اگه استادت یه ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
من که دوران دانشجویی اکثر استادام جوون بودن و خیلی سخت گیر بودن ،

یادم میاد که باید همیشه کتاب میخوندیم و خیلی ازشون راضی بودم چون با سخت گیریاشون باعث شدن که باسواد بشم.

خوشم میاد استادی که تو کلاس علاوه بر درس دادنش، به دانشجوهاش درس زندگی هم بده.

اگه واقعا به حرفی که جلسه اول کلاس میزنه که واسه سمینار و... نمره میده باید بده.:a2d3:ما بیشتر وقتمون رو تو کلاس با کنفرانس و تدریس دانشجویی میگذروندیم و کسایی که میدیدن واقعا جذبه استاد شدن رو دادن تدریس و کنفران رو میدادن دستش تا علاوه بر کسب اطلاعات و تجربه تا آخر عمر مطالب درسی یادش نره.یادش به خیر:riz304:

مرسی عزیزم

روحیه دادی
742019_getwell.gif

پس به نظر شما باید به غیر از درس هم با بچه ها در مورد زندگیشون و مسائل و مشکلاتشون هم صحبت کرد یعنی استاد و دانشجو رابطه ی دوستانه داشته باشن بهتره؟؟؟!:idea_majidonline:

rainsavor

New member
پدافند شماره یک : چون عملیات استاد خراب کنی بصورت گروهی هست و معمولا رهبری رو یکی بر عهده میگیره شایسته هست رهبر گروه به شکنجه آورترین نقطه ی کلاس تبعید بشه

Artmis.a

New member
پدافند شماره یک : چون عملیات استاد خراب کنی بصورت گروهی هست و معمولا رهبری رو یکی بر عهده میگیره شایسته هست رهبر گروه به شکنجه آورترین نقطه ی کلاس تبعید بشه

یکی از اساتیدم میگفت جلسه ی اول یه زهر چشم بگیر:shocked:

Artmis.a

New member
:a2d3:اگه خانم باشه وجوون باید خیلی جدی باشه آخه پسرا شیطونن دستش میندازن
اول باید جذبشو نشون بده بعد خواست جو و یکم دوستانه کنه.

همون دیگه مهسا جون

این جذبه هه باید چطور ایجاد شه؟؟؟!
803219_guiltsmileyf.gif

یعنی همون جلسه اول داد و بیداد راه بندازه یا خرابکارا رو بندازه بیرون؟؟؟؟؟
689619_gun.gif
353519_furious.gif

rainsavor

New member
پدافند شماره 2 : فرد رو در موقعتی مثل موقعیت خودتون قرار بدین مثلا تدریس یک مبحث رو به اون واگذار کنید این در 90 درصد موارد اثر بخشه و فرد رو برای همیشه سرجاش میشونه . :motat:

mw.ashel

New member
مرسی عزیزم

روحیه دادی
742019_getwell.gif

پس به نظر شما باید به غیر از درس هم با بچه ها در مورد زندگیشون و مسائل و مشکلاتشون هم صحبت کرد یعنی استاد و دانشجو رابطه ی دوستانه داشته باشن بهتره؟؟؟!:idea_majidonline:

قابل نداشت گلم.
البته این بستگی به جو کلاس داره که چه جوری خودت رو به دانشجوهات بشناسونی!

mahsa.

New member
بیرون که نه ولی اولش بگو امتحان برات مهم نیست نظم کلاسی هم نمره داره
ما یه استاد خانم داشتیم پسرا اسم کوچیکشو صدامیکردن انقد شیطون بودن
زیادم از پسرا سوال نکن فردا میگن عاشقشونی و...به شوخی بین خودشون سوزت میکنن.

mehran35

New member
پدافند شماره 2 : فرد رو در موقعتی مثل موقعیت خودتون قرار بدین مثلا تدریس یک مبحث رو به اون واگذار کنید این در 90 درصد موارد اثر بخشه و فرد رو برای همیشه سرجاش میشونه . :motat:
ببین داداش اگه کلاس ما بود که هیچ ترفند وپدافندی حریفمون نمیشد آخی یادش بخیر!!!!!!!!!!!!

rainsavor

New member
ببین داداش اگه کلاس ما بود که هیچ ترفند وپدافندی حریفمون نمیشد آخی یادش بخیر!!!!!!!!!!!!

چند ترمه پرستاری رو تموم کردی ؟؟؟

به ما که نمی رسین .. ما جمیعا پسر های کلاس از بس استاد هامون رو دوست داشتیم .همگی با ورودی های 86 فارغ التحصیل شدیم. البته بیشتر دوست داشتن از جانب اساتید بود . جز 3 نفر که خیلی اهل علم بودن که طبق آخرین اخبار سال گذشته فارغ التحصیل شدن . ایشان ورودی سال 1385 مهرماه بودن .

:a2d3:

آخرین ویرایش:

mehran35

New member
بیچاره استاده! :1dco2x0p1lilzhfpg1tحالا جنسیتش فکر کنم واسه شما فرقی نداشته، درسته؟؟؟
نه اصلا فقط مهم استاد بودنش بود تازه کارآموزی که دیگه بدبخت بودن مخصوصا دانشجو ارشدها!!!!!!!!!سر کلاس اینقد میخندیدیم که نمیفهمیدیم کی کلاس تموم شده!!!!!!!!!!1

Artmis.a

New member
بیرون که نه ولی اولش بگو امتحان برات مهم نیست نظم کلاسی هم نمره داره
ما یه استاد خانم داشتیم پسرا اسم کوچیکشو صدامیکردن انقد شیطون بودن
زیادم از پسرا سوال نکن فردا میگن عاشقشونی و...به شوخی بین خودشون سوزت میکنن.

چششششششششم
بگم متاهلم خوبه؟؟؟!
157419_4caekgi.gif

من مشکلم الان همین پسران دیگه نمیدونم چطور باهاشون برخورد کنم چون چندتاشون هم از خودم بزرگترن!!!!!!!!!
125219_electricf.gif

استادم گفت همون جلسه اول دوتاشونو بنداز بیرون واسه بقیه درس عبرت شن!!!!!!
658619_fishfightsmiles.gif

والا به خدا استرس گرفتم
675319_indyjonesmiley.gif

آخرین ویرایش:

rainsavor

New member
میخوای من و با داداش نصیر بادی گارد بیام آبجی . آخ چقدر دلم واسه خنده سر کلاس لک زده. استاد رو بجوش بیاری گوشاش قرمز بشه . دستاش بلرزه . تو هوای سرد کولر ته کلاس رو روشن کنی . فیوز برق بپرونی برقهای کلاس بره . به شماره استاد مزاحمی زنگ بزنی اونم سر کلاس :sadsmiley: میشه این روزا تکرار بشه :sadsmiley:

mw.ashel

New member
چششششششششم
بگم متاهلم خوبه؟؟؟!
157419_4caekgi.gif

من مشکلم الان همین پسران دیگه نمیدونم چطور باهاشون برخورد کنم چون چندتاشون هم از خودم بزرگترن!!!!!!!!!
125219_electricf.gif

استادم گفت همون جلسه اول دوتاشونو بنداز بیرون واسه بقیه درس عبرت شن!!!!!!

والا به خدا استرس گرفتم

فقط بهشون سوتی نباید بدی که بار اولته که داری تدریس میکنی تا ازت سوء استفاده نکن و اصلا در مورد مسائل شخصیت که مجردی چیزی نگو

mehran35

New member
چششششششششمبگم متاهلم خوبه؟؟؟!
157419_4caekgi.gif
125219_electricf.gif
استادم گفت همون جلسه اول دوتاشون بنداز بیرون واسه بقیه درس عبرت شن!!!!!!
والا به خدا استرس گرفتم
ببین مهم اینه که اعتماد به نفس داشته باشی دیگه بقیه اش مهم نیس !!!!!!!!!!یه نصیحت برادرانه :سعی کن از همون اول در مقابل پسرا جبهه گیری نکنی وازت بدشون نیاد!!!!!!!!!!

parnia

New member
حدیث جون اصلا" نگران نباش...تو میتونی...فقط بدون جلسه اول خیییییییلی مهمه...افرادی مثه آ.نصیری رو همچین وارد کلاس شدی بنداز بیرون.خیلی جدی و محکم...ما هم برات دعا میکنیم...:riz304:

Artmis.a

New member
نه اصلا فقط مهم استاد بودنش بود تازه کارآموزی که دیگه بدبخت بودن مخصوصا دانشجو ارشدها!!!!!!!!!سر کلاس اینقد میخندیدیم که نمیفهمیدیم کی کلاس تموم شده!!!!!!!!!!1

آقای نصیری حالا پیشنهاد شما برای مقابله با دانشجوهایی مثل خودتون چیه؟؟؟؟؟؟
261019_dunnosmiley.gif

بالا