reza.n
New member
باوشه جانم.میدونم.فقط به خاطر بچه ها میگی.ما قبولت داریم جانم:28:شرمنده الان اگه جارو کنم ورودی سایت رو,بقیه دوستان که خوابن از صداش بیدار میشن گناه دارن.بزار خوبای قشنگشونو ببینن.بخاطربچه ها میگما نه بخاطرخودم:smiliess (8):
باوشه جانم.میدونم.فقط به خاطر بچه ها میگی.ما قبولت داریم جانم:28:شرمنده الان اگه جارو کنم ورودی سایت رو,بقیه دوستان که خوابن از صداش بیدار میشن گناه دارن.بزار خوبای قشنگشونو ببینن.بخاطربچه ها میگما نه بخاطرخودم:smiliess (8):
شما اول اون سیگارتو خاموش کن جانم.بله بله زیاد گفتن(الان اعتماد به نفسم چسبید به سقف با این حرفت.منم بی جنبه):motat:
اگه بستنی نعمت چهار راه زرگری یا یه جایی تو این مایه ها باشه منم حستم !....
ممنون.یه مشت کلمن پشت هم ردیف میشن دیگه.مرسی توام خوش باشی جانم:rose:جدی گفتم اگه بقیه هم گفتن درست گفتن:rose:
خوش باشی
شما اول اون سیگارتو خاموش کن جانم.بله بله زیاد گفتن(الان اعتماد به نفسم چسبید به سقف با این حرفت.منم بی جنبه):motat:
واریا اگه بخواد بیاد خودش میتونه بیاد:sad:...من شلوغ میکنم؟؟؟؟من در واقعیت به زور 4 کلمه حرف میزنم.چه جوری میخوام شلوغ کنم.نخیر بنده جانباز نمیشم.شهیدت میکنمنه من واریازو نمیارم.توو ماشین شلوغ میکنه آبرومونو میبره تا برسیم .من و واریا هم که میدونی کارد و پنیریم.تا برسیم جانباز 50 درصد میشیم
تنها دلخوشیمون همین سیگاره مجازیه.اینم از ما میخای بگیری:1dco2x0p1lilzhfpg1tرضا دیگه نبینم سیگار دستت باشه.
واریا اگه بخواد بیاد خودش میتونه بیاد:sad:...من شلوغ میکنم؟؟؟؟من در واقعیت به زور 4 کلمه حرف میزنم.چه جوری میخوام شلوغ کنم.نخیر بنده جانباز نمیشم.شهیدت میکنم::خوب چشم منو دور میبینی پشت سر من حرف میزنیا:اصن اگه شما بیای من نمیام[:
نه فقط شما میتونی:65d6a5d6s:.......اصلا به من میخوره شیطون باشم؟:sdasdasd:باشه.تلافی میکنم بعدا.آره برو خوش بگذرهواقعا؟میتونی؟خوب خودت بیا.آره دیگه همش شیطونی میکنی.الان ابنجا مظلوم نمایی نکنا.عجبا باز من انصاف دارم جانباز میگم تو میخای شهید کنی ادمو.واقعا که .البته از این که نبودی جوابمو بدی یه حس خوبی بهم دست میداد.خب نیا جانم.ما خودمون میریم:a2d3:
مهسا جان شما اخه کوچولویی هنوز نمیتونی تنها اینور و اونور بری واسه این گفتم.حالا اگه میگی میتونی باشه دیگه جانم.میتونی.نمدونم.به چیت باید بخوره شیطنت؟هوم؟بابا چرا اینقد انتقام جو شدی تو.دایم اون وردنه رو گرفتی بالا سرت واسه ما خط و نشون میکشی.چقد خشن شدی تو مهسا.:tsimuzpzwoap1t9y3o7نه فقط شما میتونی:65d6a5d6s:.......اصلا به من میخوره شیطون باشم؟:sdasdasd:باشه.تلافی میکنم بعدا.آره برو خوش بگذره7977cujr38iyymsu8:
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:تنها دلخوشیمون همین سیگاره مجازیه.اینم از ما میخای بگیری:1dco2x0p1lilzhfpg1t
به من میگی کوچولو؟؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1tشمام دیگه واسه تنهایی اینور اونور رفتن زیادی پیری:black_eyed:یکی رو بگو همرات بره مواظبت باشه:riz277:کلی گفتم بهم نمیخوره.چیکار کنم ادمو عصبانی میکنی خب همش:tsimuzpzwoap1t9y3o7مهسا جان شما اخه کوچولویی هنوز نمیتونی تنها اینور و اونور بری واسه این گفتم.حالا اگه میگی میتونی باشه دیگه جانم.میتونی.نمدونم.به چیت باید بخوره شیطنت؟هوم؟بابا چرا اینقد انتقام جو شدی تو.دایم اون وردنه رو گرفتی بالا سرت واسه ما خط و نشون میکشی.چقد خشن شدی تو مهسا.
بازی چیه عزیز من.بحث سر مرگ و زندگیه!بستنی خوردن یا نخوردن...:78:بچه ها منم بازی:black_eyed:
چه بازی دوس داری عسیسم بیا واسه همه جا هس:tsimuzpzwoap1t9y3o7بچه ها منم بازی:black_eyed:
من آخه کجام پیره.به این جوونی.عجبا.نه اتفاقا خیلی هم میخوره.شر و شیطون میخوره بهت.:a2d3:باوشه دیگه عصبانیت نمیکنم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.نازی نازی.تو گل پیازی:dadad4:به من میگی کوچولو؟؟؟:شمام دیگه واسه تنهایی اینور اونور رفتن زیادی پیری:یکی رو بگو همرات بره مواظبت باشه:کلی گفتم بهم نمیخوره.چیکار کنم ادمو عصبانی میکنی خب همش:tsimuzpzwoap1t9y3o7
من باید بگم پیری که میگم پیری...:a2d3:نه اتفاقا برعکس خیلی هم ساکت و ارام هستم:a2d3:گل پیاز؟؟؟:smiliess (11):من آخه کجام پیره.به این جوونی.عجبا.نه اتفاقا خیلی هم میخوره.شر و شیطون میخوره بهت.باوشه دیگه عصبانیت نمیکنم.نازی نازی.تو گل پیازی