دوست مجازی من

fereshteh

New member
من تازه وارد این سایت شدم و اولین تاپیکی که باز کردم همین بود و خیلی ذوق کردم که ماما این تاپیکو گذاشته بود و ماماها این جا زیادن من هم دوست مجازی جدیدتون

reza.n

New member
دوستان همین جا رسما اعلام میکنم که نمیرم.بچه ها اینقد لطف دارن من شرمنده شدم.نمیشه رفت.:dadad4:ممنون.ولی کم میام دوستان.دیگه ببخشید بچه ها:riz513:

ZOT

New member
دوستان همین جا رسما اعلام میکنم که نمیرم.بچه ها اینقد لطف دارن من شرمنده شدم.نمیشه رفت.:dadad4:ممنون.ولی کم میام دوستان.دیگه ببخشید بچه ها:riz513:
کلا خراب رفیقیدا نه !!؟؟

mohana

Well-known member

ب سلامتی
حالا اگه می رفتین هم خوب بودهااااااا:p

mohana

Well-known member
اااا من همیشه میگفتم مهنا خجالتیه پشت درخته بیرون نمیاد الان از اون فکرم پشیمون شدم.ببین چه اذیت میکنه آدمو.ای روزگار:sad:

نه هنوز هم همونطوریه که فکر میکردین...فعلا که پشت درختم:dadad4:

reza.n

New member
بچه ها من اگه با حرفم باعث ناراحتیه کسی شدم ببخشید.چنین قصدی نداشتم.:dadad4:

mehran35

New member
هوووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااا!به سلامتی داداش رضا هیب هیب هورا....!نه دیگه بازی نکن باقلب ما شبی یه ربع ساعتم واسه ما غنیمته!!!!!!!!!!!:28:

mahsa.

New member

مهسا (فرزانه) در جریانه تو کامنتای قبلی گفتم میخوام بترکم، برم بچیسبم به درس، فقط مشکل اینجاس به اینکه شماها میاید اینجا حسودیم میشه، وسوسه میشم، دوباره میام معتاد میشم، بدبخت میشم، میفتم تو جوب ....

ممنو ن میشم با اسم کاربری خطابمون کنید اینجوری هم من گیج نمیشم هم بچه ها به زحمت نمیفتن .

نرو ولی کم بیا

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
ممنو ن میشم با اسم کاربری خطابمون کنید اینجوری هم من گیج نمیشم هم بچه ها به زحمت نمیفتن .

نرو ولی کم بیا

خواستم بگم مهسا،ولی دیدم قبلش آ.رضا واریا رو با اسم واقعیش صدا کرد گفتم شاید قاطی شه با اون.... دیگه نمیگم، ببخشید

mahsa.

New member
خواستم بگم مهسا،ولی دیدم قبلش آ.رضا واریا رو با اسم واقعیش صدا کرد گفتم شاید قاطی شه با اون.... دیگه نمیگم، ببخشید

نه فداتشم کلی گفتم عزیز لحنم بد بوده شرمنده شما ببخشید.

بالا