . تنها كسي ميتواند از شر جن در امان باشد كه ولايت چهارده معصوم قبول داشته باشه براي دفع شر جن اللهم صلي علي محمد و ال محمد

:5::5::5: !!!!!!!!!!!!!!!!

SAMIN66

New member
از دوستان تقاضا دارم كه دنبال اين مسائل نرن به خصوص خانمها چون خودم يك چيزايي ديدم كه نميشه گفت لطفا و خواهشا دنبال اين موضوع نريد چون جن طرف هيچ ادمي نمياد مگر اينكه ما صداش كنيم كه اگر اومد و وارد خونتون شد بايد از اون خونه بار كنيد و هيچ كسي بيرونش نميكنه مگر اينكه عارف باشه و اهل اينكارا چون من ديدم چه بلايي سر ادمايي كه دنبال اين موضوعات رفتن چي اومده و دلم نميخاد شماها هم مثل اونا بشيد
پس لطفا ديگه پي اين موضوعو نگيريد در هرجايي كه هستي و داريد كامنت منو ميخونيد سه بار صلوات با صداي بلند بفرست و موضوعو فراموش كني الله اكبر . اللهم صلي علي محمد و ال محمد . اللهم صلي علي محمد و ال محمد . اللهم صلي علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ba ba barghi

Well-known member
این موضوع کاملا واقعیه: چند سال پیش یکی از فامیلای ما(پسر) احضار روح میکنه!! تقریبا 6 نفر بودن تو یه خونه ،ساعت 1 شب، یکیشون(درواقع سخنگو) میگه اگه روحی در جمع ما هست ازش میخوایم حضور خودشو با تکون دادن نعلبکی اعلام کنه، چند باری اینو میگن هیچ اتفاقی نمی افته ، نا امید میشن میخوان اسم یه نفرو برای احضاربیارن که همون موقع نعلبکی تکون میخوره و میره رو کلمه سلام. ایناهم شروع میکنن به پرسیدن سوالاشون ولی درست جواب نمیده هر سوالی می پرسیدن او بی ربط جواب میداد. نیم ساعتی همینطور میگذره، بچه ها تصمیم میگیرن باهاش خداحافظی کنن بهش میگن میخوایم ازت خداحافظی کنیم لطفا برو رو کلمه خداحافظ ، ولی خداحافظی نمیکنه بارها بهش میگن ولی مدام نعلبکی رو کلمه سلام میبره.ایناهم گیر میدن که باید خداحافظی کنی، کم کم یه صداهایی از توی آشپزخونه میاد بهم خوردن قابله ها افتادن یه چیزایی روی زمین. (دو نفر توی احضار روح شرکت نکرده بودن فقط نگاه میکردن) اونا قرآن گرفته بودن دستشونو بلند بلند میخوندن.و اینام صداشون بلندتر که میخوایم خداحافظی کنی (دیگه به التماس رسیده بودن) خواهش میکنیم بری رو کلمه خداحافظ ، خلاصه ساعت 3 صبح نعلبکی میره رو کلمه خداحافظ ، (یعنی یک ساعت ونیم طول می کشه تا خداحافظی کنه) و صداها قطع میشه. به حدی ترسیده بودن که باورشون نمی شدرفته باشه چند بار ازش خداحافظی کردن. یکیشون که این چیزارو به مسخره میگرفته و اعتقاد درستو حسابی هم نداشته بلند میشه نماز میخونه اون یکی گریه میکنه . (توی آشپزخونه قابلمه و ماهیتابه ... رو زمین بودن)تا مدت هاجایی تنها نمی موندن. احضار روح (در واقع برای انسان های عادی همون جن) این عواقب هم داره. و البته از این بدتر هم هست
\

:riz481:

ZOT

New member
هع !!!شما چه با امکانات بودید !!دوستان با کمترین امکانات هم میشه جنیان رو احضار نمود!!
ما با برق روشن ،زیر درخت !توی خونه !!با برگه اچار !با سر نوشابه !انجام می دادیم !خیلی راحت و خوب و عاشقانه جوابمون هم می دادند !
:rolleyessmileyanim:

چی ازشون پرسیدید؟ چی می گفتن؟ نترسیدید؟
اینا چین؟؟؟؟!!!!:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
مامان برقی انگشتاتون چطوری رو سر اون نوشابه کوچیک جا میشد؟:21: نکنه انگشتاتونو میزاشتین رو هم:25r30wi:

ba ba barghi

Well-known member
مامان برقی انگشتاتون چطوری رو سر اون نوشابه کوچیک جا میشد؟:21: نکنه انگشتاتونو میزاشتین رو هم:25r30wi:

ما هممون انگشتمونو نمی ذاشتیم که یکی دوتا مون !!چه خبر بود همه انگشت بزنیم !!نمی خواستیم رای بدیم که ؟؟!!

sakar

New member
سلام و خداحافظی باید حتما به زبان فارسی باشه یا جنیان همه ی زبونارو بلدن؟
اگه ترس نباشه زندگی خیلی راحتتره و همیشه ترس ضررهایو به ادم میرسونه که هیچکاری و هیچکس نمیتونه
به قول حضرت علی بزرگترین گناه ترسه واسه همینه که تو زندگی پیشرفت نمیکنیم و یا ضزبه میخوریم
این تایپیک با بحث احضار روح شروع شد و بعدش به جن رسید
بنظرم اینبار بهتره روی تاکتیکهای شجاعت و نترسی کار کنیم و هر کس ایده ای داره بگه تا در صورت روبرو شده با روح،جن ،پری،و هر چیز دیگه ای نترسیم و ضربه نخوریم
بعدا به بحث روح و اینا برگردیم

ba ba barghi

Well-known member
اگه ترس نباشه زندگی خیلی راحتتره و همیشه ترس ضررهایو به ادم میرسونه که هیچکاری و هیچکس نمیتونه
به قول حضرت علی بزرگترین گناه ترسه واسه همینه که تو زندگی پیشرفت نمیکنیم و یا ضزبه میخوریم
بنظرم اینبار بهتره روی تاکتیکهای شجاعت و نترسی کار کنیم و هر کس ایده ای داره بگه تا در صورت روبرو شده با روح،جن ،پری،و هر چیز دیگه ای نترسیم و ضربه نخوریم

شنيديكه ميكن ,ريشه ي همه ي رفتارا به دوران طفوليت بر مي كرده ,داستان ترس هم همينه,
به نظر من همه جي به اون دوران بر مي كرده ,اكه تو كودكي از تاريكي مي ترسيدي ,الانم مي ترسي و يا اكه كودكي با دل و جرات بودي ,الانم هموني ,
الان هرجقد هم راهكار بديم ,نمي تونيم بر رفتارايي كه تو اين بيست و جند سال شكل كرفته غلبه كنيم يا به طور كل تغيرشون بديم ,

به هر حال ,بهترين راه ارامش ذكر خدايت ,

الان منو مي بيني ,تو كودكي ,هميشه مي ترسيدم خونمونو دزد بزنه ,جون هميشه بايد مواظب مي بوديم ,من شبا كه مي خوابيدم ,نكام همش به بنجره بود ,به حياط ,كه كسي نياد ,يا اكه بياد. سايه شو ببينم و بابام اينا رو بيدار كنم!!!;
الان ترك ترين خوابم ,مربوط به دزد هست ,يعني وقتي خواب دزد مي بينم قلبم تند تند مي زنه ,عرق مي كنم ,اصلا يه وضعي ,بعدشم كه بيدار مي شم ,ميكم خب خدا رو شكر خواب بود:p
حالا جالبه كه بدوني تو بيداري ,از دزد نمي ترسم ,هههههههههه
صدايي بشنوم تو حياط يا خونه ,مثل شيري مي رم ببينم جيه ,ههههه
اينجوريه ,
سعي كن بجه هاتو ترسو تربيت نكني ,;)

mahnam

New member
شنيديكه ميكن ,ريشه ي همه ي رفتارا به دوران طفوليت بر مي كرده ,داستان ترس هم همينه,
به نظر من همه جي به اون دوران بر مي كرده ,اكه تو كودكي از تاريكي مي ترسيدي ,الانم مي ترسي و يا اكه كودكي با دل و جرات بودي ,الانم هموني ,
الان هرجقد هم راهكار بديم ,نمي تونيم بر رفتارايي كه تو اين بيست و جند سال شكل كرفته غلبه كنيم يا به طور كل تغيرشون بديم ,

الان منو مي بيني ,تو كودكي ,هميشه مي ترسيدم خونمونو دزد بزنه ,جون هميشه بايد مواظب مي بوديم ,من شبا كه مي خوابيدم ,نكام همش به بنجره بود ,به حياط ,كه كسي نياد ,يا اكه بياد. سايه شو ببينم و بابام اينا رو بيدار كنم!!!;
الان ترك ترين خوابم ,مربوط به دزد هست ,يعني وقتي خواب دزد مي بينم قلبم تند تند مي زنه ,عرق مي كنم ,اصلا يه وضعي ,بعدشم كه بيدار مي شم ,ميكم خب خدا رو شكر خواب بود:p
اينجوريه ,

برقی جان توجه کردی که انجمن بعضی حرفارو فیلتر می کنه؟؟!!!
مثلا می خواستی بگی ترس ن اک ترین نوشته ترک ترین
س ن ا میشه اسم مو س س ه س نا که از وسط نوشتت حذف شده :1dco2x0p1lilzhfpg1t
این ادمینمونم خیلی زرنگه ها :black_eyed:

آخرین ویرایش:

Leyenda

Well-known member
ترکترین:black_eyed::whistle:

این پست صرفا برای تست و تایید حرف مهنام ارسال شد!!!!:motat:
ااااا چ جالب نمیدونستم....

آخرین ویرایش:

mahnam

New member
ترکترین:black_eyed::whistle:

این پست صرفا برای تست و تایید حرف مهنام ارسال شد!!!!
ااااا چ جالب نمیدونستم....

:25r30wi:
جدیدا اینجوری شده!!!
کلماتی مثه :
ج ز و ه
مو س س ه
س ن ا
دک ت ر
تا اینجایی که من دیدم حذف میشن!
آخه دیگه دک ت ر چرااا؟؟!!! :smiliess (4):

ZOT

New member

من که تا حالا از این کارا نکردم ولی به نظرم در این مواقع آیه الکرسی خوندن خیلی خوبه ! یعنی من خودم وقتی نصف شب آخر همه می خوام لامپ ها رو خواموش کنم وبخوابم بعضی وقتها می ترسم هی تند تند آیه الکرسی می خونم اینقدر خوبه و ترسم ازبین میره !

sakar

New member

اينجوريه ,
حرف شما درست
راهکارتون هم مهمه ولی بهرحال واسه ترسو نشدن بچه هامونم باید یه چیزایی بلد باشیم
من تو بچگی از چیز خاصی نترسیدم یا لاقل یادم نمیاد اما الان شهامت روبرو شدن با موجوداتی مث مار،جن،روح،پری، و........ رو ندارم
در حالیکه اینارو هیچوقت ندیدم
چرا باید از پیزی که ندیدم بترسم پرا در مورد ترس باید به حرف دیگران اعتماد کنم؟

بالا