mahsa.
New member
مهسا جون تبریزی بودی و من نمیدونستم، من چند وقت دیگه میام تبریز و خیلی دوست دارم ببینمت و اگه وقت داشتی بریم بستنی؟
بزن دست قشنگه رو هستم گلمممممممممممممممم.
مهسا جون تبریزی بودی و من نمیدونستم، من چند وقت دیگه میام تبریز و خیلی دوست دارم ببینمت و اگه وقت داشتی بریم بستنی؟
تووواریا ازشمال بیان تهران منم ازتبریز بیام تهران محسن رکم دانشجوی تهران جمع شیم بریم شیراز .
موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه من واریازو نمیارم.توو ماشین شلوغ میکنه آبرومونو میبره تا برسیمتووواریا ازشمال بیان تهران منم ازتبریز بیام تهران محسن رکم دانشجوی تهران جمع شیم بریم شیراز .
موافقین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا توسربه سرش نذاری اون شیطونی نمیکنه گفتم بیارش بگو باوشه خوب آفرین داداش ناز.نه من واریازو نمیارم.توو ماشین شلوغ میکنه آبرومونو میبره تا برسیممن و واریا هم که میدونی کارد و پنیریم.تا برسیم جانباز 50 درصد میشیم:smilies-azardl (12)
نه دیگه داداش گلم.بارها واسم اتفاق افتاده که دوستای حقیقیم که همش باهاشون بودم اونقدری ازم دور شدن که فقط دیگه از دنیای مجازی با هم در ارتباطیم و همدیگرو از نت دنبال میکنیم و بر عکسشم اتفاق افتاده و الان دوستای صمیمی واسه هم شدیمالبته زهرا جان اکثرا در حد حرف باقی میمونه.ولی من خودم واقعا دوست دارم به شخصه بچه هارو از نزدیک ببینم.خیلی لذت بخشه که یهو از بعد مجازی وارد دنیای واقعی بشیم.جذابیت داره.از یه دنیای دیگه میایم توو دنیای واقعی مثه اینکه متولد شدیم دوباره ولی چندتایی با هم.
باوشه:sad:رضا توسربه سرش نذاری اون شیطونی نمیکنه گفتم بیارش بگو باوشه خوب آفرین داداش ناز.
درسته اولیه واسه منم اتفاق افتاده ولی دومیه نه.نشده که از طریق نت با کسی توو واقعیت هم دوست صمیمی بشم.یعنی نشده که ببینمشوننه دیگه داداش گلم.بارها واسم اتفاق افتاده که دوستای حقیقیم که همش باهاشون بودم اونقدری ازم دور شدن که فقط دیگه از دنیای مجازی با هم در ارتباطیم و همدیگرو از نت دنبال میکنیم و بر عکسشم اتفاق افتاده و الان دوستای صمیمی واسه هم شدیم
بچه ها فعلا شبخوش
من امشب به عشق تخت جمشید و حافظیه و ........دوستای مجازی التبدیل الواقعی صب میکنم.
شبت قشنگ ابجی عزیزم.:rose:بچه ها فعلا شبخوش
من امشب به عشق تخت جمشید و حافظیه و ........دوستای مجازی التبدیل الواقعی صب میکنم.
.....از دخترا واسم دو موردی اتفاق افتاده و حتی برای بقیه دوستانم برنامه ریختیم وقتی اومدن شهرمون یا من رفتم اونجا حتما ببینمشون و خدایش خیلی لذت بخشه و چند وقت دیگه که میرم تبریز با مهسا حتماقرار میذارم تا ببینمشدرسته اولیه واسه منم اتفاق افتاده ولی دومیه نه.نشده که از طریق نت با کسی توو واقعیت هم دوست صمیمی بشم.یعنی نشده که ببینمشون
بچه ها فعلا شبخوش
اره دیگه الان خوابه فرناز جان.دارن در سایتو میبندن شما هم برو بخاب دیگه جانم.:motat:خوابای خوب ببینی عزیزم.,شبت بخیر
البته الان دیگه فکرکنم خوابت برده باشه. خوابی؟:33:
اره دیگه الان خوابه فرناز جان.دارن در سایتو میبندن شما هم برو بخاب دیگه جانم.:motat:
اره دیگه الان خوابه فرناز جان.دارن در سایتو میبندن شما هم برو بخاب دیگه جانم.:motat:
اها شیفت شبی شما.میگم قربون دستت حالا که داری جارو میکشی اون زیر صندلی ها نزدیکه در ورودی سایت رو هم جارو کن.دستت درد نکنه.:riz303:
نه من الان تازه اومدم کجا برم؟
شما اول اون سیگارتو خاموش کن جانم.بله بله زیاد گفتن(الان اعتماد به نفسم چسبید به سقف با این حرفت.منم بی جنبه):motat:آقا رضا تا حالا کسی بهتون گفته چقد با حال جواب میدین!!:motat:
شرمنده الان اگه جارو کنم ورودی سایت رو,بقیه دوستان که خوابن از صداش بیدار میشن گناه دارن.بزار خوبای قشنگشونو ببینن.بخاطربچه ها میگما نه بخاطرخودم:smiliess (8):اها شیفت شبی شما.میگم قربون دستت حالا که داری جارو میکشی اون زیر صندلی ها نزدیکه در ورودی سایت رو هم جارو کن.دستت درد نکنه.![]()