انواع روش هاي سوسك خوردن..

mikhak s

New member
زنبق جون! فکر شما هم بد نیستا!! یه کار دیگه هم میشه کرد. چرخشون کنید بعد باهاشون کوکو درست کنید. چطوره؟!:smilies-azardl (113

آفرين كارشناس داري راه مي افتي.:riz304: ولي يه چيزه مهم رو فراموش كردي تو چه روشي رو براي خوردن خودت انتخاب ميكني؟:smiliess (12):

matin

New member
دوستان هیچوقت یه سوکس :) نمیتونه آدمو سیر کنه پس نمیخوریم و به جاش یه موش چاق و چله میخوریم :)

zanbagh

New member
توکه بازخودتودوردیدی کارشناس جون‏!تعارف نکن بیادعوتی توام‏!کوکوشم بدنیس واسه کسایی ک رژیم دارن‏!‏‏!‏

karshenasgh

New member
آفرين كارشناس داري راه مي افتي.:riz304: ولي يه چيزه مهم رو فراموش كردي تو چه روشي رو براي خوردن خودت انتخاب ميكني؟:smiliess (12):

باز مثل اینکه یادت رفت! اینجا الان بحث روی روش های مختلف خوردن سوسک است نه خودخوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:New (6):

karshenasgh

New member
بعدشم میخک جان به نظر من شما باید این تاپیک رو تو قسمت طنز باز می کردی نه توی قسمت سؤال و معما!!!!!!!!! :65d6a5d6s:

mikhak s

New member
باز مثل اینکه یادت رفت! اینجا الان بحث روی روش های مختلف خوردن سوسک است نه خودخوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:New (6):

خود خوري؟؟؟:shocked: بحث اصلي عزيزم ميگه تو شرايط سخت چي انتخاب ميكني؟ كه حالا بچه ها روش ها ي ديگه پخت هم پيشنهاد دادن.

mikhak s

New member
بعدشم میخک جان به نظر من شما باید این تاپیک رو تو قسمت طنز باز می کردی نه توی قسمت سؤال و معما!!!!!!!!! :65d6a5d6s:

كارشناس جان، اين تاپيك اولش سوال كرده و جواب ميخواد پس بخش سوال براش مناسبتره.:a2d3:

karshenasgh

New member
خود خوري؟؟؟:shocked: بحث اصلي عزيزم ميگه تو شرايط سخت چي انتخاب ميكني؟ كه حالا بچه ها روش ها ي ديگه پخت هم پيشنهاد دادن.

نقل قول شما: « تو چه روشي رو براي خوردن خودت انتخاب ميكني؟ »

این جمله ای که نوشتی ایهام داره!!! من وقتی خوندمش اینطور متوجه شدم که منظور شما خوردن خودم ( خودخوری) است اما الان که دوباره خوندمش تازه فهمیدم که منظورت روش خوردن من در مورد سوسک بوده! :riz513::25r30wi:

به هرحال من همون اول نظرمو گفتم. نظرات بعدی هم فقط پیشنهاداتی به شماها بود که خیلی دوست دارید خوردن سوسکو امتحان کنید.
فکر کردن بهش هم حال آدمو بهم میزنه!!! :smiliess (5):

آخرین ویرایش:

MD217

New member
دوستان!!!
سوسک های بدبخت و مفلوک دارن زیر جروبحث های شما له میشن![/:1dco2x0p1lilzhfpg1tSIZE]
سوسک آزاری ممنوع من طرفدار حقوق حیواناتم:a2d3:
بیاید مسالمت آمیز با هم زندگی کنیم(ما و سوسک ها) و هیچ کدوممون اون یکی رو نخوره!:riz304:
فکرشو کردین وقتی یه سوسک رو دارین با دمپایی له می کنین،چندتا بچه سوسک کوچولو رو با اون چشمای مظلوم باباقوری یتیم می کنین؟؟؟
:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mikhak s

New member
بخش سؤال مربوط به مسائل جدیه نه طنز. مگه یه موضوع طنز رو نمیشه به صورت سؤال و جواب مطرح کرد؟!!! :riz277:

كلا همشون توي بخش سرگرمي هستن. من خواستم تاپيكمو اينجا بزارم چون به نظرم همين مناسبتر بود:thumbsupsmileyanim:

karshenasgh

New member
:21: ...............................

در این لحظه آتش بس خود را اعلام می دارم!!! :smiliess (8):

آخرین ویرایش:

elahe

New member
آقا مجتبی همه بچه هایی که اینجا هستند مطمئنا درسخون هستند و برای هدفشون تلاش میکنن, این موضوع هم جنبه طنز داره انقد مسائلو پیچیده نکنید!

zanbagh

New member
بعضی تایپیکای اینچنینی فکرنکنم بدباشه واسه روحیه آدم؛ک ازدلواپسی وخستگی درس وکتاب واسه چندلحظه رهابشه؛سدکنکورو...اینجورحرفاومسائلودرطول روزده هابارمیشنویم آدم مگه چقدظرفیت داره؛دپرس شدن غلبه کرده ازبس نگران کنکوریم؛ی لحظه فکرآدمم آسوده بشه بدنیس واسه روحیش هآ؛سخت نگیریدحرفاتون کاملامتینه؛

mojtabak62

New member
سلام ببخشید اگر سوتفاهمی شده است موفق و پیروز باشید
بعضی تایپیکای اینچنینی فکرنکنم بدباشه واسه روحیه آدم؛ک ازدلواپسی وخستگی درس وکتاب واسه چندلحظه رهابشه؛سدکنکورو...اینجورحرفاومسائلودرطول روزده هابارمیشنویم آدم مگه چقدظرفیت داره؛دپرس شدن غلبه کرده ازبس نگران کنکوریم؛ی لحظه فکرآدمم آسوده بشه بدنیس واسه روحیش هآ؛سخت نگیریدحرفاتون کاملامتینه؛

بالا