اگه استادت یه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mw.ashel

New member
میخوای من و با داداش نصیر بادی گارد بیام آبجی . آخ چقدر دلم واسه خنده سر کلاس لک زده. استاد رو بجوش بیاری گوشاش قرمز بشه . دستاش بلرزه . تو هوای سرد کولر ته کلاس رو روشن کنی . فیوز برق بپرونی برقهای کلاس بره . به شماره استاد مزاحمی زنگ بزنی اونم سر کلاس :sadsmiley: میشه این روزا تکرار بشه :sadsmiley:

وای خدا به داد استاد برسه، ما که خدا رو شکر تو کلاسمون پسر نداشتیم و کلا راحت بودیم و بچه مثبت بودیم،حالا همکلاسی هامون چیکار میکردن ، بماند که تو پاتوق خودمون به دوستان میگم.

Artmis.a

New member
میخوای من و با داداش نصیر بادی گارد بیام آبجی . آخ چقدر دلم واسه خنده سر کلاس لک زده. استاد رو بجوش بیاری گوشاش قرمز بشه . دستاش بلرزه . تو هوای سرد کولر ته کلاس رو روشن کنی . فیوز برق بپرونی برقهای کلاس بره . به شماره استاد مزاحمی زنگ بزنی اونم سر کلاس :sadsmiley: میشه این روزا تکرار بشه :sadsmiley:

خیلی ممنون برادر مگه من قصد خودکشی دارم؟؟؟؟؟
527919_bujcdvf48m9w69wp.gif

mw.ashel

New member
حدیث جون اصلا" نگران نباش...تو میتونی...فقط بدون جلسه اول خیییییییلی مهمه...افرادی مثه آ.نصیری رو همچین وارد کلاس شدی بنداز بیرون.خیلی جدی و محکم...ما هم برات دعا میکنیم...:riz304:

پرنیا جون، چرا با حاجی اینطور رفتار میکنی.بچه خوبیه و رک و راست داره حرف میزنه و چرا میندازیش بیرون؟

rainsavor

New member
حدیث جون اصلا" نگران نباش...تو میتونی...فقط بدون جلسه اول خیییییییلی مهمه...افرادی مثه آ.نصیری رو همچین وارد کلاس شدی بنداز بیرون.خیلی جدی و محکم...ما هم برات دعا میکنیم...:riz304:

من و حاجی هم آرزوی موفقیت براتون می کنیم . انشالله دعاتون مستجاب میشه .:thumbsupsmileyanim:

Artmis.a

New member
ببین مهم اینه که اعتماد به نفس داشته باشی دیگه بقیه اش مهم نیس !!!!!!!!!!یه نصیحت برادرانه :سعی کن از همون اول در مقابل پسرا جبهه گیری نکنی وازت بدشون نیاد!!!!!!!!!!

تنها چیزی که دارم همینه!!!!!

توی کلاس ارشد سوتی هایی میدادم در حد تیم ملی ولی باز با اعتماد به نفس کامل میرفتم کلاس:black_eyed:

Artmis.a

New member

چشم پرنیا جون

اتفاقاً خودمم تو فکرش بودم
515919_129fs2705461.gif

mehran35

New member
امشب شما میای خونه دیگه حاج خانم جان؟؟؟؟؟؟؟؟شما باید به این تواناییهای من افتخار کنین!!!!!!!!

rainsavor

New member
فقط بهشون سوتی نباید بدی که بار اولته که داری تدریس میکنی تا ازت سوء استفاده نکن و اصلا در مورد مسائل شخصیت که مجردی چیزی نگو

همه ی این حرف هارو زدین بگین حدیث خانوم مجرده . ای بابا . این همه مقدمه چینی نمی خواست که ...

:smiliess (3):

leyla-h

New member
چششششششششم
بگم متاهلم خوبه؟؟؟!
157419_4caekgi.gif

من مشکلم الان همین پسران دیگه نمیدونم چطور باهاشون برخورد کنم چون چندتاشون هم از خودم بزرگترن!!!!!!!!!
125219_electricf.gif

استادم گفت همون جلسه اول دوتاشونو بنداز بیرون واسه بقیه درس عبرت شن!!!!!!
658619_fishfightsmiles.gif

والا به خدا استرس گرفتم
675319_indyjonesmiley.gif

من سابقه تدریس دارم البته تو کلاسای عملی بچه های پزشکی، به نظرم جذبه خوبه ولی نه اونقدر که کلاس خشک باشه و بچه ها خسته شن یه کم شوخی بد نیست ولی باید فاصلتو به عنوان یه استاد حفظ کنی، اعتماد به نقس خیلی مهمه حتی اگه در مورد یه چیزی اطلاع زیادی نداری نه این که اطلاعات اشتباه از خودت بگی، باید یه جوری جمعش کنی ولی بروز ندی که بلد نیستی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنن و کلاسو به مسخره میگیرن مخصوصا پسرا ، من برای تدریس به پسرا دیگه دستم اومده چیکار کنم دیگه خبره شدم اولاش خیلی استرس میگرفتم ولی چیزی بروز نمیدادم خاطره بدی برام پیش نیومده

mehran35

New member
تنها چیزی که دارم همینه!!!!!

توی کلاس ارشد سوتی هایی میدادم در حد تیم ملی ولی باز با اعتماد به نفس کامل میرفتم کلاس:black_eyed:
فقط توروخدا فردا هر اتفاقی افتاد بیا همین جا تعریف کن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
من سابقه تدریس دارم البته تو کلاسای عملی بچه های پزشکی، به نظرم جذبه خوبه ولی نه اونقدر که کلاس خشک باشه و بچه ها خسته شن یه کم شوخی بد نیست ولی باید فاصلتو به عنوان یه استاد حفظ کنی، اعتماد به نقس خیلی مهمه حتی اگه در مورد یه چیزی اطلاع زیادی نداری نه این که اطلاعات اشتباه از خودت بگی، باید یه جوری جمعش کنی ولی بروز ندی که بلد نیستی چون دیگه بهت اعتماد نمیکنن و کلاسو به مسخره میگیرن مخصوصا پسرا ، من برای تدریس به پسرا دیگه دستم اومده چیکار کنم دیگه خبره شدم اولاش خیلی استرس میگرفتم ولی چیزی بروز نمیدادم خاطره بدی برام پیش نیومده

عزیزم ممنون میشم در این رابطه تجربیاتتو برای ما هم بگی و راهنمائیمون کنی برای دوستان هم خوبه
198419_6qaxgjn.gif

mohana

Well-known member
ما استاد جوون زياد داريم...
از اونجايي ك بچه هاي كلاس آرومن...اهل مچل كردن استاد هم نيستن!!!!! فقط گاهي اوقات يه چي ميگن...استاد ي كوچولو اخم ميكنه اينا هم ساكت ميشن:a2d3:

رفرنس يه جزوه خيلي خوب باشه اما از كتاب هم ك معرفي ميشه يه چندتايي سوال بياد...

استاد جوون بايد جذبه داشته باشه....شوخي هم كه بايد جلسات اول تعطيل باشه تا وضعيت رفتاري افراد دست استاد بياد:smiliess (3):

rainsavor

New member
از اونجايي ك بچه هاي كلاس آرومن...اهل مچل كردن استاد هم نيستن!!!!! فقط گاهي اوقات يه چي ميگن...استاد ي كوچولو اخم ميكنه اينا هم ساكت ميشن:a2d3:

رفرنس يه جزوه خيلي خوب باشه اما از كتاب هم ك معرفي ميشه يه چندتايي سوال بياد

این کلاس دیدن داره :bunnyearsmiley:

Artmis.a

New member

رفرنس يه جزوه خيلي خوب باشه اما از كتاب هم ك معرفي ميشه يه چندتايي سوال بياد...

استاد جوون بايد جذبه داشته باشه....شوخي هم كه بايد جلسات اول تعطيل باشه تا وضعيت رفتاري افراد دست استاد بياد:smiliess (3):

ممنون مهنا جون
358619_fs6avqu9vlnx9g89.gif

پس شما با جزوه موافقین؟؟؟؟؟؟!!!!!

با سمینار و کارای کلاسی چطور؟؟؟؟!:idea_majidonline:

antenyus

Active member
سلام عزیزم مبارک باشه ...

اول از همه مانتویی برو سر کلاس یا اگه با چادر میری سر کلاس چادرتو در بیار وگرنه هی مجبور میشی چادرت مرتب کنی و ... کلا دست و پا گیره ... وای به روزی ک خدای ناکرده زیر پات گیر کنه اونوقت میشی سوژه ترم......
دو اینکه جذبه داشته باش ینی قاطع باش و محکم حرف بزن...
اگه میخوای ب دانشجوهات تحقیق یا سمینار بدی خوبه ولی حتما نمره اش رو در نظر بگیر و حتما بده و اگه کارشون خوبه حتما از کارشون تعریف کن ...
یکی از استادای ما مرد بود و جوون همیشه میگفت پاور بیارین و کلی هم نمره در نظر میگرفت ولی آخر ترم دریغ از کمی لطف ... حالا من ک چون خودم از این کارا خیلی خوشم میومد برا دل خودم میبردم ولی ترم آخر گازشو گذاشتم.. برا درس جنین شناسی مون من ج انسان رو برا سمینارم برداشتم و کلی هم روش کار کردم ، استادمون هم معلوم بود کلی از کارم خوشش اومده و ب درد خودش میخوره گفت لازم نیست الان تمومش کنی فعلا ب درسات برس بعد امتحانات بیار من نمره ات رو در نظر میگیرم ، ما هم از خدا خواسته قبول کردیم . ولی وقتی نمره هارو زدن فکم افتاد ک اصلا کمکی نکردهوقتی ب خودش گفتم اول قزیر بار نرفت ولی اینقد گیر سپیچ دادم ک کم آورد..... و من هم همونجا ایمیلشو گرفتم ک بهش میل بزنم ولی هنوز ک هنوزه نفرستادم....

ولی یه استاد دیگم خانوم بود و برا درسسیستماتیک 2 مون باید گیاه خشک میکردیم و از اونجایی ک کار من از همه بهتر و مرتب تر بود از 8 نمره بهم 10 داد ماهم کلی ذوق مرگ شدیم......

سوم اینکه در عین جدییتت گاهی گداری با بچه ها شوخیهم بکن جو کلاس عوض میشه و باقی درس رو بهتر گوش میدن ولی اگه خیلی خشک باشی حوصله سر کلاس اومدن رو ندارن....
چهارم : اگه میگن امتحان کنسل هر چند وقت ی بار ب حرفشون گوش کن... امتحان اپن بوک بگیر....... یا بگو خودتون سوال طرح کنین جواب بدین.... ( اینو خودم امتحان کردم خیلی جواب میده و بچه ها دیگه ب خاطر امتحان غیبت نمیکنن)
پنجم: از اونجایی ک ما فقط 3 تا پسر داشتیم و اونا هم هیچ وقت نبودن و کلا سر گروه خلاف ها من بودم تجربه ای در این مورد ندارم ، البته ما بی ادب نبودیم وکلا با همه استادامون تریپ صمیمیت داشتیم ینی خیلی صمیمی بودیم ب هرکی میگم باورش نمیشه و کلا خیلی خوش میگذشت....
ششم و مهمتر از همه اینکه به دانشجوهای ترم پایینی حدودا تا ترم 4 اصلا رو نده ک تجربه ثابت کرده خیلی خیلی بی جنبه میشن ....

اوه اوه چقد نوشتم......... :riz513:

یادت نره خاطره اولین جلسه ات رو برامون بذاری........ موفق باشی :ad54ad:

بالا