کلا خراب رفیقیدا نه !!؟؟دوستان همین جا رسما اعلام میکنم که نمیرم.بچه ها اینقد لطف دارن من شرمنده شدم.نمیشه رفت.:dadad4:ممنون.ولی کم میام دوستان.دیگه ببخشید بچه ها:riz513:
دوستان همین جا رسما اعلام میکنم که نمیرم.بچه ها اینقد لطف دارن من شرمنده شدم.نمیشه رفت.:dadad4:ممنون.ولی کم میام دوستان.دیگه ببخشید بچه ها:riz513:
بله بله.زیاد:28:کلا خراب رفیقیدا نه !!؟؟
آره مهنا؟اینطوریه؟:sdasdasd:ب سلامتی
حالا اگه می رفتین هم خوب بودهااااااا![]()
دقیقا همینطوریه![]()
اااا من همیشه میگفتم مهنا خجالتیه پشت درخته بیرون نمیاد الان از اون فکرم پشیمون شدم.ببین چه اذیت میکنه آدمو.ای روزگار:sad:
کدوم حرفت؟بچه ها من اگه با حرفم باعث ناراحتیه کسی شدم ببخشید.چنین قصدی نداشتم.:dadad4:
رفتن.هیچی بیخیال جانم.:28:کدوم حرفت؟
راستی چرا اینجوریه؟؟؟از بس که بی ذوق میشن این بچه های ارشد وقتی قبول میشنننننن........:65d6a5d6s:
هوووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااا!به سلامتی داداش رضا هیب هیب هورا....!نه دیگه بازی نکن باقلب ما شبی یه ربع ساعتم واسه ما غنیمته!!!!!!!!!!!:28:دوستان همین جا رسما اعلام میکنم که نمیرم.بچه ها اینقد لطف دارن من شرمنده شدم.نمیشه رفت.:dadad4:ممنون.ولی کم میام دوستان.دیگه ببخشید بچه ها:riz513:
:25r30wi:بچه ها من دوسته مجازی خیلی خفنیم قدرمو بدونین :4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
:shocked:یه بار تو عمرمون فقط یه بار همین یه دفعه یه جمعه تا لنگ ظهر خوابیدیم آبرومون رفت.صبحانه:smiliess (15):
تو ایران که الان ظهره جا شما رو نمی دونم:thumbsupsmileyanim:
مهسا (فرزانه) در جریانه تو کامنتای قبلی گفتم میخوام بترکم، برم بچیسبم به درس، فقط مشکل اینجاس به اینکه شماها میاید اینجا حسودیم میشه، وسوسه میشم، دوباره میام معتاد میشم، بدبخت میشم، میفتم تو جوب ....
ممنو ن میشم با اسم کاربری خطابمون کنید اینجوری هم من گیج نمیشم هم بچه ها به زحمت نمیفتن .
نرو ولی کم بیا
خواستم بگم مهسا،ولی دیدم قبلش آ.رضا واریا رو با اسم واقعیش صدا کرد گفتم شاید قاطی شه با اون.... دیگه نمیگم، ببخشید