اگه یه نفر تمام ویژگی های همسر ایده آلتون داشته باشه فقط....... جوابت چیه؟

zari.goli

New member
be nazare man ag tamame meyaraye morede nazar ro dashte bashe inke bekhay bekhatere yeki dg inam mahkum be hamun eshteba koni dar surati k shayad khode taraf az in mozu narahat bashe vaqean kare monsefanei nist,hata man va shoma shayad tu zendegymun pedar,madar,baradar ya khaharemun karaee konan k ma ba inkara mokhalefim,dar mavaredi k khod taraf milange bayad tasiresho paziroft ama agar az hame nazar ok bashe be nazare man bayad nadide gerft

Artmis.a

New member
سلام من قبلاً معتقد بودم خود فرد که خوب باشه کافیه ولی بعدا برعکسش بهم ثابت شد

اینو بدونید که خانواده ی فرد حکم ریشه ی اون فرد رو دارن و توی تمام روابط آینده ی شما موثر خواهند بود و شما هرگز نمیتونید مانع این تاثیرها باشید پس در انتخاب فرد به همراه خانوادش خیلی دقت کنید چون بعدها معنی این حرف منو متوجه خواهید شد.
64319_foryou.gif

amir20

New member
سلام:riz304:
به نظرم به هر حال خانواده ي طرف ميتونه تاثيرات زيادي روي زندگي آيندش داشته باشه:smiliess (11):
ولي اين دليل نميشه به خاطر همچين موضوعي كلا موضوعو بيخيال شد
بازم به خودمون بستگي داره ك تا چه حد با اين مسئله كنار بيايم!!!
اگه اون واقعا كامل باشه ، ميتونه ارزش تحمل كردن خيلي مسائل رو داشته باشه . . .:smiliess (10):

آخرین ویرایش:

@... zahra

New member
خب من باشم به خانوادش کار ندارم خودش خوب باشه...اما اگه مذهیم باهاش یکی نباشه غیرممکنه حتی اگه صدرصد ایده آل باشه.

mexin

Well-known member
خب من باشم به خانوادش کار ندارم خودش خوب باشه...اما اگه مذهیم باهاش یکی نباشه غیرممکنه حتی اگه صدرصد ایده آل باشه.
اینجوریا نیس دیگه زهراجون.با حدیث موافقم چون خانواده هم سهم بزرگی تو روایط دارن و باید حتما به اون هم توجه کرد

helena

New member
عزیزم به نظر من رفتار واعتیاد واخلاق خیلی از خانواده نشیت میگیره و همینطور اعتقادات مذهبی.فرد ممکنه که بگه از خانوادش جداست ولی واقعا محقق نمیشه چون اون فرد با این فرهنگ بزرگ شده و هرکار هم که بکنه بازم ذهنش اونوریه.
طلاق و این چیزا به نظر من زیاد ملاک نیست ولی بهتره طرفین با درایت مشکلاتشونو حل کنن که به طلاق منجر نشه.
من خودم یکی از اقواممون خاستگارمه وبسیار هم پسر خوب وخانواده خوب وشغل وموقعیتش خوبه ولی بابام به خاطر شوهرخواهر پسره که اعتقاد مذهبیش با ما متفاوته راضی نمیشه چون میگه دختر من یک عمر باید تو این خانواده امدورفت داشته باشه.
به نظر من خانواده ی فرد خیلی مهمتر از خود فردن.من که ملاک اصلیم خانواده و فرهنگ اون خانواده است

setayesh71

New member
عزیزم به نظر من رفتار واعتیاد واخلاق خیلی از خانواده نشیت میگیره و همینطور اعتقادات مذهبی.فرد ممکنه که بگه از خانوادش جداست ولی واقعا محقق نمیشه چون اون فرد با این فرهنگ بزرگ شده و هرکار هم که بکنه بازم ذهنش اونوریه.
طلاق و این چیزا به نظر من زیاد ملاک نیست ولی بهتره طرفین با درایت مشکلاتشونو حل کنن که به طلاق منجر نشه.
من خودم یکی از اقواممون خاستگارمه وبسیار هم پسر خوب وخانواده خوب وشغل وموقعیتش خوبه ولی بابام به خاطر شوهرخواهر پسره که اعتقاد مذهبیش با ما متفاوته راضی نمیشه چون میگه دختر من یک عمر باید تو این خانواده امدورفت داشته باشه.
به نظر من خانواده ی فرد خیلی مهمتر از خود فردن.من که ملاک اصلیم خانواده و فرهنگ اون خانواده است

ولی این رو هم قبول داری که ممکنه تو یه خانواده خوب خود فرد بد باشه ؟ اونوقت اونو چطوری میشه تشخیص داد؟

بالا