اگه یه نفر تمام ویژگی های همسر ایده آلتون داشته باشه فقط....... جوابت چیه؟

setayesh71

New member
خواستم یه تاپیک اینجا بین بچه های علوم پزشکی بذارم با این موضوع :
اگه یه نفر تمام ویژگی های همسر ایده آلتو داشته باشه فقط ...............

خب خیلی از آدما جز معیارهای انتخاب همسرشون اصالت خانوادگی هست . یعنی این مورد رو یکی از مهمترین موارد توی زندگیشون میدونن ولی از یه طرف می گن گل بی خار هیچ جا نیست . میگن اگه یه نفرو پیدا کردی که 70 درصد ویژگی های دلخواهتو داشت بدون همون بهترینه دنبال بهتر از اون نگرد شاید هیچ وقت پیدا نشه ...

می خوام بدونم اگه شما یه نفر ( دختر یا پسر ) با تمام ویژگی های دلخواهتون پیدا کنین یعنی از همه لحاظ همونی باشه که می خواین فقط یه مشکل یا مورد توی خانوادش داشته باشه یعنی یه چیزی که اصلا به خودش مربوط نیست و دست خودش نیست مثلا طلاق پدر و مادر یا خواهر و برادر . یا مشکل اخلاقی برادر یا خواهر یا مثلا اعتیاد یکی از اعضای خانواده یا عقاید خاصی که خانواده ی اون فرد دارن و خودش نداره و اون عقاید برای شما قابل قبول نیست ( مثل تفاوت دین بین فرد مورد نظر و خانواده )

اگر این موارد هیچ ربطی به فرد مورد نظر نداشته باشه یعنی اون تمام سعیشو کرده باشه که خوب باشه و نتونسته مشکل خانوادشو حل کنه اونوقت اگه شما باشین این آدم رو ( با تمام ویژگی های دلخواه ) برای ازدواج انتخاب می کنین ؟؟ اصلا باید با چنین افرادی چ برخوردی داشت ؟؟

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
من اون موقع نمیگم که بستگی به طرف مقابلم داره که مشکلش چی باشه، بلکه در اصل بستگی به خودم داره که به موضوع از چه دیدی نگاه کنم و سعی میکنم که منصفانه نگاه کنم و تصمیم بگیرم.چون من هیچ وقت اجازه نمیدم که کسی رو که دوست دارم و یا خواهم داشت کسی ازم بگیره و یا ناراحتش کنه.و همیشه به توصیه استادم اول که خوب به موضوع پی بردم و خواستم یه رابطه ای رو شروع کنم بعد اینکه به تمام جوانب پی بردم ، یه هفته ای به خودم وقت میدم و دوباره با ذهن باز درموردش تصمیم میگیرم.

ZOT

New member
شمام نمی دونین باید چکار کرد؟
خب یه کم سخته!
بالاخره ممکنه عقاید خانوادش رو زندگی مشترکش تاثیر گذار باشه ! و خب نمیشه که حضور و نقش خانواده رو نادیده گرفت!
البته من نمیدونم این عقایدی که میگین در چه حدی هست و چطوریه!
اگر عقاید رو نادیده بگیریم و فقط بحث طلاق یکی از اعضای خانواده یا پدر و مادرش باشه یا حتی اعتیاد یکی از اعضای خانواده ، به نظر من اینا مشکلی تو زندگی مشترکش ایجاد نمیکنه ولی بحث عقیده فرق میکنه!!

شیده

New member
من که کسی رو مسئول دیگران نمیدونم حتی اگه اون دیگران والدینش باشن.در ضمن مگه قراره تو دنیا چند نفر پیدا شه که ما صمیمانه دوسش داشته باشیم و از بودنش حس خوبی داشته باشیم .من باشم با میخ میچسبم بهش البته تا زمانی که اونم چکش دستش باشه و میخه رو بزنه که محکمتر شه :smilies-azardl (113

mahsa.

New member
:thumbsupsmileyanim:ببین عزیز وقتی زندگی مشترک شروع میشه دیگه یه جورایی از زندگی پدری خواه ناخواه فاصله میگیری
من خودم باشم برام مهم نیست فقط باید در هر شرایطی احترام خانواده طرف مقابلو باید داشته باشی حتی اون فرد مشکل دار اگه این قدرتوداری مشکلی نداره
به نظر من مهم طرف مقابل
وامادین یا مذهب که برا زن مسلمان که باید طرف مسلمان باشه پس فقط تفاوت بین تسنن وتشیع میمونه که اونم بستگی به خودت داره برا بعضیا مهم برا بعضیا نه.

آخرین ویرایش:

setayesh71

New member
خب یه کم سخته!
بالاخره ممکنه عقاید خانوادش رو زندگی مشترکش تاثیر گذار باشه ! و خب نمیشه که حضور و نقش خانواده رو نادیده گرفت!
البته من نمیدونم این عقایدی که میگین در چه حدی هست و چطوریه!
اگر عقاید رو نادیده بگیریم و فقط بحث طلاق یکی از اعضای خانواده یا پدر و مادرش باشه یا حتی اعتیاد یکی از اعضای خانواده ، به نظر من اینا مشکلی تو زندگی مشترکش ایجاد نمیکنه ولی بحث عقیده فرق میکنه!!

درسته . ممنون از نظرتون

setayesh71

New member
من که کسی رو مسئول دیگران نمیدونم حتی اگه اون دیگران والدینش باشن.در ضمن مگه قراره تو دنیا چند نفر پیدا شه که ما صمیمانه دوسش داشته باشیم و از بودنش حس خوبی داشته باشیم .من باشم با میخ میچسبم بهش البته تا زمانی که اونم چکش دستش باشه و میخه رو بزنه که محکمتر شه :smilies-azardl (113

مرسی عزیزم خیلی خوب گفتی

MOHAMMAD.R

New member

راستشو بخایین میتونم موضوعی که میگین رو تا حدی درک کنم...
من خودم شخصا خانواده ی طرف برام خیلی مهمه و بهر حال قراره مادر ایشون مادر من شه یا خواهر ایشون خواهر من شه و چیزای دیگه..,ولی اگه طرف کسی باشه که از نظر خودم کامل باشه با تمام مشکلات دیگش میپذیرمشو تمام تلاشمو میکنم که خانوادمو راضی کنم چون هیچ انسانی کامل نیست..

setayesh71

New member
:thumbsupsmileyanim:ببین عزیز وقتی زندگی مشترک شروع میشه دیگه یه جورایی از زندگی پدری خواه ناخواه فاصله میگیری
من خودم باشم برام مهم نیست فقط باید در هر شرایطی احترام خانواده طرف مقابلو باید داشته باشی حتی اون فرد مشکل دار اگه این قدرتوداری مشکلی نداره
به نظر من مهم طرف مقابل
وامادین یا مذهب که برا زن مسلمان که باید طرف مسلمان باشه پس فقط تفاوت بین تسنن وتشیع میمونه که اونم بستگی به خودت داره برا بعضیا مهم برا بعضیا نه.

درسته منظور من این بود که خانواده اش مذهبی غیر از مذهب ما داشته باشن و خودش شبیه ما باشه . ( در کل فقط مثال زدم )

شیده

New member
اگه مذهبه که من باشم یه ثانیه هم ذهنمو باهاش مشغول نمیکنم مذهب و رابطه ما با خدا کاملا شخصه و فقط به من و خدام و شما و خدات ربط داره و چه عبادت مسخره ای میشه اگه ما حتی یه سر سوزن رابطه مون با خدامون متاثر از دیگران باشه.
ببین به انسانیت رسیده ؟این چیزیه که به تو و بقیه آدما ربط داره نه مذهب و خداش

setayesh71

New member
اگه مذهبه که من باشم یه ثانیه هم ذهنمو باهاش مشغول نمیکنم مذهب و رابطه ما با خدا کاملا شخصه و فقط به من و خدام و شما و خدات ربط داره و چه عبادت مسخره ای میشه اگه ما حتی یه سر سوزن رابطه مون با خدامون متاثر از دیگران باشه.
ببین به انسانیت رسیده ؟این چیزیه که به تو و بقیه آدما ربط داره نه مذهب و خداش

درسته واقعیت اینه که من این مورد رو فقط مثال زدم بیشتر منظورم اون موارد دیگه بود همون طلاق و اعتیاد و اینا . این مورد رو هم گذاشتم گفتم شاید بچه ها بخوان نظر بدن

شیده

New member
چون طلاق و اعتیاد کمی متاثر از شیوه تربیت خانوادگی ماست باید دقتت رو بالا ببری که اون شخص هم ازاون تربیت معیوب برخوردار نباشه ( به خودی خود طلاق واعتیاد یکی از اعضای خانواده ما معناش این نیس که مام اون ویزگی رو داریم)

gene2020

New member
سلام به همگی من توچنین شرایطی بودم وفکرمیکنم خانواده مهم هست اما هیچ کدوم از5تا انگشت شبیه هم نیست پس فردی که خانواده خوبی هم داره ممکنه اصلا فرد مناسبی نباشه پس 80% خودفرد باید شرایط لازم را داشته باشه چه بسا یکی ازاین مشکلا روزی گریبانگیر خانواده شما بشه اون وقت دوست داری دیگران چه طوری در مورد تو نظربدن؟؟؟

من به شخصیت طرفم بیشترازهرچیزی اهمیت میدم

varia

Well-known member
والا تو اینجور مواقع بعد مشورت با تیپهای مختلف خود آدم باید با فکر و عقل خودش تصمیم بگیره بعد تصمیم هم به خدا توکل کنه. اکه منم تو همچین وضعیتی قرار میگرفتم اگه واقعا مطمئن میشدم که مشکل همین فقط هست ولی در یه حد بالایی با معیارهای من یکیه من قبولش میکردم و جلو میرفتم!

setayesh71

New member
والا تو اینجور مواقع بعد مشورت با تیپهای مختلف خود آدم باید با فکر و عقل خودش تصمیم بگیره بعد تصمیم هم به خدا توکل کنه. اکه منم تو همچین وضعیتی قرار میگرفتم اگه واقعا مطمئن میشدم که مشکل همین فقط هست ولی در یه حد بالایی با معیارهای من یکیه من قبولش میکردم و جلو میرفتم!

مرسی از جواباتون

بالا