دوست مجازی من

fereshteh

New member
خوب دیگه اینم جایگزین من، فرشته جون خوش اومدی

بچه ها فرشته، فرشته بچه ها

فرشته جون فقط سعی کن مث من تو تاپیکای سیاسی-مذهبی-اعتقادی زیاد شرکت نکنی ، من که اگه یه خورده دیگه میموندنم خودمو به باد فنا میدادم

سلام تارا جون
مرسی از خوش آمد گویی خوشگلت..
و ممنون از نصیحتت.. چشـــــــــــــــــــــم.

mohsen_rok

New member
:dadad4:آره بابا داشتم از خودم ناامید میشدم
بعد این همه مدت یاد نگرفته بودم

@... zahra

New member
تاراجان میشه بپرسم اتفاقی افتاده؟اگه سالمه چرا بهم میگن معتاد اینترنت؟؟؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup

mehran35

New member
نه آخه به شماهاهم میشه گفت دوست وقتی شب میلاد دوستتون رو از یاد میبرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

@... zahra

New member
:riz304:اینجا تولده....پس کو کیک؟؟کو کادوها؟؟من به نوبه خودم به آقانصیری تبریک میگم.چن سالهم یشین؟

ساحل

New member
نه دعوتی... نه کیکی... نه تزیینی...عجب تولدی:5:
به هر حال تولدتون مبارک

mehran35

New member
مرررررررررررررررررررسی!!!!!!!!!!قابل توجه بعضی دوستان کسی که تولدشه نه تزئین میکنه نه کیک میخره نه کادو فقط سوپرایز میشه!!!!!!!!

ساحل

New member
آره خب جشن تولد گرفتن کار دوستان نزدیکه که ازش اطلاع دارن

akhbar

New member
مرررررررررررررررررررسی!!!!!!!!!!قابل توجه بعضی دوستان کسی که تولدشه نه تزئین میکنه نه کیک میخره نه کادو فقط سوپرایز میشه!!!!!!!!

اینم سوپرایز:

تولدت مبارک,2رست 10روز بعد از من بدنیا اومدی

ariyana

New member

تولدتون مبارک.من 2 تا دوست آذر ماهی دارم که یکی 9 آذر و اون یکی 14 آذر هست و حدود 8 ساله دوستیم بچه های آذر خیلی با معرفت هستن.....موفق باشی:rose:

mehran35

New member
خوب اینم کادو من (کلا باید همه چیز بنفش باشه)
هر کی گفت توش چیه؟

lilac-daisy-gift-box.jpg
شکلات بستنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parnian24

New member
دلم براي جوان ناكام مرحوم شهرام٢٥ تنك شده...به احترامش يك دقيقه سكووت ميكنيم...دوست مجازي خوبي بود:sad:

آخرین ویرایش:
بالا