اگه استادت یه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rainsavor

New member
از فردا نه از بهمن ماه چشم
105119_2lbkos0.gif

استاد سر کلاس اینطوری از لوستر آویزون نشی . شیوه ی خطرناکی برای تخلیه هیجان هست

najma

New member
وای خدا منو ببخشه...
اتفاقا حدیث جان امروز داشتم به یکی از دوستام میگفتم قطعا اینهمه بلایی که من سر استادام آوردم یکی سر من میاره حتما .
نمیدونم اونجایی که تو میخوای تدریس کنی چطوریه ولی سعی کن به هیچ وجه گاف علمی ندی ، یعنی پر برو سرکلاس که بتونی به سوالاشون جواب بدی .
بعد هم راجع به برخورد با پسرای کلاس به نطرم حال چند تاشونو همون جلسه اول بگیر تا درس عبرتی شوند برای سایرین ! خلاصه نذار سرت سوار بشن .
در پاسخ به مزه پرونی هاشون هم حواست باشه حاضر جواب باشی و نذاری کلاس رو از چنگت در بیارن .
ولی با بچه ها دوست باش کلا و بذار از اینکه سر کلاستن لذت ببرن .
خوشبحالت که استاد شدی ، ایشالا که عالی باشی :auizz3ffy9vla57584x

leyla-h

New member
عزیزم ممنون میشم در این رابطه تجربیاتتو برای ما هم بگی و راهنمائیمون کنی برای دوستان هم خوبه
198419_6qaxgjn.gif

حدیث حالا وضعیت ما که بدتره وقتی توضیح میدیم خب چون یه کم برای بچه ها مشکله با گوشی ضبط میکنن که برای امتحان راحت دوره کنن فکر کن یه چیزو اشتباه بگی دست بچه ها سند میشه باید حواسمونو خیلی جمع کنیم:14:، اختیار دارین درحدی نیستم که بخوام چیزی بهتون یاد بدم ولی باشه از این به بعد اگه اتفاقی تو کلاس افتاد که به دردتون میخورد بهتون میگم

mohana

Well-known member
ممنون مهنا جون
358619_fs6avqu9vlnx9g89.gif

پس شما با جزوه موافقین؟؟؟؟؟؟!!!!!

با سمینار و کارای کلاسی چطور؟؟؟؟!:idea_majidonline:

خواهش ميشه
بله نمره اضافي با سمينار و كار كلاسي خيلي عالي ميشه

در پاسخ به مزه پرونی هاشون هم حواست باشه حاضر جواب باشی و نذاری کلاس رو از چنگت در بیارن

دقيقا موافقم
اما
خيييييلي نبايد ادامه داد هااااااا...بعضي حرفا رو هم نشنيده بگيرين...روشون زياد ميشه:thumbsupsmileyanim:

rainsavor

New member
وای خدا منو ببخشه...
اتفاقا حدیث جان امروز داشتم به یکی از دوستام میگفتم قطعا اینهمه بلایی که من سر استادام آوردم یکی سر من میاره حتما .
نمیدونم اونجایی که تو میخوای تدریس کنی چطوریه ولی سعی کن به هیچ وجه گاف علمی ندی ، یعنی پر برو سرکلاس که بتونی به سوالاشون جواب بدی .
بعد هم راجع به برخورد با پسرای کلاس به نطرم حال چند تاشونو همون جلسه اول بگیر تا درس عبرتی شوند برای سایرین ! خلاصه نذار سرت سوار بشن .
در پاسخ به مزه پرونی هاشون هم حواست باشه حاضر جواب باشی و نذاری کلاس رو از چنگت در بیارن .

ایشالله شیرینی استادی شما :thumbsupsmileyanim:

Artmis.a

New member
سلام عزیزم مبارک باشه ...

اول از همه مانتویی برو سر کلاس یا اگه با چادر میری سر کلاس چادرتو در بیار وگرنه هی مجبور میشی چادرت مرتب کنی و ... کلا دست و پا گیره ... وای به روزی ک خدای ناکرده زیر پات گیر کنه اونوقت میشی سوژه ترم......
دو اینکه جذبه داشته باش ینی قاطع باش و محکم حرف بزن...
اگه میخوای ب دانشجوهات تحقیق یا سمینار بدی خوبه ولی حتما نمره اش رو در نظر بگیر و حتما بده و اگه کارشون خوبه حتما از کارشون تعریف کن ...
یکی از استادای ما مرد بود و جوون همیشه میگفت پاور بیارین و کلی هم نمره در نظر میگرفت ولی آخر ترم دریغ از کمی لطف ... حالا من ک چون خودم از این کارا خیلی خوشم میومد برا دل خودم میبردم ولی ترم آخر گازشو گذاشتم.. برا درس جنین شناسی مون من ج انسان رو برا سمینارم برداشتم و کلی هم روش کار کردم ، استادمون هم معلوم بود کلی از کارم خوشش اومده و ب درد خودش میخوره گفت لازم نیست الان تمومش کنی فعلا ب درسات برس بعد امتحانات بیار من نمره ات رو در نظر میگیرم ، ما هم از خدا خواسته قبول کردیم . ولی وقتی نمره هارو زدن فکم افتاد ک اصلا کمکی نکردهوقتی ب خودش گفتم اول قزیر بار نرفت ولی اینقد گیر سپیچ دادم ک کم آورد..... و من هم همونجا ایمیلشو گرفتم ک بهش میل بزنم ولی هنوز ک هنوزه نفرستادم....

ولی یه استاد دیگم خانوم بود و برا درسسیستماتیک 2 مون باید گیاه خشک میکردیم و از اونجایی ک کار من از همه بهتر و مرتب تر بود از 8 نمره بهم 10 داد ماهم کلی ذوق مرگ شدیم......

سوم اینکه در عین جدییتت گاهی گداری با بچه ها شوخیهم بکن جو کلاس عوض میشه و باقی درس رو بهتر گوش میدن ولی اگه خیلی خشک باشی حوصله سر کلاس اومدن رو ندارن....
چهارم : اگه میگن امتحان کنسل هر چند وقت ی بار ب حرفشون گوش کن... امتحان اپن بوک بگیر....... یا بگو خودتون سوال طرح کنین جواب بدین.... ( اینو خودم امتحان کردم خیلی جواب میده و بچه ها دیگه ب خاطر امتحان غیبت نمیکنن)
پنجم: از اونجایی ک ما فقط 3 تا پسر داشتیم و اونا هم هیچ وقت نبودن و کلا سر گروه خلاف ها من بودم تجربه ای در این مورد ندارم ، البته ما بی ادب نبودیم وکلا با همه استادامون تریپ صمیمیت داشتیم ینی خیلی صمیمی بودیم ب هرکی میگم باورش نمیشه و کلا خیلی خوش میگذشت....
ششم و مهمتر از همه اینکه به دانشجوهای ترم پایینی حدودا تا ترم 4 اصلا رو نده ک تجربه ثابت کرده خیلی خیلی بی جنبه میشن ....

اوه اوه چقد نوشتم......... :riz513:

یادت نره خاطره اولین جلسه ات رو برامون بذاری........ موفق باشی

مرسی دوستممممممممممممممم که برای جواب دادن وقت گذاشتی و انقدر خوب جواب دادی
392619_flowerysmile.gif

از بابت تبریک هم ممنون
64319_foryou.gif

چشششششششششششششششششم
73819_f9p9q6rocg6q8ofw.gif

najma

New member
دقيقا موافقم
اما
خيييييلي نبايد ادامه داد هااااااا...بعضي حرفا رو هم نشنيده بگيرين...روشون زياد ميشه:thumbsupsmileyanim:

آره واقعا همینطوره ، ما یه استاد خانم جوان داشتیم انقدر قشنگ پسرها رو کنترل میکرد که نگوووووو ، ازش هم حساب میبردن هم دوستش داشتن .
ئلی خب همونم از پس من برنیومد متاسفانه:whistle:

najma

New member
انشاا... برای شما هم عزیزممممممممم:thanks:

مرسی عزیز دلم
راستی سعی کن با اسلاید درس بدی و جذاب انقدر که میخکوب بشن بچه ها . برای امتحان هم سخت نگیر ، بذار با عشق درس بخونن نه با استرس :smiliess (8):

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
به به مبارکه حدیث جان!
ما همه ی استادای این ترممون خیلی جوونن !
خیلی خوبه ! خوش میگذره باهاشون !
با هم راحت بحث می کنیم ! سوالاتمون رو خیلی با حوصله جواب می دن ! البته ما خیلی راحت هم شیطونی می کنیم تو کلینیک! کلا خوش میگذره دیگه!
ولی خب اینکه شوخی و خنده به وقتش و درسم به وقتش رو خیلی اهمیت میدن و چون جو دوستانه ای داریم با استاد برامون خیلی مهمه که چیزی که ازمون انتظار داره رو خوب اجرا کنیم!

Artmis.a

New member
وای خدا منو ببخشه...

چشممممممممممم

همکار عزیز
392619_flowerysmile.gif

antenyus

Active member
مرسی دوستممممممممممممممم که برای جواب دادن وقت گذاشتی و انقدر خوب جواب دادی
392619_flowerysmile.gif

از بابت تبریک هم ممنون
64319_foryou.gif

چشششششششششششششششششم
73819_f9p9q6rocg6q8ofw.gif

قوربونت گلم آخه احساستو درک میکنم....
تا همین حد ک شناختمتت مطمئنم ب خوبی از پسش بر میایی...... توکلت به خدا باشه آیت الکرسی یادت نره آرومت میکنه.........

Artmis.a

New member
حدیث حالا وضعیت ما که بدتره وقتی توضیح میدیم خب چون یه کم برای بچه ها مشکله با گوشی ضبط میکنن که برای امتحان راحت دوره کنن فکر کن یه چیزو اشتباه بگی دست بچه ها سند میشه باید حواسمونو خیلی جمع کنیم:14:، اختیار دارین درحدی نیستم که بخوام چیزی بهتون یاد بدم ولی باشه از این به بعد اگه اتفاقی تو کلاس افتاد که به دردتون میخورد بهتون میگم

بسیار ممنونم دوست خوبم:thanks:

آره من تو کلاس یه سوتی لفظی اساسی دادم تو کل یونی پخش شد
789119_flat.gif

Artmis.a

New member
خواهش ميشه
بله نمره اضافي با سمينار و كار كلاسي خيلي عالي ميشه

دقيقا موافقم
اما
خيييييلي نبايد ادامه داد هااااااا...بعضي حرفا رو هم نشنيده بگيرين...روشون زياد ميشه

بله...
لطف ميكنين:tonguesmiley:

راستي حديث جونم موفق باشي عزيزم:riz304:

چشمممممم
مرسی مهنا جونمممممممممم:thanks:

انشاا... توی موفقیتات جبران کنم
725819_congratualtions.gif

Artmis.a

New member
آره واقعا همینطوره ، ما یه استاد خانم جوان داشتیم انقدر قشنگ پسرها رو کنترل میکرد که نگوووووو ، ازش هم حساب میبردن هم دوستش داشتن .
ئلی خب همونم از پس من برنیومد متاسفانه:whistle:

خدایا منو ببخش منم همینطور بودم:black_eyed:

میشه از نحوه ی تدریس و برخوردش برامون بگی دوستم؟؟؟؟!
198419_6qaxgjn.gif

رمز موفقیتش چی بود ایشون؟؟؟؟!
598919_dreamyeyesf.gif

بالا