mohana
Well-known member
این کلاس دیدن داره :bunnyearsmiley:
آرزوي يه كلاس شيطون به دلمون موند:dadad4:
اكثريت اينطورين:smilies-azardl (181
این کلاس دیدن داره :bunnyearsmiley:
از فردا نه از بهمن ماه چشم![]()
عزیزم ممنون میشم در این رابطه تجربیاتتو برای ما هم بگی و راهنمائیمون کنی برای دوستان هم خوبه![]()
آرزوي يه كلاس شيطون به دلمون موند:dadad4:
اكثريت اينطورين:smilies-azardl (181
ممنون مهنا جون![]()
پس شما با جزوه موافقین؟؟؟؟؟؟!!!!!
با سمینار و کارای کلاسی چطور؟؟؟؟!:idea_majidonline:
در پاسخ به مزه پرونی هاشون هم حواست باشه حاضر جواب باشی و نذاری کلاس رو از چنگت در بیارن
وای خدا منو ببخشه...
اتفاقا حدیث جان امروز داشتم به یکی از دوستام میگفتم قطعا اینهمه بلایی که من سر استادام آوردم یکی سر من میاره حتما .
نمیدونم اونجایی که تو میخوای تدریس کنی چطوریه ولی سعی کن به هیچ وجه گاف علمی ندی ، یعنی پر برو سرکلاس که بتونی به سوالاشون جواب بدی .
بعد هم راجع به برخورد با پسرای کلاس به نطرم حال چند تاشونو همون جلسه اول بگیر تا درس عبرتی شوند برای سایرین ! خلاصه نذار سرت سوار بشن .
در پاسخ به مزه پرونی هاشون هم حواست باشه حاضر جواب باشی و نذاری کلاس رو از چنگت در بیارن .
ولی با بچه ها دوست باش کلا و بذار از اینکه سر کلاستن لذت ببرن .
خوشبحالت که استاد شدی ، ایشالا که عالی باشی :auizz3ffy9vla57584x
قول میدیم تو تالار واستون جبران مافات کنیم . :thumbsupsmileyanim:
ایشالله شیرینی استادی شما :thumbsupsmileyanim:
سلام عزیزم مبارک باشه ...
اول از همه مانتویی برو سر کلاس یا اگه با چادر میری سر کلاس چادرتو در بیار وگرنه هی مجبور میشی چادرت مرتب کنی و ... کلا دست و پا گیره ... وای به روزی ک خدای ناکرده زیر پات گیر کنه اونوقت میشی سوژه ترم......
دو اینکه جذبه داشته باش ینی قاطع باش و محکم حرف بزن...
اگه میخوای ب دانشجوهات تحقیق یا سمینار بدی خوبه ولی حتما نمره اش رو در نظر بگیر و حتما بده و اگه کارشون خوبه حتما از کارشون تعریف کن ...
یکی از استادای ما مرد بود و جوون همیشه میگفت پاور بیارین و کلی هم نمره در نظر میگرفت ولی آخر ترم دریغ از کمی لطف ... حالا من ک چون خودم از این کارا خیلی خوشم میومد برا دل خودم میبردم ولی ترم آخر گازشو گذاشتم.. برا درس جنین شناسی مون من ج انسان رو برا سمینارم برداشتم و کلی هم روش کار کردم ، استادمون هم معلوم بود کلی از کارم خوشش اومده و ب درد خودش میخوره گفت لازم نیست الان تمومش کنی فعلا ب درسات برس بعد امتحانات بیار من نمره ات رو در نظر میگیرم ، ما هم از خدا خواسته قبول کردیم . ولی وقتی نمره هارو زدن فکم افتاد ک اصلا کمکی نکردهوقتی ب خودش گفتم اول قزیر بار نرفت ولی اینقد گیر سپیچ دادم ک کم آورد..... و من هم همونجا ایمیلشو گرفتم ک بهش میل بزنم ولی هنوز ک هنوزه نفرستادم....
ولی یه استاد دیگم خانوم بود و برا درسسیستماتیک 2 مون باید گیاه خشک میکردیم و از اونجایی ک کار من از همه بهتر و مرتب تر بود از 8 نمره بهم 10 داد ماهم کلی ذوق مرگ شدیم......
سوم اینکه در عین جدییتت گاهی گداری با بچه ها شوخیهم بکن جو کلاس عوض میشه و باقی درس رو بهتر گوش میدن ولی اگه خیلی خشک باشی حوصله سر کلاس اومدن رو ندارن....
چهارم : اگه میگن امتحان کنسل هر چند وقت ی بار ب حرفشون گوش کن... امتحان اپن بوک بگیر....... یا بگو خودتون سوال طرح کنین جواب بدین.... ( اینو خودم امتحان کردم خیلی جواب میده و بچه ها دیگه ب خاطر امتحان غیبت نمیکنن)
پنجم: از اونجایی ک ما فقط 3 تا پسر داشتیم و اونا هم هیچ وقت نبودن و کلا سر گروه خلاف ها من بودم تجربه ای در این مورد ندارم ، البته ما بی ادب نبودیم وکلا با همه استادامون تریپ صمیمیت داشتیم ینی خیلی صمیمی بودیم ب هرکی میگم باورش نمیشه و کلا خیلی خوش میگذشت....
ششم و مهمتر از همه اینکه به دانشجوهای ترم پایینی حدودا تا ترم 4 اصلا رو نده ک تجربه ثابت کرده خیلی خیلی بی جنبه میشن ....
اوه اوه چقد نوشتم......... :riz513:
یادت نره خاطره اولین جلسه ات رو برامون بذاری........ موفق باشی
من عااااااااااااااااااااااشق تدریسم ، عاشق بچه هام ، سه شبانه روز بهتون سور میدم ینی :28:
دقيقا موافقم
اما
خيييييلي نبايد ادامه داد هااااااا...بعضي حرفا رو هم نشنيده بگيرين...روشون زياد ميشه:thumbsupsmileyanim:
انشاا... برای شما هم عزیزممممممممم:thanks:
استاد سر کلاس اینطوری از لوستر آویزون نشی . شیوه ی خطرناکی برای تخلیه هیجان هست
وای خدا منو ببخشه...
اتفاقا حدیث جان امروز داشتم به یکی از دوستام میگفتم قطعا اینهمه بلایی که من سر استادام آوردم یکی سر من میاره حتما .
نمیدونم اونجایی که تو میخوای تدریس کنی چطوریه ولی سعی کن به هیچ وجه گاف علمی ندی ، یعنی پر برو سرکلاس که بتونی به سوالاشون جواب بدی .
بعد هم راجع به برخورد با پسرای کلاس به نطرم حال چند تاشونو همون جلسه اول بگیر تا درس عبرتی شوند برای سایرین ! خلاصه نذار سرت سوار بشن .
در پاسخ به مزه پرونی هاشون هم حواست باشه حاضر جواب باشی و نذاری کلاس رو از چنگت در بیارن .
ولی با بچه ها دوست باش کلا و بذار از اینکه سر کلاستن لذت ببرن .
خوشبحالت که استاد شدی ، ایشالا که عالی باشی :auizz3ffy9vla57584x
مرسی دوستممممممممممممممم که برای جواب دادن وقت گذاشتی و انقدر خوب جواب دادی![]()
از بابت تبریک هم ممنون![]()
چشششششششششششششششششم![]()
حدیث حالا وضعیت ما که بدتره وقتی توضیح میدیم خب چون یه کم برای بچه ها مشکله با گوشی ضبط میکنن که برای امتحان راحت دوره کنن فکر کن یه چیزو اشتباه بگی دست بچه ها سند میشه باید حواسمونو خیلی جمع کنیم:14:، اختیار دارین درحدی نیستم که بخوام چیزی بهتون یاد بدم ولی باشه از این به بعد اگه اتفاقی تو کلاس افتاد که به دردتون میخورد بهتون میگم
خواهش ميشه
بله نمره اضافي با سمينار و كار كلاسي خيلي عالي ميشه
دقيقا موافقم
اما
خيييييلي نبايد ادامه داد هااااااا...بعضي حرفا رو هم نشنيده بگيرين...روشون زياد ميشه
بله...
لطف ميكنين:tonguesmiley:
راستي حديث جونم موفق باشي عزيزم:riz304:
آره واقعا همینطوره ، ما یه استاد خانم جوان داشتیم انقدر قشنگ پسرها رو کنترل میکرد که نگوووووو ، ازش هم حساب میبردن هم دوستش داشتن .
ئلی خب همونم از پس من برنیومد متاسفانه![]()