احضار روح

ZOT

New member
سلام بچه ها
چند روزه که این قضیه فکرم رو مشغول کرده !
این احضار روح چیه !؟ چطوریه !؟ تاحالا کسی تو این انجمن این کار رو انجام داده!؟ اصن کسی اعتقاد داره !؟ خودم که میگم واقعا اینطوری نیست ! یعنی وقتی روح وارد برزخ شد و از این دنیا رفت به هیچ وجح دیگه برنخواهد گشت مگر اینکه خدا بخواد ! اما پس این حرفهایی که در این رابطه هست چیه ! یعنی همش دروغه!!؟؟

ZOT

New member
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

احضار روح به تلاش برای ارتباط با روح مردگان گفته می شود. درباره درستی و نادرستی و امکان پذیری احضار روح نظرات متفاوتی وجود دارد. روانشناس معروف یونگ بیش از دو سال در جلسات احضار روح شرکت می‌کرد که این جلسات موضوع آماده‌ای برای تحقیقات او بود و موضوع پایان‌نامه دکتری یونگ در سال ۱۹۰۲ شد.

به فردی که می تواند به هر وسیله با ارواح ارتباط برقرار کند مدیوم گفته می شود.

وی یا
وی‌یا (Ouija) یا تخته احضار روح تخته یا کاغذی است که روی آن حروف الفبا نوشته شده و بعضی ها مدعی اند ازطریق آن با ارواح صحبت و آنها را احضار می‌کنند. بعضی‌ها معتقدند "وی‌یا" واقعا می‌تواند روح را به محل موردنظر بکشاند و انسان به واقع قادر است با ارواح ارتباط برقرار کند و حتی از آنها اطلاعات بگیرد. "وی‌یا" از دو واژه "وی" که به زبان فرانسه به معنای "بله" است و "یا" که در زبان آلمانی به همین معناست، گرفته شده است. وجه تسمیه این وسیله این است که روح اغلب با اشاره به واژه "بله" یا "خیر" که روی تخته نوشته شده، به احضارکننده پاسخ می‌دهد. نظریه‌ها دربارهٔ تخته وی‌یا متفاوت است. برخی می‌گویند این وسیله بی‌نهایت خطرناک است و می‌تواند مدخلی برای ورود ارواح خبیث و ماندگار شدن آنها در خانه ما شود. دسته دیگر از مردم معتقدند "وی‌یا" تنها زمانی خطرناک می‌شود که افراد بی‌تجربه و بی‌اطلاع با آن به احضار روح بپردازند و مدیوم های مجرب می‌توانند از این وسیله استفاده‌های خوبی ببرند و بالاخره دسته سوم می‌گویند وی‌یا هیچ خطری ندارد و ضرری نیز به کسی نمی‌رساند.

تقریبا تمام رهبران مذهبی دنیا از هر دین و مذهبی شدیدا مخالف احضار روح و به ویژه استفاده "وی‌یا" هستند.

Taraa

Well-known member
اون چیزی که به اسم احضار روح گفته میشه در واقع احضار جن هست که به اشتباه این اسم روش گذاشته شده
احضار روح امکانپذیر نیست به هیچ عنوان

ZOT

New member
راستش من در مورد راست یا دروغ بودن احضار روح اطلاعی ندارم
ولی چند سال پیش چند تا از فامیل های نزدیکمون رفتن به قول خودشون روح پدرشون رو احضار کردن یه چیزایی بهشون گفته بود که تمامش اتفاق افتاد مثلا به یکی از پسرهاش گفته بود توی سن 54 سالگی میمیری .... دقیقا توی همین سن تصادف کرد ومرد .... وچند تا مورد دیگه .....
چی بگم والا :smiliess (12)::21:

واقعا !!!!!!؟؟؟؟؟ تو همین سن مرد!؟
البته منم با تارا موافقم این احضار جنه !؟
مگه میشه جنه بدونه که آدم کی میمیره ؟؟؟!:5::smiliess (12):

ZOT

New member
آره دقیقا توی همین سن مرد ..... یعنی دهن همه وا مونده بود .... حالا قضیه اتفاقی بوده یا نه ؟ !!!!!!!!!!
نمی دونم والا :33:

شما نمیدونید نظر علمای دینی خودمون چیه ؟

من اینو یافتم! از این سایت :نظر مراجع تقلید در مورد جن گیری و احضار روح
در استفتای صورت گرفته از یکی از دفاتر پاسخگویی به سؤالات آیت الله نوری همدانی درباره جایگاه جن‌گیری در اسلام این مسئله مورد تأکید قرار گرفت که جن گیری عملی است که هرکسی نمی تواند مدعی انجام آن شود، فقط افرادی که به علم و فن آن دسترسی دارند و اهل کتاب و ایمان هستند می توانند چنین اقدامی انجام دهند.

در استفتای صورت گرفته از دفتر آیت الله ناصر مکارم شیرازی نیز در رابطه با جن و جن گیری در اسلام این مطلب مورد تأکید قرار گرفته است: جن موجودی است ناپیدا و مطابق آنچه در قرآن آمده حقیقت دارد.

در ادامه این استفتا آمده است: بر خلاف پندار بعضی از عوام، کاری به انسانها ندارد و آنچه در افواه مشهور است غالبا زاییده خیالات است و کسانی که مبتلا به اوهام هستند لازمست هرگز به آن فکر نکنند، و اگر در هر روز 5 مرتبه آیة الکرسی را بخوانند آرامش بیشتری خواهند داشت و احضار جن این امر اگر چه ممکن است ولی شرعا جایز نیست، و بسیاری از مدعیان آن افرادی دروغگو یا خطاکارند.

Leyenda

Well-known member
من وقتی بچه بودم, مامانم یه شاگردی داشت که 5شنبه ها احضار روح میکرد!با نعلبکی و یه صفحه که حروف و اعدادو نوشته بود ...
یه دختر 23-4 ساله بود!خودش خیلی اعتقاد داشت و کلا هر هفته ازشون سوال میپرسیدو باهاشون مشورت میکرد!!!مامان منم 2-3 تا سوال پرسید ک در آتی انجام میشد, من یادم موند...ولی دقیقا همونا نشد!!:smiliess (12):
ولی چیزی که برام جالب بود, این بود که نزدیک اذان که میشد جواب دختررو نمیدادن...و میگفتن میخاییم بریم نماز!!و هر روحی رو ک احضار میکردن میگفت نماز اول وقت بخونید!!!:33:

ZOT

New member
آیت الله مکارم شیرازی در کتاب خود با عنوان "ارتباط با ارواح” درباره کذب گفتار این افراد، از جهل و ناتوانی مردم در این زمینه در مقدمه کتاب خود می نویسند:”جالب توجه این که ما به وسیله چند شماره مجله مکتب اسلام از طرفداران میزگرد، و چرخانندگان این مساله! دعوت کردیم که به قم بیایند، و اگر راست می گویند که می توانند به وسیله میزگرد با ارواح تماس پیدا کنند و نشانه دقیق بگیرند، کار خود را در جمعی از فضلا ارائه دهند و به جای آن همه گفتگو و سیاه کردن صفحات روزنامه ها، طی یکی دو ساعت، صدق گفته های خود را ثابت کنند؛ حتی هزینه مسافرت آنها و یک هفته پذیرائی در بهترین هتل های قم را متعهد شدیم، و با اینکه نسخه های مجله که هر کدام حکم یک دعوتنامه را داشت، ۱۲۰ هزار یا بیشتر بود و در همه جا منتشر شد، تنها یک نفر اعلام آمادگی کرد؛ هنگامی که به او نوشتیم هر چه زودتر تشریف بیاورید که منتظریم، از او هم خبری نشد که نشد!”
نظر یک مرجع درباره احضار ارواح مردگان

Leyenda

Well-known member
احضار روح واقعیه یا دروغ,اصلا خوب نیست...و تاثیرات بدی میذاره ..(روی روح و روان آدم)
پیشنهاد میکنم دنبالش نباشید.

ZOT

New member
هیچیک از ادعاهای احضار روح تابحال در شرایط آزمایشی و مشاهدات علمی با موفقیت انجام نشده اند، در تمامی مراحلی که در اینگونه مراسم انجام میشود به نوعی تقلب و کلاهبرداری وجود دارد.

موسسه جیمز رندی مبلغ 1 میلیون دلار به هرکس که بتواند هر عملی فراطبیعی را انجام دهد پاداش خواهد داد.

تا زمانیکه چنین اتفاقی نیافتاده است، میتوان فرض کرد که مدارک و شواهد معتبر و محکم و قابل توجهی در این زمینه وجود ندارد و اعتقاد به آنها بی اساس است.

ادعای احضار ارواح قدمت بسیاری دارد.

در تاریخ و افسانه های بسیاری دیده میشود که در کنار پادشاهان و حاکمین همواره جادوگران ستاره شناسان، پیش گویان، جنگیرها و افراد مشابه موجود بوده اند و حتی از جایگاه بالایی نیز در اجتماع برخوردار بودند و اطلاعات راجع به دشمنان و غیره را از این راه ها بدست می آوردند و به پادشاهان ارائه میدادند.

مسئله ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که ارواح قرار است طبق تعریفشان ماوراء طبیعی باشند، و چیزهای طبیعی قابل دریافت حسی نیستند .

یعنی اگر بتوان چیزی را ببینید، لمس کنید و یا بشنوید آن چیز دیگر ماوراء طبیعی نیست و از آنجا که در تمامی این نوع آزمونها از قبیل عکس گرفتن از ارواح، ضبط کردن صدای ارواح، احضار روح و غیره، مدعیان آنها ادعا میکنند میتوانند نمودهایی طبیعی از روح را بگونه ای قابل دریافت حسی نشان بدهند،ننیجه این آزمونها چه درست چه نادرست کاملاً بی ارتباط با روح است.

آموزش احضار روح - *****INTUITION*****

SAMIN66

New member
سلام . من یادم قبلا از یک ادم مطمئن و خیلی درست شنیدم که روح پاستور رو احضار کرده بودن که ازش سوال کرده بودن میکروب چطور کشف کردی گفته بود که من در یکی از کتابهای شیعه مربوط به امام سجاد (ع) به وجود میکروب پی بردم ولی بخاطر عدم ذکر نام ایشان در کتابهای خودم وارد جهنم شدم .

mikhak s

New member
من چند بار این کار انجام دادم . باید بگم که احضار روح نیست بیشتر جن هست . البته شنیدم روح کسایی که سرگردان هستن رو میشه احضار کرد.هر سوالی داری بپرس تا بجوابم

Taraa

Well-known member
سلام . من یادم قبلا از یک ادم مطمئن و خیلی درست شنیدم که روح پاستور رو احضار کرده بودن که ازش سوال کرده بودن میکروب چطور کشف کردی گفته بود که من در یکی از کتابهای شیعه مربوط به امام سجاد (ع) به وجود میکروب پی بردم ولی بخاطر عدم ذکر نام ایشان در کتابهای خودم وارد جهنم شدم .

آقا سمین ... توی همون کتابای شیعه نوشته شده احضار ارواح برای افراد عادی غیر ممکنه و این کار فقط از معصوم اونم در قالب معجزه و کرامت و با اذن خدا برمیاد
این حرفا رو باور نکنید

324mehrdad

New member
بله چرا واقعي نيست شما همين الان كه داري به صفحه مانيتور نگاه ميكني جنتا جن پشت سرتن دارن نگات ميكنن....

mj1919

New member
من چند بار این کار انجام دادم . باید بگم که احضار روح نیست بیشتر جن هست . البته شنیدم روح کسایی که سرگردان هستن رو میشه احضار کرد.هر سوالی داری بپرس تا بجوابم

جدی یا شوخی؟

اگه جدیه،
یکی از موارد جالبشو، از اول تا آخر تعریف کنید،
من مشتاقم!

mj1919

New member
هیچیک از ادعاهای احضار روح تابحال در شرایط آزمایشی و مشاهدات علمی با موفقیت انجام نشده اند، در تمامی مراحلی که در اینگونه مراسم انجام میشود به نوعی تقلب و کلاهبرداری وجود دارد.

موسسه جیمز رندی مبلغ 1 میلیون دلار به هرکس که بتواند هر عملی فراطبیعی را انجام دهد پاداش خواهد داد.

تا زمانیکه چنین اتفاقی نیافتاده است، میتوان فرض کرد که مدارک و شواهد معتبر و محکم و قابل توجهی در این زمینه وجود ندارد و اعتقاد به آنها بی اساس است.

ادعای احضار ارواح قدمت بسیاری دارد.

در تاریخ و افسانه های بسیاری دیده میشود که در کنار پادشاهان و حاکمین همواره جادوگران ستاره شناسان، پیش گویان، جنگیرها و افراد مشابه موجود بوده اند و حتی از جایگاه بالایی نیز در اجتماع برخوردار بودند و اطلاعات راجع به دشمنان و غیره را از این راه ها بدست می آوردند و به پادشاهان ارائه میدادند.

مسئله ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که ارواح قرار است طبق تعریفشان ماوراء طبیعی باشند، و چیزهای طبیعی قابل دریافت حسی نیستند .

یعنی اگر بتوان چیزی را ببینید، لمس کنید و یا بشنوید آن چیز دیگر ماوراء طبیعی نیست و از آنجا که در تمامی این نوع آزمونها از قبیل عکس گرفتن از ارواح، ضبط کردن صدای ارواح، احضار روح و غیره، مدعیان آنها ادعا میکنند میتوانند نمودهایی طبیعی از روح را بگونه ای قابل دریافت حسی نشان بدهند،ننیجه این آزمونها چه درست چه نادرست کاملاً بی ارتباط با روح است.

آموزش احضار روح - *****INTUITION*****

لینکی که گذاشتید رو رفتم،
دستورالعملی مه داده بود، شبیه احظار جن (احظار شیطان ) بود، چون با چیزایی که در مورد شیطان خونده بودم تطابق داشت، مث ورد، قربانی کردن و خون ریختن (قبلا انسان، الان که سخت تره یک حیوون)، میز بدون فلز، و...

ZOT

New member
امروز مستقیما از دفتر آیت الله مکارم شیرازی پرسیدم که : آیا احضا روح از لحاظ شرعی مشکل دارد؟ (چون این سامانه فقط به سولای شرعی پاسخ میده من از لحاظ شرعی پرسیدم و نمیشد بحث کرد چون این سامانه ی پیامکیه !)
ایشون پاسخ فرمودند : احضار روح و ارتباط با ارواح عقلا امکان پذیر است ولی این کار شرعا جایز نیست و مفاسد زیادی به بار می آورد. شرح این مطلب را در کتاب "ارتباط با ارواح" نوشته ایم.

mehrshad

New member
اصن به چه دردی میخوره؟ اگه مفید بود بزرگان دینمون حتما توصیه میکردند دیگه !! یا تو قران اشاره میشد... به هر حال فک نمی کنم کار جالبی باشه... البته هیجان انگیزه

Taraa

Well-known member
امروز مستقیما از دفتر آیت الله مکارم شیرازی پرسیدم که : آیا احضا روح از لحاظ شرعی مشکل دارد؟ (چون این سامانه فقط به سولای شرعی پاسخ میده من از لحاظ شرعی پرسیدم و نمیشد بحث کرد چون این سامانه ی پیامکیه !)
ایشون پاسخ فرمودند : احضار روح و ارتباط با ارواح عقلا امکان پذیر است ولی این کار شرعا جایز نیست و مفاسد زیادی به بار می آورد. شرح این مطلب را در کتاب "ارتباط با ارواح" نوشته ایم.

زهرااااا !!!!!
گفتن احضار روح عقلا امکانپذیره یا احضار جن؟

بالا