mahii
New member
خو الان پ خ کردم ک صفری جونی جونعزیزم ادرسش کجا بود ؟
- - - Updated - - -
عزیزم ادرسش کجا بود ؟
خو الان پ خ کردم ک صفری جونی جونعزیزم ادرسش کجا بود ؟
- - - Updated - - -
عزیزم ادرسش کجا بود ؟
ی چیز جالب ادرس دفتر ازیکی گرفتم ک اشتباهی بهم گفته بود جنب بانک تجارت ماهم هی میگردیم خدایا اینجا تجارت نیست ک یجا وایسادیم از ی راننده تاکسی پرسیدیم ک دفتر اقای فلانی کجاست؟؟؟؟؟؟/
فک میکنید کجا بود؟خخخخخخخ درست سمت راست مون اونطرف خیابون ینی دقیق موازیش بودیم:auizz3ffy9vla57584x
ی چیز جالب ادرس دفتر ازیکی گرفتم ک اشتباهی بهم گفته بود جنب بانک تجارت ماهم هی میگردیم خدایا اینجا تجارت نیست ک یجا وایسادیم از ی راننده تاکسی پرسیدیم ک دفتر اقای فلانی کجاست؟؟؟؟؟؟/
فک میکنید کجا بود؟خخخخخخخ درست سمت راست مون اونطرف خیابون ینی دقیق موازیش بودیم:auizz3ffy9vla57584x
:rolleyessmileyanim::riz304:چرا من امروز رفتم دفتر نمایندم تو رشت اما ریس دفترش گفت ج نامتون هنوز نرسیده 5ش بیا بگیر منم پیام دادم ب نمایندم و گفتم اینجوریه زنگ زدن بمن و گفتن نه 5ش دیره ی شماره فکس بهم بده من بهش میدم تا امروز فردا برات ناممو از تهران فکس کنه ..............هنوزم ادمای دلسوز پیدا میشن واقعا جای پدرم خیلی مردن ............الان شماره فکسو براشون اس کردم مطمینم امروز ج ناممو میده تا ببرم وزارت خونه
:rolleyessmileyanim::riz304:چرا من امروز رفتم دفتر نمایندم تو رشت اما ریس دفترش گفت ج نامتون هنوز نرسیده 5ش بیا بگیر منم پیام دادم ب نمایندم و گفتم اینجوریه زنگ زدن بمن و گفتن نه 5ش دیره ی شماره فکس بهم بده من بهش میدم تا امروز فردا برات ناممو از تهران فکس کنه ..............هنوزم ادمای دلسوز پیدا میشن واقعا جای پدرم خیلی مردن ............الان شماره فکسو براشون اس کردم مطمینم امروز ج ناممو میده تا ببرم وزارت خونه
می دونم ،منم شوخی میکنم:rose:شوخی می کنم عزیز ناراحت نشی 1 وقت....:rose:
ههههههخ هارت بیت هرروز ی گیری بمن بده ها ، باژه ?! یادت نره![]()
الهییییییییییی:25r30wi:تازه این خوبه که... به من که اساسا" گفته پیرزن:smilies-azardl (12)
دقیقا وقتی ببینن ک پیگیری اونا بیشتر کمکت میکنن........یس یس:28:زنگ زدم گوشیو جواب دادن ... گفت مجلس شنبه ها تعطیله فردا زنگ بزنین به اون آقا که دنبالشین ..من فردا خبرتون میکنم بچه ها... اما به نظرم بچه ها کوتاه نیاین هنوز تموم نشده ... از طریق نماینده هاتون پیگیر باشین خیلی بهتره لا اقل اونا یه امیدی به آدم میدن آدمو دست به سر نمیکنن آدمو راهنمائی میکنن همدردی میکنن...اگه هر کس پیگیر کارش باشه وقتی ببینن مصری یه کاری واست میکنن اما اگه دیگه دنبال کارت نری میری آخر لیستشونو بایگانی میشی... به نظرم تلاش کنین من نسبت به نماینده ی شهرا خوش بینم چون 1 طرفه قاضی نمیرن مثل پور کاظمیم نمیگن مرغ 1 پا داره...
الهییییییییییی:25r30wi:
بیا زدمشt0837h0nn8zfqu8ult
خودشم پیرمرده، ازون غرغروهاش![]()
می دونم ،منم شوخی میکنم:rose:
الهییییییییییی:25r30wi:
بیا زدمشt0837h0nn8zfqu8ult
خودشم پیرمرده، ازون غرغروهاش![]()
ااااااا، حالا دیگه با مامان علی کوچولو دس به توطئه علیه من زدید؟:New (6): آقا من پشتیبان میخوام need back up
مامان علی کوچولو من که کلی ازتون تعریف کردم، فقط علی عشقه مامانش نه:25r30wi::25r30wi:شما با این کاری که کردید و حضور آوردید بخدا واسه ما دلگرمی بود،
اما روجو خانم شما، حالا زورت به یه پسر رسیده ها؟ بگم به آبتین بیایم ببندیمت به رگبار؟ یا از الان تسلیم میشی؟؟؟