mj1919
New member
تیرت به سنگ خورد ... این رنگی که انتخاب کردی با رنگ من فرق داره :riz481:
:motat:
با حال بود
تیرت به سنگ خورد ... این رنگی که انتخاب کردی با رنگ من فرق داره :riz481:
همسر روياهاي من با مزدا 3 آبي نفتي مياد با تريپ خوشگل البته بدون آرايش... با مدرك كارشناسي انرژي هسته اي و به خاطر من ترك تحصيل ميكنه و نميگم من ميخوام ادامه تحصيل بدم اون ميگه تو نون آور خانواده باش من خونه بچه هاتو نگه ميدارم و برات قورمه سبزي درست ميكنم و وقتي مياي خونه كشفاتو و جوراباتو برات در آرم، از تو پيش همه تعريف ميكنم، مهريه هم يه شاخه نبات و هزار دوستت دارم طلايي،ainting:
سلام ...
خداییش اینقد خندمــون گرفتــ ... (ممنونــوم)
خــو حالا چه کارایی کردین ؟ که درحال جواب گلفتنیــن ...
به مــا هم آموزش بدین بدک نــی ...
40):
نخیرم اصن اینجور نیست.
من دوس دارم همسرم خیلی خوب باشه دقیقا مث خودم.
بسمه تعالی
آموزش چگونه جواب گرفتن از دختران
...
من دوس دارم همسر ایندم تحصیل کرده باشه
بور باشه
چش ابی باشه
پرستار باشه
ورودی 89 یا 90 باشه
متولد 1365 تا 1370 باشه
فکر کنید که یه خانم مذهبی نماز خون و با حجاب با یه آقایی ازدواج بکنه که نماز نمیخونه ،و به حجاب و مسائل دیگه هم اهمیت نمیده ،چه اتفاقی میفته؟
این آقا گاهی نماز نمیخونه ولی به عقاید دیگران احترام میگذاره ،به حجاب اهمیت نمیده ولی وجدان داره و به بد حجاب ها نگاه بد نداره و به خودش اجازه نمیده چون یه خانم رعایت نمیکنه و اصلا حتی چون یه خانمی اهل هر چیزی هست ،اونم باشه...
به نظر من با این مرد میشه زندگی کرد ،چون این مرد ظاهر دین رو نداره ولی باطنش و داره و اگه اون خانم باطن رو هم داشته باشه مطمئنم با عشقی که به همسرش عرضه میکنه و با عمل به دستورات دینی در مورد رعایت حال همسرش ... ظاهر دینی رو هم به همسرش هدیه خواهد کرد.
پ.ن: نماز ظاهر دین نیست ولی بعضی نمازها و نمازخونا ظاهری هستن.
ای بابا،
چرا سریع ناراحت میشید،
این عکس ها اموشن هستند دیگه،
خندیدیم، همین،
ولی جدی، چقدر دارین این مطالبو جدی می گید؟
ب ن: الان که تا آخر خوندم گویا مسیر عوض شده، در هر صورت خواستین جواب بدین،
ما تو فامیل کسی رو داریم که زنه خیلی محجبه بود خیلی خیلی مومن بود. با یه اقایی ازدواج کرد که اقا بقول شما نماز خون نبودو میونه خوبی با مذهب نداشت. حدود 10 سال اول زندگیشون ظاهرا خوب بود. ولی بعدش اختلافا شرو شد. چن بار خواستن طلاق بگیرن. نزدیک یه سال از هم دور زندگی کردن اخه هربار بزرگان واسطه میشدن و........ حالا بعده کلی ماجرا الان رابطه شون عالی شده چون خانمه دیگه مثه سابق نیس. :1dco2x0p1lilzhfpg1t بطرز شگفت انگیزی یه خانم مومن و معتقد از یه خونواده کاملا معتقد الان دیگه ماهی یه بار سواحل انتالیا........50): همون خانمه دیگه نمازم نمیخونه!!!!!!!!! همه چیزو انکار میکنه انگار هزار درجه به ادم دیگه تبدیل شده......یعنی تا این حد! من خودم وقتی ایشون رو میبینم نزدیک یه ساعت فقط هنگ میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه اصلا ناراحت نشدم فقط دوست داشتم منظورتونو بفهمم همین ،من کاملا جدی گفتم آخه دیدم کسایی رو که عجله دارنو میترسن جا بمونن از این قافله و اصلا دوست ندارم به تعدادشون افزوده بشه واسه همین مطرحش کردم.
دقیقا همین...1- در مورد سن، ، و شرایط ازدواج بحث دارم
ما هم میتونیم جواب بدیم؟:rolleyessmileyanim:
خوبه...چرا بد باشه؟! اگه بد بود دینمون تاکید میکرد؟
دقیقا همین...
من موندم توی بعضی از مباحث:
چند تا سوال دارم (نه از شخص شما الزاما)
1- ازدواج خوبه یا بد(اصل ازدواج کردن!)
2- طبیعی است یا نه؟ (اصل پیدا کردن یک شریک، یعنی مشابه در طبیعت دارد یا نه)
پاسخ به سوالهای بالا افراد رو دسته بندی میکنه،
حالا مخالفان اصل ازدواج:
1- من مشکل طبیعی و فیزیولوژیک ویا ذهنی با اصل ازدواج دارم،
2- من دلیل منحصر به فرد برای ازدواج نکردن دارم،
3- من قصد مخالفت با یک جریان مثبت و طبیعی رو دارم،
و موافقان سوالات اول و دوم (موافقان اصل ازدواج)
1- در مورد سن، ، و شرایط ازدواج بحث دارم
2-در مورد شرایط ازدواج بحث دارم
3- در مورد زمان ازدواج بحث دارم
خب چه سنی و شرایطی رو درست می دونید که دختر خانم ها ازدواج کنند؟
البته از دوستایی که توی پستهای قبلی خیلی با ازدواج کردن برخورد داشتند، و اون رو تایید نکردند دعوت می کنم به پاسخ.
خب چه سنی و شرایطی رو درست می دونید که دختر خانم ها ازدواج کنند؟
البته از دوستایی که توی پستهای قبلی خیلی با ازدواج کردن برخورد داشتند، و اون رو تایید نکردند دعوت می کنم به پاسخ.
بسمه تعالی
آموزش چگونه جواب گرفتن از دختران
...
من دوس دارم همسر ایندم تحصیل کرده باشه
بور باشه
چش ابی باشه
پرستار باشه
ورودی 89 یا 90 باشه
متولد 1365 تا 1370 باشه
کتاب سبز بجای اینکه بری بشینی بدرسی اومدی همش تو سایت علوم پزشکی میچرخی؟:mad_majidonline: اونم تایپک ازدواج:14:کتاب سبزم کتاب سبزای قدیم:mad_majidonline:
من خودمو بگم
ازدواج که خوبه بحثی توش نیس،طبیعی هم هست اصلا توی قرآن هم اومده ،آدم که به یه سنی میرسه اصلا خودش لزوم وجود یه شریکو برای آرامش احساس میکنه ،فقط اینجا میمونه شرایطو زمان که اونم توی افراد مختلف فرق میکنه بستگی به آدمش داره بعضیا دوس دارن خیلی زود باشه بعضیا هم نه شرایطم گفتم به آدمش بستگی داره بعضیا ساده میگیرن بعضیا خیلی سخت.
اتفاقا به نظر بنده ازدواج بهترین راه برای کامل شدن دین و شخصیت انسانه،
من موندم توی بعضی از مباحث:
چند تا سوال دارم (نه از شخص شما الزاما)
1- ازدواج خوبه یا بد(اصل ازدواج کردن!)
2- طبیعی است یا نه؟ (اصل پیدا کردن یک شریک، یعنی مشابه در طبیعت دارد یا نه)
پاسخ به سوالهای بالا افراد رو دسته بندی میکنه،
حالا مخالفان اصل ازدواج:
1- من مشکل طبیعی و فیزیولوژیک ویا ذهنی با اصل ازدواج دارم،
2- من دلیل منحصر به فرد برای ازدواج نکردن دارم،
3- من قصد مخالفت با یک جریان مثبت و طبیعی رو دارم،
و موافقان سوالات اول و دوم (موافقان اصل ازدواج)
1- در مورد سن، ، و شرایط ازدواج بحث دارم
2-در مورد شرایط ازدواج بحث دارم
3- در مورد زمان ازدواج بحث دارم
چه پسر چه دختر وقتي به بلوغ فكري رسيد مي تونه ازدواج كنه. يعني وقتي فهميد زندگي مشترك يعني چي؟ گذشت يعني چي؟ زندگيشو چه طور بايد اداره كنه به تنهايي نه با افكار بزرگتراش اون موقع ميتونه ازدواج كنه. حالا ممكنه كسي تو سن بيست سالگي كاملا باتجربه باشه يكي هم 30 سالشه هنوز هم بچه است. مهم دركو شعور طرف از ازدواجه .