reza.n
New member
هیچی هوینجوری.برو اون تاپیک مهران آزاد شده.سلام کن خوشحال شه.چرا نمیای داداش رضا؟؟؟؟؟؟؟
هیچی هوینجوری.برو اون تاپیک مهران آزاد شده.سلام کن خوشحال شه.چرا نمیای داداش رضا؟؟؟؟؟؟؟
به چی حسودیت میشه جانم؟چه خوب ... اینجوری من کمتر حسودیم میشه ، بچه ها میشه بقیتونم نیاید که من اصلا حسودیم نشه؟
من ازاد نمیشم به موقش فرار میکنم تو کجا میخوای بری مرو من احساس غربت میکنم!!!!!!!!!سلام جانم.مهران سفارشتو میکنم الان میان ازادت میکنن.اینجا هم خبری نیست میخایم جمع شیم بستنی بخوریم.سرکااااااااااااااار.سرکار غضنفری!!زندانیو ازاد کن.
چه قد خوبه وقتی میری همه دلشون واست تنگ بشه.الان میدونین چقد جوگیر شدمآقا رضا چرا دیگه نمیاین؟ما دلمون تنگ میشه واستون
به کجا چنین شتابان آقا رضا!!؟؟ نترس نمی خواد دست تو جیبت بکنی می خوای در بری!؟؟؟توو این تاپیک قراره بچه ها جمع شن یه جا بستنی بخورن.من هیچی میگم نمیام دیگه سایت.ربطی به تاپیک نداشت.حلالیت واسه همین طلبیدم.اگه کسی ناراحته ازم ببخشه.همین جانم
به چی حسودیت میشه جانم؟
نرو.............:dadad4:هیچی هوینجوری.برو اون تاپیک مهران آزاد شده.سلام کن خوشحال شه.![]()
دیگه مارو ترسوندین زهرا جان.اینجوری میشه دیگهبه کجا چنین شتابان آقا رضا!!؟؟ نترس نمی خواد دست تو جیبت بکنی می خوای در بری!؟؟؟
نرو نرو تو هم مثه من نمیتونی دووم بیاری نرو نوهم مثه من توغصه کم میاری نرو نرررررررررررررررررررررووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!توو این تاپیک قراره بچه ها جمع شن یه جا بستنی بخورن.من هیچی میگم نمیام دیگه سایت.ربطی به تاپیک نداشت.حلالیت واسه همین طلبیدم.اگه کسی ناراحته ازم ببخشه.همین جانم
ااا پس دیگه نیا.بشین درستو بخون ..... جان.
مهسا (فرزانه) در جریانه تو کامنتای قبلی گفتم میخوام بترکم، برم بچیسبم به درس، فقط مشکل اینجاس به اینکه شماها میاید اینجا حسودیم میشه، وسوسه میشم، دوباره میام معتاد میشم، بدبخت میشم، میفتم تو جوب ....
وای واقعا کاش یکی منو ترکم میداد! من خیلی معتاد اینجا شدم ! بسوزه پدر بی تفریحی!!!ببین آقا رضا! همیشه موقع ترک معتادای دیگه سعی میکنن رای آدمو بزنن ... گوش نکن داداش، خودم پشتتم
هر سلامی یه خدافظی داره هر اومدنی یه رفتنی شیوا جان.ولی اینطوری نگو دیگه جانم.:28:نرو.............:dadad4:
تارا....داداش رضا...نرید دیگه..........گریه میکنما...چرا در اوج میخواین برید...من تازه میخام معتاد بشم...:sad:ببین آقا رضا! همیشه موقع ترک معتادای دیگه سعی میکنن رای آدمو بزنن ... گوش نکن داداش، خودم پشتتم
باز خوبه از 3 نقطه به 5نقطه ارتقاء مقام یافتم ، خدایا شکرت، راضیم به رضای توااا پس دیگه نیا.بشین درستو بخون ..... جان.![]()
بابا اشکمونو در نیار دیگه.:sad:نرو نرو تو هم مثه من نمیتونی دووم بیاری نرو نوهم مثه من توغصه کم میاری نرو نرررررررررررررررررررررووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب کمترین بیاین نه اینکه کلا بریدچه قد خوبه وقتی میری همه دلشون واست تنگ بشه.الان میدونین چقد جوگیر شدمروژان جان ممنون.میخام یکم کلا از دنیای مجازی فاصله بگیرم.منم دلم واسه همه شماها تنگ میشه بدون تعارف.