-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

layale

New member
مرسی mri جان آره اشعار و دکلمه های حسین پناهی همشون عالیه،خیلی دوسشون دارم ن بخاطر اینکه حسین پناهی همشهریم بود واقعا حرفاش بی غل وغش و از ته دل بود

abtin13

New member
خوب بحث انگار به جاهای باریک کشیده شد. من از همین الان تبری خودم رو از این صحبت ها اعلام میکنم(یاد سهیل افتادم واسه همون)

nikaesf

New member
بله روجو جان
بارونش خیلی خوب و چقد هوارو لطیف کرد
باهات موافقم
واقعا اذیت کنندست انتظار
وای خدا چقد بیچاره ایم ما

اون از حرص خوردن ک کی کلید اولیه میاد، اون از اتیش گرفتن با اومدنش، اون از کلید نهایی و ناراحتیامون ، کارنامه و رتبه ها و از همه وحشتناکتر ظرفیتا...

کی این کابوسا قراره تموم بشه...دوس دارم بخوابم بیدار شم تا نتایج اومده قبول شدم، اصن دلم نمیخواد دیگه بهش فکر کنم...

اصفهان عجب بارونی داره میباره:heart:

nikaesf

New member
بچه ها شماها از کجا فهمیدید پاسخنامه مون تو این قسمته؟
من دو هفتست منتظر اطلاعیه هستم ازبس چک کردم دیوونه شدم
واقعا که

heart.beat777

New member
فقط میتونم بگم تو این محیط مجازی با افرادی آشنا شدم که هم دردای خودمون هم ترازای خودمون هم رنگ خودمون بودن، حداقلش دلم به این خوشه که جوون ایرانی مثل من مثل شماها تونستیم به هم ثابت کنیم که اگه ظلم بهمون بشه ساکت نمیشینیم و دست به دست هم از حقمون دفاع می کنیم، پیروزی همیشه با شادی همراه نیست، گاهی وقتا با افتخار با تجربه با بزرگ شدن آدم همراهه، امیدوارم اون چیزی که صلاحه واسه همه ماها واسمون رقم بخوره....... :rolleyessmileyanim:

nikaesf

New member
ممنون بچه ها
کاش زودتر عضو شده بودم
من چیکار کنم که با زحمت و با یه پسر شیطون درس خوندم و شهر دیگه هم نمیتونم برم
پارسال اصف رشته منو تا رتبه هفتاد و هشتاد میگرفته اما حالا فقط چهار نفر میگیره
حتما رتبه بهتر از من هستن

nikaesf

New member
در رشته ما یسری شهر امسال تازه گرفتن و احتمالا ظرفیت مارو به اونا اختصاص دادن
از طرف دیگه از جایی شنیدم که برخی دانشکده ها خودشون میرن چونه میزنن که ارشد کم بگیرن
حتما حوصله ندارن پایان نامه بگیرن

دل آرام

New member
در ضمن بچه ها ظرفیت پذیرش پارسال 5974 بوده !
بر اساس همون مصاحبه بهمن ماه پورکاظمی که اون روز ظرفیت رو از منشیش پرسیده و نمیدونسته مثلا !

mahii

New member
ای بابا .........چخبره؟!!!!!!!!!!!!!
بحث کم اوردید گیر دادید به امضای بقیه؟هرکی یه نظری داره اتفاقا من خودم موافق امضای ملینام خیلیم خوفه...............
راجع به تریک قبولیم اولش بهمه گفتم هرچی خدا بخواد ینی هیچوقت صددرصد قول قبولی بکسی ندادم اما خوشحال بودم ولی بعدش ک ظرفیت اومد خودم ب خیلیا برگشتم گفتم قضیرو .و اکثرا بازم بهم تبریک گفتن و میگفتن تو خودتو نشون دادی و رتبت عالیه اینکه ظرفیتا کم شده تقصیر تو نیست.......اما اگه بگم ناراحت نبودم دروغ گفتم ولی همیشه از واکنش بقیه خوشحال میشم........مردم درک میکنن پس چی:thumbsupsmileyanim:

goo

New member
بچه ها متاسفانه چندین صفحه از هدف اصلی دور شدیم و ... لطفا تا به نتیجه رسیدن این بحث ها رو ول کنید.انشالله بعد قبولی فرصت هست برا این حرفا.ازتون به عنوان دوست خواهش میکنیم.باشه؟؟؟:28::rolleyessmileyanim:
خب چه خبرا؟کسی فکر جدیدی نداره؟

بچه ها متاسفانه چندین صفحه از هدف اصلی دور شدیم و ... لطفا تا به نتیجه رسیدن این بحث ها رو ول کنید.انشالله بعد قبولی فرصت هست برا این حرفا.ازتون به عنوان دوست خواهش میکنیم.باشه؟؟؟:28::rolleyessmileyanim:
خب چه خبرا؟کسی فکر جدیدی نداره؟

خبری نیست فعلا" تیرهایی در تاریکی رها میکنیم شاید یکیش به هدفمان اصابت کند...
به قول شاعر:
در نا امیدی بسی امید است
پایان شب سیه سپید است
ویرایش نامه به دیوان عدالت اداری به کجا رسید؟

heart.beat777

New member
روجو دل آرام آبتین همه بسه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه دیگه :smilies-azardl (12) خواهش می کنم، ما که تلاشمونو کردیم، حالا هر کی اومد یا نیومد پا خودش، منم انتظار داشتم خیلیا بیان اما خب نیومدن با بهونه یا بی بهونه.....
اینجا تاپیک اعتراض به نتایجه نه اعتراض به هم و اعتقادات و اینا، دوستان عزیزم، خواهش می کنم تمومش کنید، اگه واسه دوستتون ارزش قائل میشید دیگه ادامش ندید....:rose::rose:

ROJO

New member
هههه هارت بیتک من خاموشم:whistle:

ولی بعضی حرفا روشنم میکنه :black_eyed:

الان دوستی و ارامش برقراره :rose::riz481:

mahii

New member
:rolleyessmileyanim::riz304:چرا من امروز رفتم دفتر نمایندم تو رشت اما ریس دفترش گفت ج نامتون هنوز نرسیده 5ش بیا بگیر منم پیام دادم ب نمایندم و گفتم اینجوریه زنگ زدن بمن و گفتن نه 5ش دیره ی شماره فکس بهم بده من بهش میدم تا امروز فردا برات ناممو از تهران فکس کنه ..............هنوزم ادمای دلسوز پیدا میشن واقعا جای پدرم خیلی مردن ............الان شماره فکسو براشون اس کردم مطمینم امروز ج ناممو میده تا ببرم وزارت خونه

ROJO

New member
روخو کجایی بلاخره رسیدی خونه؟
میگما این عکسای آوارت من کشته :)))
اره مهربونم

میگماااااااااااا
girl_blush2.gif

:))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abtin13
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا