دوست مجازی من

mehran35

New member
سلام جانم.مهران سفارشتو میکنم الان میان ازادت میکنن.اینجا هم خبری نیست میخایم جمع شیم بستنی بخوریم.سرکااااااااااااااار.سرکار غضنفری!!زندانیو ازاد کن.
من ازاد نمیشم به موقش فرار میکنم تو کجا میخوای بری مرو من احساس غربت میکنم!!!!!!!!!

reza.n

New member
آقا رضا چرا دیگه نمیاین؟ما دلمون تنگ میشه واستون
چه قد خوبه وقتی میری همه دلشون واست تنگ بشه.الان میدونین چقد جوگیر شدم:whistle:روژان جان ممنون.میخام یکم کلا از دنیای مجازی فاصله بگیرم.منم دلم واسه همه شماها تنگ میشه بدون تعارف.

ZOT

New member
توو این تاپیک قراره بچه ها جمع شن یه جا بستنی بخورن.من هیچی میگم نمیام دیگه سایت.ربطی به تاپیک نداشت.حلالیت واسه همین طلبیدم.اگه کسی ناراحته ازم ببخشه.همین جانم
به کجا چنین شتابان آقا رضا!!؟؟ نترس نمی خواد دست تو جیبت بکنی می خوای در بری!؟؟؟

Taraa

Well-known member
به چی حسودیت میشه جانم؟

مهسا (فرزانه) در جریانه تو کامنتای قبلی گفتم میخوام بترکم، برم بچیسبم به درس، فقط مشکل اینجاس به اینکه شماها میاید اینجا حسودیم میشه، وسوسه میشم، دوباره میام معتاد میشم، بدبخت میشم، میفتم تو جوب ....

Taraa

Well-known member
ببین آقا رضا! همیشه موقع ترک معتادای دیگه سعی میکنن رای آدمو بزنن ... گوش نکن داداش، خودم پشتتم

mehran35

New member
توو این تاپیک قراره بچه ها جمع شن یه جا بستنی بخورن.من هیچی میگم نمیام دیگه سایت.ربطی به تاپیک نداشت.حلالیت واسه همین طلبیدم.اگه کسی ناراحته ازم ببخشه.همین جانم
نرو نرو تو هم مثه من نمیتونی دووم بیاری نرو نوهم مثه من توغصه کم میاری نرو نرررررررررررررررررررررووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reza.n

New member

مهسا (فرزانه) در جریانه تو کامنتای قبلی گفتم میخوام بترکم، برم بچیسبم به درس، فقط مشکل اینجاس به اینکه شماها میاید اینجا حسودیم میشه، وسوسه میشم، دوباره میام معتاد میشم، بدبخت میشم، میفتم تو جوب ....
ااا پس دیگه نیا.بشین درستو بخون ..... جان.:whistle:

ZOT

New member
ببین آقا رضا! همیشه موقع ترک معتادای دیگه سعی میکنن رای آدمو بزنن ... گوش نکن داداش، خودم پشتتم
وای واقعا کاش یکی منو ترکم میداد! من خیلی معتاد اینجا شدم ! بسوزه پدر بی تفریحی!!!

parnia

New member
تارا....داداش رضا...نرید دیگه..........گریه میکنما...چرا در اوج میخواین برید...من تازه میخام معتاد بشم...:sad:

**^^**

New member
چه قد خوبه وقتی میری همه دلشون واست تنگ بشه.الان میدونین چقد جوگیر شدم:whistle:روژان جان ممنون.میخام یکم کلا از دنیای مجازی فاصله بگیرم.منم دلم واسه همه شماها تنگ میشه بدون تعارف.
خب کمترین بیاین نه اینکه کلا برید

بالا