خوبن خطتتون ولی چرا دوتا خودکار استفاده کردین یا دوبار نوشتین روی هم پررنگ باشه؟فقط حیف من دوربینم مثل شما عکس نمیگیره همتون ماشالله مایه دار هستین
ممنونم ،خوبه امیدوارم می کنین.سلام اجــی /...
خوش خط کــ 8ــینــ /.... احیــانــا عکــاس ــم نیشیــن /...
زاویــه رو خوبــ اومدیــن /...
:thanks:
موزه هنرهای خوش خطی..................
اینم دلم خواست نوشتم!!!!!!!
نخند ده!!!!!!!! :dadad4:
ارزو این خط خنده نداره
کلی باید براش گریه کنی!!!!!!!!!!!!!!!
ههههههههه
میدونی که شوخی بود .....نه نبود ...........نمیدونم شایدبود ..............بود یا نبود.............اصلا خودت بگو باشه یا نباشه .............
گفتم که بودن یا نبودن مسئله اینم نیست.
مشاهده فایلپیوست 839
نخندیدا میدونم بذارم تو آفتاب راه میره ولی خوب خطایه بچه ها:tonguesmiley:رو دیدم اعتماد بنفسم رفت بالا
ای وای چقدر خشن شما که بچه نیستی با بچه ها بودممنظورت از بچه ها؟!:New (6):
ای وای چقدر خشن شما که بچه نیستی با بچه ها بودم
نکنه بچه ای به ما نگفتی راستششو بگو چند سالته خاله جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب خدارو شکر رفع شد دیگهمیخواستم اتهامات رفع شه!:tonguesmiley:
اینم امضام با روان نویس:smilies-azardl (181
امیدوارم دیگه احساس کم بینی نکنید.
![]()
مشاهده فایلپیوست 839
نخندیدا میدونم بذارم تو آفتاب راه میره ولی خوب خطایه بچه ها:tonguesmiley:رو دیدم اعتماد بنفسم رفت بالا
عزیزم هر چی میخوام عکسو آپلود کنم میگه عکس خراب است نمیشهلطفا ,صفحه ي بشتي هم بذار ,ببينم جي نوشتي ,اين شعره تكراي بود ,
با تشكر
این شعر و دوست دارم....
![]()
یکی خوشخط بنویسه اینو...ممنونم:rose:
این سفارش مهنا خانومه ..........
البته اگه یه کم بدخطه ببخشید ........
![]()
بابت مقدمه کوچیک معذرت:
یادمه وقتی کوچیک بودیم و دفتر خاطرات پدرم را نگاه میکردم، همکلاسیهایش تو دانشسرا که برایش یادگاری می نوشتند شعرهای مختلفی می نوشتند. یکیش خیلی بهم می چشبید. چون عموم که شهید شده و من خیلی بهش وابسته بودم، تو دفتر خطاطیش اولش هم همونو نوشته بود:
یادگاری می نویسم روی دیوار ....................... من بمیرم خط بماند یادگار ....................
این هم خطم با خودکار
![]()
| [h=2]توضیحات کتاب الکترونیکی مراحل خوشنویسی[/h] |
| [h=3]دانلود کتاب الکترونیکی کتاب خوشنویسی و آداب و وظایف خوشنویسان[/h] |
| در این کتاب شما با مراحل خوشنویسی و آداب و وظایف خوشنویسان آشنا می شوید. آغاز و انجام خوشنویسی به شش دوره منقسم است: ابتدائی، متوسطه، خوش، عالی، ممتاز، استادی از میان علاقه مندانی که قدم در اره فراگیری این هنر می گذارند کمتر کسی یافت می شود که تمام این راه را طی کند و به استادی برسد. بیشتر آنان در رسیدن به یک ، دو یا سه دوره ی آن توفیق می یابند؛ زیرا کاری پرزحمت و مشکل است که فقط عشق و علاقه آسانش میکند و در خور حوصله هرکس نیست مخصوصا زندگی ماشینی امروز و مشغله ی زندگی متنوع، کمتر به اشخاص اجازه می دهد که به این هنر ارزنده بپردازند و در این راه پیشتر روند و جز دلباخته ای به ادامه و تکمیل آن نمی پردازد. لکن قدر لازم برای هر با سواد این است که اگر چه مدت کوتاهی، نزد استاد، با مختصری از اصول و قواعد صحیح نوشتن کلمات و ترکیبات آن آشنائی پیدا کند، تا حدی که خطی خونا و روشن داشته باشد و بیننده و خواننده را در آن رغبتی دست دهد و این خود طی دوره ی ابتدائی و رسیدن به آغاز دوره ی متوسطه حساب می شود. از ای پس به نسبت علاقه مندی و فعالیت و استعداد می تواند بالاتر برود تا اینکه به ترتیب ، دوره های خوش وعالی و ممتاز را بگذارند و کم کم به مقام استادی نایل گردد. ادامه توضیحات را با دانلود این کتاب بخوانید. |