دوست مجازی من

ariyana

New member
تووواریا ازشمال بیان تهران منم ازتبریز بیام تهران محسن رکم دانشجوی تهران جمع شیم بریم شیراز .

موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره دیگه مهسا جون.من و تارا قول میدیم ببریمتون جاهای خووووووووووووووووووووب:smilies-azardl (113

reza.n

New member
تووواریا ازشمال بیان تهران منم ازتبریز بیام تهران محسن رکم دانشجوی تهران جمع شیم بریم شیراز .

موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه من واریازو نمیارم.توو ماشین شلوغ میکنه آبرومونو میبره تا برسیم:whistle:من و واریا هم که میدونی کارد و پنیریم.تا برسیم جانباز 50 درصد میشیم:smilies-azardl (12)

mahsa.

New member
نه من واریازو نمیارم.توو ماشین شلوغ میکنه آبرومونو میبره تا برسیم:whistle:من و واریا هم که میدونی کارد و پنیریم.تا برسیم جانباز 50 درصد میشیم:smilies-azardl (12)
رضا توسربه سرش نذاری اون شیطونی نمیکنه گفتم بیارش بگو باوشه خوب آفرین داداش ناز.

mw.ashel

New member
البته زهرا جان اکثرا در حد حرف باقی میمونه.ولی من خودم واقعا دوست دارم به شخصه بچه هارو از نزدیک ببینم.خیلی لذت بخشه که یهو از بعد مجازی وارد دنیای واقعی بشیم.جذابیت داره.از یه دنیای دیگه میایم توو دنیای واقعی مثه اینکه متولد شدیم دوباره ولی چندتایی با هم.
نه دیگه داداش گلم.بارها واسم اتفاق افتاده که دوستای حقیقیم که همش باهاشون بودم اونقدری ازم دور شدن که فقط دیگه از دنیای مجازی با هم در ارتباطیم و همدیگرو از نت دنبال میکنیم و بر عکسشم اتفاق افتاده و الان دوستای صمیمی واسه هم شدیم

reza.n

New member
نه دیگه داداش گلم.بارها واسم اتفاق افتاده که دوستای حقیقیم که همش باهاشون بودم اونقدری ازم دور شدن که فقط دیگه از دنیای مجازی با هم در ارتباطیم و همدیگرو از نت دنبال میکنیم و بر عکسشم اتفاق افتاده و الان دوستای صمیمی واسه هم شدیم
درسته اولیه واسه منم اتفاق افتاده ولی دومیه نه.نشده که از طریق نت با کسی توو واقعیت هم دوست صمیمی بشم.یعنی نشده که ببینمشون

mahsa.

New member
بچه ها فعلا شبخوش
من امشب به عشق تخت جمشید و حافظیه و ........دوستای مجازی التبدیل الواقعی صب میکنم.

mw.ashel

New member
درسته اولیه واسه منم اتفاق افتاده ولی دومیه نه.نشده که از طریق نت با کسی توو واقعیت هم دوست صمیمی بشم.یعنی نشده که ببینمشون
.....از دخترا واسم دو موردی اتفاق افتاده و حتی برای بقیه دوستانم برنامه ریختیم وقتی اومدن شهرمون یا من رفتم اونجا حتما ببینمشون و خدایش خیلی لذت بخشه و چند وقت دیگه که میرم تبریز با مهسا حتماقرار میذارم تا ببینمش

reza.n

New member
خیلی خوبه واقعا.منم دوس دارم تجربه کنم.حالا ایشالا که یه روز بچه های سایتو ببینم.شماهارو ببینم.:rose:

akhbar

New member
بچه ها فعلا شبخوش
من امشب به عشق تخت جمشید و حافظیه و ........دوستای مجازی التبدیل الواقعی صب میکنم.

خوابای خوب ببینی عزیزم.,شبت بخیر
البته الان دیگه فکرکنم خوابت برده باشه. خوابی؟:33:

akhbar

New member
اها شیفت شبی شما.میگم قربون دستت حالا که داری جارو میکشی اون زیر صندلی ها نزدیکه در ورودی سایت رو هم جارو کن.دستت درد نکنه.:whistle:
شرمنده الان اگه جارو کنم ورودی سایت رو,بقیه دوستان که خوابن از صداش بیدار میشن گناه دارن.بزار خوبای قشنگشونو ببینن.بخاطربچه ها میگما نه بخاطرخودم:smiliess (8):

sepidh gh

New member
اگه بستنی نعمت چهار راه زرگری یا یه جایی تو این مایه ها باشه منم حستم !....

بالا