... لایکستـــون با نستعلیق ...

mikhak s

New member
ای بابا آدمو نا امید میکنید از خودش:sad: کلا همه هنر مند خوش خط از این استعدادتون به منم بدید خوووووووووووووووووووووو:sadsmiley::dadad4:

am-ml

New member
خوبن خطتتون ولی چرا دوتا خودکار استفاده کردین یا دوبار نوشتین روی هم پررنگ باشه؟فقط حیف من دوربینم مثل شما عکس نمیگیره همتون ماشالله مایه دار هستین

اون خودکار رو قبلا نوشته بودم ... این خودکار روان نویسه هم تو جلسه می نوشتم ، روان نویسه کم رنگ شد دوباره از روش کشیدم.

سلام اجــی /...

خوش خط کــ 8ــینــ /.... احیــانــا عکــاس ــم نیشیــن /...

زاویــه رو خوبــ اومدیــن /...

:thanks:
ممنونم ،خوبه امیدوارم می کنین.

زاویه چی هست؟؟؟؟:whistle:

آخرین ویرایش:

arezoo90

New member
موزه هنرهای خوش خطی..................

ززززززززززززز&#158.jpg
این رو از روی امضای ساحل خانوم نوشتم قشنگ بود

ددددددددددددد&#158.jpg

اینم دلم خواست نوشتم!!!!!!!:whistle:
نخند ده!!!!!!!! :dadad4:

mahsa.

New member
موزه هنرهای خوش خطی..................

اینم دلم خواست نوشتم!!!!!!!:whistle:
نخند ده!!!!!!!! :dadad4:

ارزو این خط خنده نداره
کلی باید براش گریه کنی!!!!!!!!!!!!!!!
ههههههههه
میدونی که شوخی بود .....نه نبود ...........نمیدونم شایدبود ..............بود یا نبود.............اصلا خودت بگو باشه یا نباشه .............
گفتم که بودن یا نبودن مسئله اینم نیست.

arezoo90

New member
ارزو این خط خنده نداره
کلی باید براش گریه کنی!!!!!!!!!!!!!!!
ههههههههه
میدونی که شوخی بود .....نه نبود ...........نمیدونم شایدبود ..............بود یا نبود.............اصلا خودت بگو باشه یا نباشه .............
گفتم که بودن یا نبودن مسئله اینم نیست.

اصن چیه مفتی گذاشتم بیای موزه تازه داری منتم میذاری!!!!!!!!!!
خطه دیگه خیلی هم دلت بخواد............:ph34r-smiley:
(جوگیر شدم.............. :tonguesmiley:)

leyla-h

New member
خط ها همین طور داره بهتر میشه!!!!! :ph34r-smiley: دوست دارم خطمو بذارم ولی لب تاپم بلوتوث نداره یه کم سختم بیاد کابل گوشی رو پیدا کنم:13:

ba ba barghi

Well-known member
اینم امضام با روان نویس:smilies-azardl (181

امیدوارم دیگه احساس کم بینی نکنید.

bgvyf3007pyynwnp3vnf.jpg

سلام ,اخرش به ارزوت رسيدي و خودتو بن كردي!!
دوستان ,بجه درس خون به اين مي گن!!
عاجزانه از ادمين خواسته بود كه بنش كنه !!!در جهت درس مردم جه كارها كه نمي كنن!!
ايشالا موفق باشي و به خواسته ات برسي ,هرجند كه بدون بن شدن هم ميشد ,ديكه خود داني!!

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mohammad63

Well-known member
بابت مقدمه کوچیک معذرت:
یادمه وقتی کوچیک بودیم و دفتر خاطرات پدرم را نگاه میکردم، همکلاسیهایش تو دانشسرا که برایش یادگاری می نوشتند شعرهای مختلفی می نوشتند. یکیش خیلی بهم می چشبید. چون عموم که شهید شده و من خیلی بهش وابسته بودم، تو دفتر خطاطیش اولش هم همونو نوشته بود:
یادگاری می نویسم روی دیوار ....................... من بمیرم خط بماند یادگار ....................

این هم خطم با خودکار

IMG.jpg

antenyus

Active member
بابت مقدمه کوچیک معذرت:
یادمه وقتی کوچیک بودیم و دفتر خاطرات پدرم را نگاه میکردم، همکلاسیهایش تو دانشسرا که برایش یادگاری می نوشتند شعرهای مختلفی می نوشتند. یکیش خیلی بهم می چشبید. چون عموم که شهید شده و من خیلی بهش وابسته بودم، تو دفتر خطاطیش اولش هم همونو نوشته بود:
یادگاری می نویسم روی دیوار ....................... من بمیرم خط بماند یادگار ....................

این هم خطم با خودکار

IMG.jpg

ماشالله همه چ خوش خطن....فک کنم فقط خط من شبیه بچه ابتدایی هاست!!!!.....:14:
البته من از الکی کش و قوس دادن به حروف الفبا خوشم نمیاد.......:ph34r-smiley:( الان دقیقا قضیه اینه....گربه دستش ب دنبه نمیرسه میگه بو میده....)

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

مراحل خوشنویسی

[h=2]توضیحات کتاب الکترونیکی مراحل خوشنویسی[/h]
[h=3]دانلود کتاب الکترونیکی کتاب خوشنویسی و آداب و وظایف خوشنویسان[/h]
در این کتاب شما با مراحل خوشنویسی و آداب و وظایف خوشنویسان آشنا می شوید.

آغاز و انجام خوشنویسی به شش دوره منقسم است: ابتدائی، متوسطه، خوش، عالی، ممتاز، استادی از میان علاقه مندانی که قدم در اره فراگیری این هنر می گذارند کمتر کسی یافت می شود که تمام این راه را طی کند و به استادی برسد. بیشتر آنان در رسیدن به یک ، دو یا سه دوره ی آن توفیق می یابند؛ زیرا کاری پرزحمت و مشکل است که فقط عشق و علاقه آسانش میکند و در خور حوصله هرکس نیست مخصوصا زندگی ماشینی امروز و مشغله ی زندگی متنوع، کمتر به اشخاص اجازه می دهد که به این هنر ارزنده بپردازند و در این راه پیشتر روند و جز دلباخته ای به ادامه و تکمیل آن نمی پردازد. لکن قدر لازم برای هر با سواد این است که اگر چه مدت کوتاهی، نزد استاد، با مختصری از اصول و قواعد صحیح نوشتن کلمات و ترکیبات آن آشنائی پیدا کند، تا حدی که خطی خونا و روشن داشته باشد و بیننده و خواننده را در آن رغبتی دست دهد و این خود طی دوره ی ابتدائی و رسیدن به آغاز دوره ی متوسطه حساب می شود. از ای پس به نسبت علاقه مندی و فعالیت و استعداد می تواند بالاتر برود تا اینکه به ترتیب ، دوره های خوش وعالی و ممتاز را بگذارند و کم کم به مقام استادی نایل گردد.
ادامه توضیحات را با دانلود این کتاب بخوانید.

منبــع و دانلودhttp://www.softgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=2393&Title=مراحل-خوشنویسی

ketabsabz

Well-known member
سلام بچه ها اینم دست خط کتاب سبز ، فقط به بزرگواری خودتون عف بفرمایید اگه کیفیت بالا نیست ، گوشیم کیفیت عکسش خوبه ولی نمیدونم این چرا اینطوری از آب درومد .:p
dVfQCPWAE.jpg

بالا