... لایکستـــون با نستعلیق ...

M@RY@M

New member
یارا امضای خودت خیلی قشنگه!بنویسیش خوبه هااااااااا:sarma:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

M@RY@M

New member
اولا به دوربین گوشی خودتون بخندین..بعدشم خعلی هم خطم خوبه! :dadad4:

stgmctovjn23kdz25h3c.jpg

eeeeeeehsan

New member
آغا حاجیتون که اینجاست زمونی دوره راهنمایی گُر و گُر، تپ و تپ مقام استانی و کشوری میاوورد تو خط نستعلیق. ولی دیگه افتادیم تو دام عاشقی و خط یادمون رفت LOL
یه چند هفته پیش یهو هوس کردم خط بنویسم ولی حوصله نیزه و مرکب نداشتم، رفتم یه دونه ماژیک خطاطی گرفتم و یه دوسه خط سیاه کردیم.
شکسته نستعلیق چون قانون نداره و همش با تمرین به دست میاد من زیاد بارم نیست، کسی اگه ایده داره واسه حروف شکسته نستعلیق دمش یاد ما هم بده.

Untitled-11.png

hebe.nurse

New member
آغا حاجیتون که اینجاست زمونی دوره راهنمایی گُر و گُر، تپ و تپ مقام استانی و کشوری میاوورد تو خط نستعلیق. ولی دیگه افتادیم تو دام عاشقی و خط یادمون رفت LOL
یه چند هفته پیش یهو هوس کردم خط بنویسم ولی حوصله نیزه و مرکب نداشتم، رفتم یه دونه ماژیک خطاطی گرفتم و یه دوسه خط سیاه کردیم.
شکسته نستعلیق چون قانون نداره و همش با تمرین به دست میاد من زیاد بارم نیست، کسی اگه ایده داره واسه حروف شکسته نستعلیق دمش یاد ما هم بده.

واااای درست می بینم؟ :shocked: نگو که خودت نوشتی باورم نمیشه :5: ینی تو هنرمندی؟؟ :smiliess (5):
خخخخ حسودیم شددددد. آورییییییییین عالیه. جای پیشرفت داری پسرجان
:tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

dr.bahar1986

New member

Untitled-11.png

:5: فتبارک الله
بابا هنرهاتونو رو کنین

بالا