-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahii

New member
ی چیز جالب ادرس دفتر ازیکی گرفتم ک اشتباهی بهم گفته بود جنب بانک تجارت ماهم هی میگردیم خدایا اینجا تجارت نیست ک یجا وایسادیم از ی راننده تاکسی پرسیدیم ک دفتر اقای فلانی کجاست؟؟؟؟؟؟/
فک میکنید کجا بود؟خخخخخخخ درست سمت راست مون اونطرف خیابون ینی دقیق موازیش بودیم:auizz3ffy9vla57584x

م.صفری

New member
ی چیز جالب ادرس دفتر ازیکی گرفتم ک اشتباهی بهم گفته بود جنب بانک تجارت ماهم هی میگردیم خدایا اینجا تجارت نیست ک یجا وایسادیم از ی راننده تاکسی پرسیدیم ک دفتر اقای فلانی کجاست؟؟؟؟؟؟/
فک میکنید کجا بود؟خخخخخخخ درست سمت راست مون اونطرف خیابون ینی دقیق موازیش بودیم:auizz3ffy9vla57584x

به قول بچه های اینجا
خخخخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

به قول بچه های اینجا
خخخخخخخخخخخ

ROJO

New member
ههههههخ هارت بیت هرروز ی گیری بمن بده ها ، باژه ?! یادت نره :)

sogol1993

New member
شاید از نظر شما من سنم کم باشه واسه حتی کنکور دادن ارشد آخه من جهشی خوندم و سال اول رفتم دانشگاه دولتی امسالم کنکور ارشد دادم
21سالمه ولی بازم هرطور شده میخوام امسال برم حتی بین الملل
میدونم با ارشد هیچی تغییر نمیکنه هدف اصلی phdگرفتنه پس فرقی نمیکنه ارشد تو چه دانشگاهی خوند بین الملل و روزانشم واسه من فرقی نمیکنه
دو راه بیشتر نداشتم یا اینکه از اول کنکور میدادم واسه پزشکی یا اینکه phdرشته خودمو بگیرم که میخوام واسه دومی تلاش کنم
بچه ها واسه اعتراضاتونم ممنون که رفتین من رفته بودم اردو مشهد نتونستم بیام ان شالله که ظرفیتا برمیگرده به سال قبل و همه قبول میشیم چون اکثرا رتبه هامون خوب بوده و لیاقت اینکه قبول بشیمو داریم

:rolleyessmileyanim::riz304:چرا من امروز رفتم دفتر نمایندم تو رشت اما ریس دفترش گفت ج نامتون هنوز نرسیده 5ش بیا بگیر منم پیام دادم ب نمایندم و گفتم اینجوریه زنگ زدن بمن و گفتن نه 5ش دیره ی شماره فکس بهم بده من بهش میدم تا امروز فردا برات ناممو از تهران فکس کنه ..............هنوزم ادمای دلسوز پیدا میشن واقعا جای پدرم خیلی مردن ............الان شماره فکسو براشون اس کردم مطمینم امروز ج ناممو میده تا ببرم وزارت خونه

منم پیگیرم قرار بود بهم فکس کنن جاب ناممو منتهی هنوز فکس نکردن واسم.. نماینده شهر منم خیلی ادم خوبیه مخصوصا همکاراش...بهم گفته وقتی فکست از تهران اومد سریع بیارش پیشم تا بگم مرحله ی بعد باید به کجا مراجعه کنی الانم زنگ زدم تهران که بگم جواب فکسمو ناممو بدین که متاسفانه جواب نمیدن اما فردا شاید 1 اتفاقاتی بیفته...

:rolleyessmileyanim::riz304:چرا من امروز رفتم دفتر نمایندم تو رشت اما ریس دفترش گفت ج نامتون هنوز نرسیده 5ش بیا بگیر منم پیام دادم ب نمایندم و گفتم اینجوریه زنگ زدن بمن و گفتن نه 5ش دیره ی شماره فکس بهم بده من بهش میدم تا امروز فردا برات ناممو از تهران فکس کنه ..............هنوزم ادمای دلسوز پیدا میشن واقعا جای پدرم خیلی مردن ............الان شماره فکسو براشون اس کردم مطمینم امروز ج ناممو میده تا ببرم وزارت خونه

منم پیگیرم قرار بود بهم فکس کنن جاب ناممو منتهی هنوز فکس نکردن واسم.. نماینده شهر منم خیلی ادم خوبیه مخصوصا همکاراش...بهم گفته وقتی فکست از تهران اومد سریع بیارش پیشم تا بگم مرحله ی بعد باید به کجا مراجعه کنی الانم زنگ زدم تهران که بگم جواب فکسمو ناممو بدین که متاسفانه جواب نمیدن اما فردا شاید 1 اتفاقاتی بیفته...

زنگ زدم گوشیو جواب دادن ... گفت مجلس شنبه ها تعطیله فردا زنگ بزنین به اون آقا که دنبالشین ..من فردا خبرتون میکنم بچه ها... اما به نظرم بچه ها کوتاه نیاین هنوز تموم نشده ... از طریق نماینده هاتون پیگیر باشین خیلی بهتره لا اقل اونا یه امیدی به آدم میدن آدمو دست به سر نمیکنن آدمو راهنمائی میکنن همدردی میکنن...اگه هر کس پیگیر کارش باشه وقتی ببینن مصری یه کاری واست میکنن اما اگه دیگه دنبال کارت نری میری آخر لیستشونو بایگانی میشی... به نظرم تلاش کنین من نسبت به نماینده ی شهرا خوش بینم چون 1 طرفه قاضی نمیرن مثل پور کاظمیم نمیگن مرغ 1 پا داره...

mahii

New member
زنگ زدم گوشیو جواب دادن ... گفت مجلس شنبه ها تعطیله فردا زنگ بزنین به اون آقا که دنبالشین ..من فردا خبرتون میکنم بچه ها... اما به نظرم بچه ها کوتاه نیاین هنوز تموم نشده ... از طریق نماینده هاتون پیگیر باشین خیلی بهتره لا اقل اونا یه امیدی به آدم میدن آدمو دست به سر نمیکنن آدمو راهنمائی میکنن همدردی میکنن...اگه هر کس پیگیر کارش باشه وقتی ببینن مصری یه کاری واست میکنن اما اگه دیگه دنبال کارت نری میری آخر لیستشونو بایگانی میشی... به نظرم تلاش کنین من نسبت به نماینده ی شهرا خوش بینم چون 1 طرفه قاضی نمیرن مثل پور کاظمیم نمیگن مرغ 1 پا داره...
دقیقا وقتی ببینن ک پیگیری اونا بیشتر کمکت میکنن........یس یس:28:

heart.beat777

New member
ااااااا، حالا دیگه با مامان علی کوچولو دس به توطئه علیه من زدید؟:New (6): آقا من پشتیبان میخوام need back up
مامان علی کوچولو من که کلی ازتون تعریف کردم، فقط علی عشقه مامانش نه:25r30wi::25r30wi:شما با این کاری که کردید و حضور آوردید بخدا واسه ما دلگرمی بود،
اما روجو خانم شما، حالا زورت به یه پسر رسیده ها؟ بگم به آبتین بیایم ببندیمت به رگبار؟:25r30wi: یا از الان تسلیم میشی؟؟؟

heart.beat777

New member
الهییییییییییی:25r30wi:

بیا زدمش:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

خودشم پیرمرده، ازون غرغروهاش ;)

بخدا سال دوممه شرکت کردم بیوشیمی، خیلی بیو خوندم خیلی باور کنید اینقد فشار و استرس بهم وارد شده موهام سفید شده، 1 پسر 25 ساله مو سفید کنه ببین چه خبره، غرغرم بخاطر یه لنگ در هوا بودنمونه، واقعا نمیدونم چی قراره اتفاق بیافته..... کاش خیر باشه
نیس حالا همتون خیلی ریلکس و راحتید به من میگن غرغرو با این آواتاره اون جوریش:25r30wi:

آخرین ویرایش:

shiny

New member
بچه ها از تک تکتون صمیمانه تشکر میکنم من این چند روز نتونستم بیام سایت خوشحالم که واسه آقا سهیل مشکلی پیش نیومد و خدارو شکر که اتحادمون بی نتیجه نموند به امید قبولی و رضایتمندی همتون:rose:

abtin13

New member
ااااااا، حالا دیگه با مامان علی کوچولو دس به توطئه علیه من زدید؟:New (6): آقا من پشتیبان میخوام need back up
مامان علی کوچولو من که کلی ازتون تعریف کردم، فقط علی عشقه مامانش نه:25r30wi::25r30wi:شما با این کاری که کردید و حضور آوردید بخدا واسه ما دلگرمی بود،
اما روجو خانم شما، حالا زورت به یه پسر رسیده ها؟ بگم به آبتین بیایم ببندیمت به رگبار؟ یا از الان تسلیم میشی؟؟؟

آبتین مگه یگان توپخونه اس که بیاد و ببندتش به رگبار؟:smiliess (15):
من فقط از مرزهای خودم دفاع میکنم.به بقیه دنیا کاری ندارم.مگه آمریکام تو هرکاری فضولی کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا