ها؟لووووووووووووووس
تمنا مینماییمبه شدت منطقی توانایی بالا برای بحث های جدی ویژگی که من ندارممم! و در نهایت مهربون![]()
ها؟
با کی بودی مهسا جون؟
لووووووووووووووس
-من و عصبی؟؟؟؟اوووووووف نبابا حالا شاید طرز نوشتهام یجورری بخونی که اینو برداشت کنی والا فکر نکنم حالا شایدم باشم هنوز خودمو کشف نکردم والا ولی تو خیلی اروم و منطقی بنظر میای عسیسم
:riz304::a2d3:شوخ بودنت از همه چی بارزتره سارا جون...ی کمم زود عصبی میشی...
نه فدات شما جیگررررررررررررررررررریی که لوس چیه اخلاق20 مهربونیتم حرف ندارهااااااااا مهسایی با منییییییییی؟ یعنی انقد لووووووووس اااااااام؟ :sad:
ولی خوب آره راست میگی! دخترک لووسم!
حالا از کجاااااااااااااااا فهمیدی؟ هااااااا؟ من که اینجا لوسو نبودم؟ بووووووودم؟ :14:
تارا یکم رک ولی کلا مهلبون و باحال بنظر میایتمنا مینماییم![]()
آریانا :
یه دختر بسیار بسیار محترم و مهربون ، منطقی (در حد متوسط) ، همیشه سرش شلوغه ... مسئولیت پذیر و خلاصه اینکه هوای همه اطرافیانشو داره
باور کنید ایندفه هر چقدر فک کردم خصوصیت منفی نیافتم وگرنه میگفتم
نه فدات شما جیگررررررررررررررررررریی که لوس چیه اخلاق20 مهربونیتم حرف نداره
:riz304:نمیدونم چرا ولی حس میکنم لوسیییییییییییییییااااااااا مهسایی با منییییییییی؟ یعنی انقد لووووووووس اااااااام؟ :sad:
ولی خوب آره راست میگی! دخترک لووسم!
حالا از کجاااااااااااااااا فهمیدی؟ هااااااا؟ من که اینجا لوسو نبودم؟ بووووووودم؟ :14:
مهسا....ی آبجی بزرگه سختگیر....تازه منم دوست نداره...![]()
:riz304:نمیدونم چرا ولی حس میکنم لوسییییییییییییییی
خوب درس گفتی. ولی یعنی دوسم ندارییییییی؟ :dadad4:
تو هم اینجوری که من دیدمت خیلی مهربونی و همیشه یاد دوستات هستی و خیلی دوسشون داری! خوش به حالشووون :smiliess (3):
:thumbsupsmileyanim:عزیزم من اینجا همه رو دوست دارم فداتشم تو هم جزو دوستامی عزیزمییییییییییییییییییی
خصوصیات بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آریانا؟؟؟؟؟؟؟ نه توروخدا
مغزم ارور داد
این کلمات با هم جور در نمیاد
:4d564ad6:
منم بگمممممممم؟؟؟
آریانا خیلی جدیه...خیلی هم خانومه...همه هم سخت ازش حساب میبرن...اگه مربی بشه دانشجوها دوسش دارن.![]()