-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بچه ها به کدوم خبر گذاریا میخواین اطلاع بدین؟شماره هاشونو لطف کنین بذارین اگه20و 30 خبرو منتشر کنه عالی میشه اینو نماینده شهرم گفت که اگه اینجور بشه خوبه.

mahii

New member
همه رشته ام آر آی رو میشناسن منتها اسم کاربری به خاطر شباهت با اسم دختر (مری)کمی گیج کننده بود

- - - Updated - - -

همه رشته ام آر آی رو میشناسن منتها اسم کاربری به خاطر شباهت با اسم دختر (مری)کمی گیج کننده بود
بعله حتما همینطوره:tonguesmiley:

mri13

New member
نامه به خبرگزاری‌ها

به نام خدا
با سلام و احترام
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر سال جهت گزینش داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر سال ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را بطور منظم به اطلاع داوطلبان می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت‌ها را از قبل اعلام می‌کند. اما متاسفانه امسال به‌رغم گفته‌ی رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌ها (خبرگزاری ایسنا به تاریخ 9 بهمن 1392– کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه‌ی ظرفیت‌ها حتی تا 70 درصد در برخی رشته‌ها بودیم. این در حالیست که رشته‌های علوم‌پزشکی در کنکور سراسری و آزمون دستیاری 93 نیز مشمول این کاهش ظرفیت‌ها شده بودند که با حمایت وزیر محترم بهداشت جناب آقای دکتر هاشمی (خبرگزاری مهر به تاریخ 18 مرداد 1393– کد خبر 2345804) و معاونت محترم بهداشت جناب آقای دکتر ضیایی (خبرگزاری ایسنا به تاریخ 4 مرداد 1393– کد خبر 93050401942) قرار به بازگشت ظرفیت‌ها به سابق شده است. به نظر می‌رسد داوطلبان آزمون ارشد وزارت بهداشت سال 93 مظلوم‌ترین قشر در بین شرکت‌کنندگان آزمون‌های امسال باشند. در این راستا جمعی از داوطلبان در دو نوبت مقابل ساختمان وزارت بهداشت تجمع کردند که حاصل آن، وعده‌ی جناب آقای دکتر پورکاظمی مبنی بر افزایش محدود ظرفیت در هشت رشته شد (خبرگزاری ایسنا به تاریخ 11 مرداد 1393– کد خبر 93051104594) حال آنکه همین وعده هم محقق نشده است.
ما داوطلبان آزمون ارشد، برای چندمین بار مراتب اعتراض خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع رسانی بموقع و بی‌توجهی به خواسته‌هایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولان صدای اعتراض ما را بشنوند و برای رفع این مشکل‌ها اقدامات لازم را مبذول فرمایند.

جمعی از شرکت‌کنندگان آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 1393

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
بلند گو میشه اورد؟

خخخخخ ن بابا میکشنمونا:sdasdasd:

من دیروز رفتم ی مطلب خارجکی خوندم درباره ی اینکه چطور باید اعتراض کرد

یکی از رکناش پلی کردن موزیک مخصوص اعتراض بود!:smiliess (12):
یکی دیگشم این بود ک از ی مسافتی تا اونجایی ک محل اصلی اعتراضه شعارگویان حرکت کنن :riz481:

خارجین دیگه ،اعتراضشونم با کل.اسه :))

ROJO

New member
سعید واسه من بستنی بخر من افتاب ظهر نمیتونم شربت بخورم:ad54ad:

ROJO

New member
وای ینی ما اینقد ادمای خوبی هستیم حقمونو خوردن پولمونم بره

بعد خودمون گشنه و تشنه واسیم شعار بدیم

چقدر درویشانه:tonguesmiley:

ROJO

New member
وای بچه ها:5::25r30wi:ینی واقعا میخواین اینکارو بکنیم!!!? شربت واسه جلب ارا خخخخ

من نمیتونم خندمو کنترل کنما :5:

saeid3

New member
به خدا جواب میده این شربتی که میگی مردم فکر میکنن صلواتیه یا حتی بعضیا میگن بریم ببینیم اینجا جه خبره که دارن شربت میدن اونوقت شلوغ میشه ..ایده ی بدیم نیستا... جواب میده.

4شنبه وضعیتو بررسی میکنم اگه شد انجامش میدیم

mri13

New member
جواب میده ولی نا با یه دبه سنیچ. ما حداقل 6 ساعت اونجاییم هیچی نباشه 10 تا دبه از این سنیچا که روش نوشته 6 برابر آب اضتفه (shiny) کنید لازم داریم! دیگه حالا اگه شما بخوای 10برابر اضافه کنی حداقل 8 دبه میخوایم! اگه بخوای 8 برابر آب اضافه کنید 9 تا دبه میخوایم! حالا شما بودجتونو بگید من میگم چیکار کنیم!

shiny

New member
elahiiii ma cheghad mehraboonim in vasat vase mardomam sharbat dorost mikonim ba sini migirim jeloshoon

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا