انواع روش هاي سوسك خوردن..

mikhak s

New member
واقعا حالم بد شد کم آوردم :smiliess (5):آخه ساحل جون چرا آدمو تو همچین موقعیتی میزاری::13:

نه عزيزم كارت خيلي خوب بود تنها مشكل اينه كه ساحل چشمامونو باز كرد به چيزي كه ميخوايم بخوريم ولي كافيه ما چشمامونو ببنديم:p:whistle:

Artmis.a

New member
از صمیم قلب آرزو میکنم که یه روز تصادفی هم که شده تو گوشه ای از غذاتون، سوسکایی رو که با روش مورد علاقتون پخته شده نصیبتون بشه و به صورت اتفاقی هم که شده میلش کنید تا ادامه بحثاتون با تجربه جدیدتون جذابتر بشه!!! امیدوارl بیشتر از این مدلا نصیبتون بشه...

AmericanCockroach.png

1225054268670724.jpg

بچه ها خونسردیه خودتونو حفظ کنید چیزی نیست که ما میتونیم اولی رو سرخ میکنیم دومی بعد از اینکه فارغ شد به حسابش میرسیم سومی هم که آمادس فقط باید گرمش کنیم چون فک کنم سرد شده نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eek.gif

w22.gif

Artmis.a

New member
یعنی یک درصد احتمال داشت من باز قیمه بخورم همونم به باد دادین
icon_razz.gif

Artmis.a

New member
البته میدونم تهش حریفتون نمیشم کار به اینجا میرسه

.

.

.

.

.

.

.

hanged.gif

matin

New member
ساحل از این سالاد خوشمزه ها داشتی خبر نمیدی ؟؟؟ بهتره که موش آب پز هم بزاری که رژیمی باشه

karshenasgh

New member
یه پیشنهاد جدید دارم.
.
.
.
پبشنهادخوداشتغالی...

بیایین درس خوندن رو بزارین کنار، برین یه مزرعه پرورش سوسک بزنین. آخه با این تبلیغاتی که شما برای غذاهای تهیه شده از سوسک راه انداختین فکر کنم بازار کارش خوب باشه. :smiliess (11):
نظرتون چیه؟ :sdasdasd::25r30wi:

:smiliess (5):​

mikhak s

New member
یه پیشنهاد جدید دارم.
.
.
.
پبشنهادخوداشتغالی...

بیایین درس خوندن رو بزارین کنار، برین یه مزرعه پرورش سوسک بزنین. آخه با این تبلیغاتی که شما برای غذاهای تهیه شده از سوسک راه انداختین فکر کنم بازار کارش خوب باشه. :smiliess (11):
نظرتون چیه؟ :5r30wi:

:smiliess (5):​

عزيزم پرورش سوسك كه مزرعه لازم نداره:5: بعدم نميخواد يه چيزي توي تابستون زياده اونم انواع سوسكهادر سايزاي مختلف:smiliess (3):

karshenasgh

New member
عزيزم پرورش سوسك كه مزرعه لازم نداره:5: بعدم نميخواد يه چيزي توي تابستون زياده اونم انواع سوسكهادر سايزاي مختلف:smiliess (3):

خب! الان چون کسی سوسک نمیخوره شاید سوسک زیاد باشه، اما با تبلیغات شما همه میرن طرفش که برای یه بار هم شده امتحانش کنن، اونوقت سوسک ها کم میشن و بازارتون کسات میشه، پس لازمه که به پرورش حفاظت شده اونها بپردازید تا به جمعیتشون صدمه ای وارد نشه! تازشم خودت میگی تو تابستون سوسک زیاده پس بقیه فصلها چی؟ بنابراین لازمه که به پرورش گلخانه ای آنها مبادرت بورزید!!!...
:idea_majidonline:​

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
واي نه تو رو خدا . اين شيوه هاي كشتن تو كه از صدتا سوسك خوري هم بدتره :j58r36j3gcr4suxymup

چیکار کنم دیگه میخک جون با این طرز تهیه ی تصویری دیگه از هرچی غذاست حالم دگرگون شد 2 روز دیگه سوء تغذیه میگیرم:wacsmiley::whistle:

matin

New member
کلیش تو خوابگاه ها هستن و رشد خیلی بالائی هم دارن .... به نظر من سالاد خوب و مقوی هست
من به فکرش افتادم درسته سوسک ظاهر بدی داره ولی دل مهربونی داره ..... شتر میخورین هیچی نمیگین با این کینه ای بودنش یه بارم سوکس بزنین اگه عاشق هرچیش نشین عاشق طرد بودنش و تازه بودن سالاد میشین ولی همون طور که میخک جون گفت این سالاد بیشتر تو تابستون سرو میشه و سالاد مخصووص بیشتر تو تابستونه ولی تو فصلهای دیگه هم مشتری های خاص خودش مثه حدیث رو داره :)

Artmis.a

New member
کلیش تو خوابگاه ها هستن و رشد خیلی بالائی هم دارن .... به نظر من سالاد خوب و مقوی هست
من به فکرش افتادم درسته سوسک ظاهر بدی داره ولی دل مهربونی داره ..... شتر میخورین هیچی نمیگین با این کینه ای بودنش یه بارم سوکس بزنین اگه عاشق هرچیش نشین عاشق طرد بودنش و تازه بودن سالاد میشین ولی همون طور که میخک جون گفت این سالاد بیشتر تو تابستون سرو میشه و سالاد مخصووص بیشتر تو تابستونه ولی تو فصلهای دیگه هم مشتری های خاص خودش مثه حدیث رو داره :)

5.gif

mikhak s

New member
خب! الان چون کسی سوسک نمیخوره شاید سوسک زیاد باشه، اما با تبلیغات شما همه میرن طرفش که برای یه بار هم شده امتحانش کنن، اونوقت سوسک ها کم میشن و بازارتون کسات میشه، پس لازمه که به پرورش حفاظت شده اونها بپردازید تا به جمعیتشون صدمه ای وارد نشه! تازشم خودت میگی تو تابستون سوسک زیاده پس بقیه فصلها چی؟ بنابراین لازمه که به پرورش گلخانه ای آنها مبادرت بورزید!!!...
:idea_majidonline:​

آها اين يعني آينده نگري :idea_majidonline: آفرين باهات موافقم:thumbsupsmileyanim: عزيزم:smiliess (4): اينا به گلخانه هم احتياج ندارن . براي پرورش بايد يه جاي تاريكو تقريبا نمدار باشه

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
چیکار کنم دیگه میخک جون با این طرز تهیه ی تصویری دیگه از هرچی غذاست حالم دگرگون شد 2 روز دیگه سوء تغذیه میگیرم:wacsmiley::whistle:

نه فدات چرا؟ كافيه سالادهايي كه يه خورده رنگشون تيره است چشماتو ببنديو بخوري:riz481::thumbsupsmileyanim:

Artmis.a

New member
نه فدات چرا؟ كافيه سالادهايي كه يه خورده رنگشون تيره است چشماتو ببنديو بخوري:riz481::thumbsupsmileyanim:

میخک جون منو کلا از این مقوله فاکتور بگیرید

وگرنه برخلاف میلم مجبور میشم :
5.gif

البته ببخشیدا دوست خوبم :dadad4:

بالا