فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

ariyana

New member
تمنا مینماییم
770419_leos.gif

آریانا :
یه دختر بسیار بسیار محترم و مهربون ، منطقی (در حد متوسط) ، همیشه سرش شلوغه ... مسئولیت پذیر و خلاصه اینکه هوای همه اطرافیانشو داره
باور کنید ایندفه هر چقدر فک کردم خصوصیت منفی نیافتم وگرنه میگفتم

خصوصیت منفی دارم که تارا جون مگه ندیدی چطوری بعضی وقتا تو تاپیک قاط می زنم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

waria

New member
سلام علیکم
بچه ها قضیه این مورچه ها چیه داره این بالا راه میره؟
علیکم السلام
شما که باز لامپت سوخته که؟؟
اون مورچه هارو بیخیال.در اثر ویرایش پست جایگزین شدن:black_eyed:

Taraa

Well-known member
علیکم السلام
شما که باز لامپت سوخته که؟؟
اون مورچه هارو بیخیال.در اثر ویرایش پست جایگزین شدن:black_eyed:

آره دیشب بابابرقی اومد ازم پسش گرفت ... مال خودش بود دیگه . باید بهش میدادم
میخواستم حرف بکشم ببینم قبل این مورچه ها چی نوشته شده بوده که انگار تیرم به سنگ خورد
182217_j63plh.gif

waria

New member
تارا یه چیزی درمورد خصوصیاتت یادم رفت بگم.از اون دست آدمایی هستی که اگه آدم به مشکل بربخوره کاملا میشه روش حساب کرد.:28:قشنگ میشه حس کرد این اخلاقتو.

Taraa

Well-known member
تارا یه چیزی درمورد خصوصیاتت یادم رفت بگم.از اون دست آدمایی هستی که اگه آدم به مشکل بربخوره کاملا میشه روش حساب کرد.:28:قشنگ میشه حس کرد این اخلاقتو.
ووووووووووووووووی ....
376717_party.gif
از من تعریف نکنین . من جنبه ندارم .
747917_Just_Cuz_19.gif
فقط انتقاد

waria

New member
ووووووووووووووووی .... از من تعریف نکنین . من جنبه ندارم . فقط انتقاد
به چشم.انتقادم میکنیم.:smiliess (3):چیز خاصی یادم نمیاد آخه...یه کم خشن میشی بعضی وقتا:tonguesmiley:البته فقط خشن نشون میدی.باطنت اونجوری نیست.فکر کنم یه کمم زود عصبانی میشی.اینطوری حدس میزنم ینی.درسته؟؟:dadad4:(اون شکلکت خیلی باحاله:)تو هم یه انتقاد بکن از من.ببینم درسته یا نه:whistle:

Taraa

Well-known member
به چشم.انتقادم میکنیم.چیز خاصی یادم نمیاد آخه...یه کم خشن میشی بعضی وقتا:tonguesmiley:البته فقط خشن نشون میدی.باطنت اونجوری نیست.فکر کنم یه کمم زود عصبانی میشی.اینطوری حدس میزنم ینی.درسته؟؟:dadad4:(اون شکلکت خیلی باحاله:)تو هم یه انتقاد بکن از من.ببینم درسته یا نه:whistle:
زود عصبانی میشم (آفرین ) ولی مث بعضیا قاطی نمیکنم ...... هیچوقت تو عصبانیت از الفاظ فشی و اینا استفاده نمیکنم و معمولا خودمو کنترل میکنم (فقط حرفامو با صدای بلندتر میگم)
متاسفانه یا خوشبختانه 99.75% موارد اون چیزی که نشون میدم واقعا همون هستم . یعنی اگه ظاهرم خشنه مطمئن باش باطنمم خشنه (به جز موارد شوخی)
کدوم یکی شکلکه؟
تو هم .... چیز منفی راجع بهت تو ذهنم نیس ... حالا بذار همدیگرو که دیدیم احتمالا یه چیزایی دسگیرم شه ....
:tonguesmiley:

waria

New member
747917_Just_Cuz_19.gif
اینو میگم
من میگم باطنت خشن نیست.شمام بگو چشم.با من مخالفت نکن اینقد:motat:بهت قول میدم منو ببینی بازم چیزی دستگیرت نمیشه:whistle:

mahsa.

New member
:pواریامهربون منضبط برخلاف شیطونی تو سایت تو خونه وکلاس اروم
از کاز خونه هم هیچی بلد نیست وبسیار بابایی

waria

New member
واریامهربون منضبط برخلاف شیطونی تو سایت تو خونه وکلاس اروم
از کاز خونه هم هیچی بلد نیست وبسیار بابایی
ای وای آبروم رفت که:14:...اینقد تابلوهه ینی؟؟البته نه که دیگه هیچی بلد نباشم.رو نمیکنم ریا نشه:whistle:از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون،منظبتم نیستم من.:dadad4:بقیش درست بود ولی:riz304:

waria

New member
مغرور؟؟:smiliess (12):
رک.خوش برخورد.منطقی.باگذشت.بعضی وقتا یه کم بداخلاق.

miler

New member
مخالف سرسخته پسرا؟؟:25r30wi: خیلی باحال اومدی...مخالف سرسخته هم دختر هم پسر:j58r36j3gcr4suxymup:j58r36j3gcr4suxymup

بالا