گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara67

New member
سلام دوست جونیاااااا...

اول از همه به آیشن جون یه تبریک ویژه میگم.. ایشالا برا بهداشت یه رتبه تهران پسند اونوخ بری همه جا پزشو بدی :applause:

بعدم دیروز 15:30 خوندم

امروز هم 12 ساعت.. میرم یه کتابخونه شبانه روزی اونجا از صبح میخونم تا شب...

این کتابخونه هه یه کتابدار مذکر داره..
546219_slider_vomit.gif
شبا شیفت اونه.. ینی مصداق این ضرب المثله اس "خدا نکند گدا معتبر شود" ینی رسما رو اعصابه همه بچه هاس که 99 درصدشون کنکوری بیچاره ان وقت و اعصاب ندارن اعتراض کنن.. امروز هم دیگه زده بود به سیم آخر از هر کاری که از دستش تو دق دادن ما میومد کوتاهی نکرد... خلاصه کنم امشب به خاطر این اعجوبه نتونستم بیشتر بخونم.. الانم از حرص داره دستام میلرزه..

اگه من بعد از کنکور اینو از نون خوردن ننداختم
80218_eskelet_32.gif

فقط این روزا لحظه به لحظه از خدا میخوام همه دوستام تو آرامش باشن.. چیزی مخل آسایششون نباشه.. الهی آمین

biosta

Well-known member
امروز ١٠ ساعت
كمه مي دونم
82616_692178wtdu5jnk8q.gif

خدایش 10 ساعت کم نیست من که کم آوردم سال قبل که من مشهد قبول شدم روزی متوسط 5 ساعت خوندم .
کمیت و کیفیت هر دو را در نظر بگیرید
دوستان حتما" در نظر داشته باشید که کنکور فقط کنکور اطلاعات علمی تان نیست .
اگر علم نداشته باشید حتما" قبول نمی شوید اما با دانستن علم و صرفا" خواندن درس هم نمی توان نتیجه ای مطلوب و در حد توانتان بیآورید .
واقعیت اینه که رتبه ی شما تحت تاثیر عواملی همچون
آشنایی با نحوه تست زنی و مدیریت زمان در جلسه کنکور
اعتماد به نفس و خود باوری - دوری از اضطراب و استرس زیادی
نحوه ی گذراندن روز و شب قبل از آزمون
نحوه ی مطالعه در این روز های باقی مانده ( مرور مرور و فقط مرور و تست)
حتی رتبه تان میتونه متاثر از نوع تغذیه تان در این روزها باشه
پس مهمترین کاری که داوطلبان در این روزها می توانند انجام دهند به نظرم رعایت موارد بالاست
( داوطلبانی که صبح آزمون دارند ساعت خواب و بیداری شان را تنظیم کنند خیلی خیلی خیلی مهمه که داوطلبان که صبح امتحان دارند اگر هنوز صبح زود بیدار نمی شوند ساعت بیداریشان را کم کم به 6 صبح ببرند )

sara67

New member
یه چیزم بگم...

شدییییدا وسواس گرفتم.. بیوشیمم رو تموم کردم دوره اش هم کردم.. تستای جعفرنژاد رو هم زدم... بعد با اینکه میدونم خوب دیگه باید خیالم راحت باشه ها اما هی میگم نههههههههه باید یه دور دیگه بیو رو بخونم یه دور دیگه هم تستا رو بزنم تازه ته تهش هم دوباره برگردم یه تورق (!) انجام بدم اونوخ شاااااااید فرجی شد.. بعد یادم میوفته دیگه وقتی نمونده برا این همه کار استرسم میره رو 1000
89819_crybaby.gif

تو رو خدا اگه کسی راهی بلده که منو از این وسواس دربیاره بگه... میترسم سر جلسه استرس بگیرم که وای کم خوندم بدبخت شدم بعد اعتماد بنفسم بیاد پایین...

خواهشا فحش هم ندین بعدشم نگین که من فلان چیز رو نخوندم نفست داره از جای گرم میاد و اینا.. خودم همشو از حفظم.. یه چیز تازه بگین..
79808_eskelet_45.gif

معلومه خیلی قاط زدم... نهههههه؟ :dadad4:

sara67

New member
واااااقعا ممنونم بیوستای عزیز...

تو این روزا که هیچ کس از پارسالیا یادی از ما نمیکنه اومدنت خیلی امید بخشه.. امیدوارم خدا نتیجه این خیرخواهیت رو به بهترین شکل بهت برگردونه :riz304:

mahtab92

New member
سلام بچه های درس خون. خدا قوت به همگیتون....
مرسی از اینکه منو تو جمعتون پذریفتین با لایکاتون:riz304:
ایشن عزیز موفقیتتونو تبریک می گم ان شا.. موفقیتای بعدی...
من امروز ۱۰ ساعت خوندم...
موفق باشید

cheshmak

New member
سلامممم......سسلامممم به همه.......

اول از همه یه تبریک ویژه به آیشن عزیزم میگم.....ایشالا که همیشه موفق باشی!!

واما من....دیروز10ساعت و امروزم تا الان 9ساعت خوندم.....الانم میرم یکم زبان میخونم و بعدشم لالا..........شب خوش دوستان:whistle:

scarlet

New member
salam azizan , az bacillus va labkhand mamnon ke soalamo javab dadan,
diroz 9saat khondam, emroz 12:15
hamegi movafagh bashid

mw.ashel

New member
سلام به همه همسفرای کنکوری

15 روز تا ارشد 92

.
.
.
.
.

time02.jpg

.
.

منم دیروز
9ساعت خوندم:13:

smilies-azardl%20%28113%29.gif
فقط یک بار برای همیشه
smilies-azardl%20%28113%29.gif

maryam1010

New member
سلام دوستان
واقعا خدا قوت:bunnyearsmiley:
من یه مدتی هست هرروز میام تاپیک و گزارشاتتونو میخونم و واقعا با انرژی بیشتر میرم سر درسم
بچه ها منم از امشب میخوام بیام گزارش بدم.منو تو جمعتون راه میدین؟؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

mahsa.

New member
سلام دوستان
من یه مدتی هست هرروز میام تاپیک و گزارشاتتونو میخونم و واقعا با انرژی بیشتر میرم سر درسم
بچه ها منم از امشب میخوام بیام گزارش بدم.منو تو جمعتون راه میدین؟؟؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بچه ها هوای این دوست منم داشته باشین ............

bacillus.bs

New member
سلام دوستان
سلام مريم جون
اين جا راه دادني نيست
در اين جا به روي همه ي بچه هاي درس خون و پر انرژي بازه
خوش اومدي

mw.ashel

New member
سلام دوستان

سلام مریم خانوم...به جمع ما خوش اومدی.
287519_yyyyywelcomwagon.gif

darya63

New member

سلام همسفر باسیل.

بله باسیل جان ....واسه ما هم بسته بود .

پدیده دیشب حرف خوبی رو بهم زد و اون این بود که در اینجا بسته شده در کنکور که بسته نشده ، بچسبید به درستون.
همگی موفق باشید.
تا سلامی دیگر بدرود.

این پدیده نیستش کجاس؟:smilies:
انگار مثل اقای دور رفته تو کار در :smiliess (3):

darya63

New member
دوروزه اینجا نیومدمم دق کردم
خوب شد درست شد
من یک شنبه 7:35
دوشنبه 8:10

shohreh2399

New member
سلام sara67 منم مثل خودتم بیو تمام کردم و جعفر نزاد و IQB هر دو خوندم ضروریاتو و هر چیزی که باید میخوندم الان سال 2 و اگه قبول نشم یه شکست بزرگ الان که نزدیک به اخرشه وقتی تست میزنم احساس میکنم که کم کاری کردم با این که تمامشونو بلدم فکر میکنم که فقط حفظم همشونو اما واقعا این تایپینگ به من انرزی میده ساعت میگیرم اما گزارش نمیدم .تنها چیزی که بهت بگم این احساس تو مربوط به اخرای کاره این احساسو همه دارن این به خاطر وقت و انرزی که گذاشتی

darya63

New member
اهان راستی ایشن جون تبریک خاص منو پذیرا باش :4d564ad6:
بعدشم پ این پدیده کجاس؟دلم براش تنگ شده:sad:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا