گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parnia

New member
دوستای خوب مامایی:
یه سوال: تو جلد3 ویلیامز در دوجا اومده که عارضه وخیم طبی در حاملگی دیابت هستش و در جایی دیگه پیلونفریت رو مطرح کرده و به نظرتون نتیجه کدوم میشه و دقیق تره؟؟؟؟؟؟

زهرا جونم به کلمه جدی دقت کن :smilies:

مهمترین عارضه جدی در حاملگی پیلونفریت

مهمترین عارضه طبی در حاملگی دیابت...:65d6a5d6s:............ینی ی همچین کتابایی رو ما میخونیم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mw.ashel

New member
سايت كي باز شد؟
براي شما هم بسته بود؟

سلام همسفر باسیل.

بله باسیل جان ....واسه ما هم بسته بود .

پدیده دیشب حرف خوبی رو بهم زد و اون این بود که در اینجا بسته شده در کنکور که بسته نشده ، بچسبید به درستون.
همگی موفق باشید.
تا سلامی دیگر بدرود.

mw.ashel

New member
زهرا جونم به کلمه جدی دقت کن :smilies:

مهمترین عارضه جدی در حاملگی پیلونفریت

مهمترین عارضه طبی در حاملگی دیابت...:65d6a5d6s:............ینی ی همچین کتابایی رو ما میخونیم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

ممنونم شیوا جونم.................یعنی یه چیزایی این ویلیامز نوشته که آدم خودش تو شک میمونه کدومش باید باشه.:riz304:

mahtab92

New member
سلام دوستان
خسته نباشید
بچه ها منم از امشب میخوام بیام گزارش بدم.منو تو جمعتون راه میدین؟؟؟؟

آيشن

New member
ايشن جان تبريك ميگم حتما قبول ميشي
ممنون باسيل جان
328720_kiss.gif
ايشالله قسمت شما و همه بچه هاي زحمت كش تايپيك باشه قبولي تو كنكور ارشد

آيشن

New member
بچه ها سرعت من خيلي ضايع ست.يه ساعت قبل اينجا بد جور تگرگ باريد واي چه خسارتها كه به كشاورزها نزد. ممنون از همگي ايشالله همه قبول بشن
12119_ayxcgtywhbowsobe.gif
.واي كه بچه ها ديروز سر ظهر نميدونيد چه حالي داشتم, داشتم سكته ميكردم همچين كه نتايج اومد بابامو صدا كردم ميگم من جرات ندارم نگا كنم تو بيا نگا كن بابام رفت عينكش رو بياره من طاقت نياوردم و نگا كردم همين كه 258 رو ديدم اصلا نفهميدم چطوري از اتاق زدم بيرون.خلاصه اين از اوضاع ما ميگن اميدي به قبولي تو دورهاي روزانه هست خدارو شكر.ديروز كه فقط4ساعت شد امروزم تالان 2 ساعت شده درگير انتخاب رشته و اينجور چيزا بودم ديگه.ايشالله بتونم جبران كنم

asal 92

New member
منم هییییییییی میخونننننننننننننم :smilies-azardl (181
نمیدونم روزچیه شب چیه خواب چیه .....؟:21:
فقط 2هفته سخت کوشی /کل تابستون استراحت /پاییز هم که میریم سرکلاس:thanks: ان شاالله
چیزی نمونده ها...:smiliess (15):.

آيشن

New member
مبارک باشه آیشن جان باید به ظرفیتها نگاه کنی و از بچه هایی که سالهای قبل قبول شدن بپرسی که رتبه هاشون چند بوده ولی فک کنم به شبانه امیدی باشه:smiliess (11):
ممنون لبخند جان از مشاور ماهان پرسيدم دقيقا اينو بهم گفت:احتمال قبولي در دوره روزانه و شبانه تهران كمه ولي روزانه شهرستان احتمالش خيلي زياده خلاصه حسابي اميدوارم كرد

asal 92

New member
من رفتم بدرسم این قبولی آیشن حسابی انرژی داد بهم :thanks:
بای تافردا
:ad54ad:

setareh58

New member
سلاااااااااااااااااااااااام دوستای گلم
وقتی دلم براتون تنگ میکشه میام سرکی میکشم
همتون خسته نباشین
آیشن جان بهت تبریک میگم ایشالله اون رشته و شهری که دوس داری قبول بشی و روز 6 شهریور همگی بیایم بهم تبریک بگیم هورااااااااااااااااااااااااااا بکشیم

:a2d3::auizz3ffy9vla57584x:thanks::thanks:

آيشن

New member
من رفتم بدرسم این قبولی آیشن حسابی انرژی داد بهم :thanks:بای تافردا :ad54ad:
خوشحالم كه با قبوليم به شما انرژي دادم.ايشالله حدئدا3ماه ونيم ديگه شما هم به ما انرژي دوچندان بديد.ممنون از همتون بچه ها ببخشيد كه نميتونم از تك تك تون تشكر كنم

bacillus.bs

New member
خوشحالم كه با قبوليم به شما انرژي دادم.ايشالله حدئدا3ماه ونيم ديگه شما هم به ما انرژي دوچندان بديد.ممنون از همتون بچه ها ببخشيد كه نميتونم از تك تك تون تشكر كنم

ايشن يعني مي خواي از فكر بهداشت بياي بيرون؟
بهداشتم قبول بشي بد نيستا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا