انواع روش هاي سوسك خوردن..

mikhak s

New member
میخک جون منو کلا از این مقوله فاکتور بگیرید

وگرنه برخلاف میلم مجبور میشم :
البته ببخشیدا دوست خوبم :dd4:

ميخواي منو بزني؟
52519_cfib5xsha13nqw3z.gif
777819_worship.gif
اصلا دلت مياد منو كتك بزني؟
75629_xbltef.gif
495019_flirtysmile4.gif

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
ميخواي منو بزني؟ اصلا دلت مياد منو كتكت بزني؟

گفتم که برخلاف میلم عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخه دختر خوب اینهمه خدا نعمتهای خوب حلال کرده واسه خوردن مگه آدم آزار داره بره سوسک بخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جان من فردا ناهار که میخوای بخوری به ظرف غذات خیره شو و تصور کن توی قابلمه ای که این غذا توش درست شده سوسک بوده!!!!!

فقط میخوام ببینم چه حالی بهت دست میده؟؟؟؟؟؟!!!!

باور کن من با خودت و این تاپیک و طنز بودنش مشکل ندارم

ولی فکر کردن به این مسائل باعث ایجاد وسواس فکری و رفتاری میشه طوری که دائم به غذاهای لذیذی که میخوای بخوری شک میکنی و از خوردنشون هیچ لذتی نمیبیری اگرچه در اکثر موارد هم میدونی که بهداشتی تهیه شدن!!!!!!

به هرحال من به این نتیجه رسیدم که به هر چیزی مدتی فکر کنی نهایتا برات اتفاق میوفته!

و میدونم این تاپیک جنبه ی شوخی و طنز داره ولی یادمون باشه گاهی شوخی شوخی جدی میشه.

البته امیدوارم به خاطر این حرفا از دستم ناراحت نشی دوست خوبم.:riz304:

شک ندارم که خودت همه ی اینا رو میدونی و فقط جهت یادآوری گفتم.:riz304:

:riz513:

آخرین ویرایش:

mikhak s

New member
چقدر وسواس داري. :65d6a5d6s:معلومه خيلي بهش فكر ميكني:New (6): باشه عزيزم من ديگه چيزي نميگم:smilies-azardl (113
اجازه هست اگه بچه ها چيزي گفتن جوابشونو بدم:p

Artmis.a

New member
چقدر وسواس داري. معلومه خيلي بهش فكر ميكنيباشه عزيزم من ديگه چيزي نميگم:smilies-azardl (113
اجازه هست اگه بچه ها چيزي گفتن جوابشونو بدم:p

6 سال زندگی دانشجویی و مصرف غذاهای لذیذ سلف سرویس قوه ی تصور بالایی از نظر (حساسیت روی غذا) برام ساخته :riz513:

خواهش میکنم عزیزم اختیار دارین:sarma:

karshenasgh

New member
آها اين يعني آينده نگري :idea_majidonline: آفرين باهات موافقم:thumbsupsmileyanim: عزيزم:smiliess (4): اينا به گلخانه هم احتياج ندارن . براي پرورش بايد يه جاي تاريكو تقريبا نمدار باشه

خوب مگه گلخونه باید حتماً روشن باشه یا نور داشته باشه! یه گلخونه ای درست کنین که تاریک باشه و نور نداشته باشه! مثلاً رویش به جای نایلون بی رنگ، از نایلون مشکی استفاده کنید. آخه میدونی برای چی می گم؟ چون اینجوری با رشته تون هم مرتبط میشه و میتونین براش مجوز بگیرین. احتمالاً وام هم بهتون داده میشه! ...

:smiliess (3):​

آخرین ویرایش:

cheshmak

New member

توجه توجه
دوستان اگه كسي احتياج به سوسك داشت تا با اون غذاي مورد علاقه ش رو درست كنه
من 1جاي توووووووووووپ پر از سوسك با تنوع زيااااااااااد ودر سايزهاي مختلف سراغ دارم و ميتونم براتون پست كنم قابل شما هم نداره
فقط 1كم از سوسك هاي بيمارستان........... كم ميشه........:4d564ad6:(چيزي نميشهههه)
كه خيلي اتفاقه خوبيه چون ديگه وقتي شبكارم به اين فكر نميكنم كه الان ممكنه چنتا سوسك ناقابل از پاچه هاي شلوارم برن بالااااا و.................:5:

mikhak s

New member

توجه توجه
دوستان اگه كسي احتياج به سوسك داشت تا با اون غذاي مورد علاقه ش رو درست كنه
من 1جاي توووووووووووپ پر از سوسك با تنوع زيااااااااااد ودر سايزهاي مختلف سراغ دارم و ميتونم براتون پست كنم قابل شما هم نداره
فقط 1كم از سوسك هاي بيمارستان........... كم ميشه........:4d564ad6:(چيزي نميشهههه)
كه خيلي اتفاقه خوبيه چون ديگه وقتي شبكارم به اين فكر نميكنم كه الان ممكنه چنتا سوسك ناقابل از پاچه هاي شلوارم برن بالااااا و.................:5:

خيلي خوبه عزيزم اينطوري از كابوساي شبانت كم ميشه، خدا خيرت بده چشمك جان چشم اميد خيلي ها به توست:thumbsupsmileyanim:

ali_ah

New member
من میگم اول سرش رو میبرم
بعد صبح کله پاچشو بار میزارم
ظهر ران و .. کباب درست میکنم
شبم با بقیش خوراک درست میکنم
کی پایس صبح خونه ما کله پاچه ؟؟؟

mikhak s

New member
من میگم اول سرش رو میبرم

اهههههههههههههههههه اين سوسكي كه انتخاب كردي مگه چقدره كه صبح كله پاچه ظهر رانو.. براي شبم كه داري؟ :5::5: من با كله پاچش موافقم :4d564ad6: :smiliess (5):

matin

New member
من میگم اول سرش رو میبرم

آقا منم کله رو پیام --- الان بار بزار که تا صبح با نون سنگک لب درم -- فقط کلید بنداز پائین که اهل خونه بیدار نشن صبح اول صبحی

بالا