-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mri13

New member
دل آرام مرسی از توصیت. واقعا وقتی جملتو خوندم یه چیزی درونم لرزید!:shocked:

mri13

New member
این مشکل رشته‌ی ماست که هنوز ناشناختست! MRI: Magnetic Resonance Imaging
تکنولوژی تصویربرداری تشدید مغناطیسی
همون mri سی‌تی اسکن خودمون

آخرین ویرایش:

abtin13

New member
تاریخ و کدای خبر افزایش دستیاریا و کنکور سراسری رو باید بزنیم تو نامه.مشکل ما اینه که تعدادمون کمه. یعنی تعداد کسانی که حقشون خورده شده زیاده ولی کسی به فکر خودش نیست وگرنه الان باید 400 تا اسم جمع میشد که شاید 200 تاشون بلند بشن بیان

عزیز شما یه کمیت فکر نکن.همین چند نفری هم که میاییم یکم کیفیت هم داشته باشیم(ساکت نباشیم، به در و دیوار نگاه نکنیم، خسته نشیم،زود با حرفاشون قانع نشیم،حرفمون یکی باشه و.....) کارمون رو می تونیم پیش ببریم

دل آرام

New member
دل آرام مرسی از توصیت. واقعا وقتی جملتو خوندم یه چیزی درونم لرزید!:shocked:

کار روانشناس جماعتم همینه دیگه !

تازه علت اینکه اینقدر ظرفیت روانشناسی رو کاهش دادنم همینه ! ترسیدن ایران که رو گسله بر اساس این لرزش های درونی انفرادی زلزله ی عظیمی درش رخ بده ! شوخی که نیست!

آخرین ویرایش:

elmira1365

New member
هم مجلس هم وزارت نمیشه.نمی تونیم به هردوتاش برسیم.فاصلشون از هم دوره. کسایی که گفتن نامه دارن از نماینده باید تحویل بدن مجلس کیا هستن؟

نامه من واسه دکتر موهبتی هست، اونو کجا باید پیدا کنم؟مجلس یا وزارت بهداشت؟

mri13

New member
abtin‌مگه دفعه پیش با حرفاشون قانع شدیم؟ ولی چون کم بودیم کاری از دستمون بر نمیومد. تازه حراست طلبکار بود که برامون ملاقات با ضیایی جور کرده دیگه نتیجه ملاقات که براشون مهم نیست. اگه تعدادمون زیاد باشه نمایندمون وقتی برگرده و بگه قانع نشدم همه دوباره شعار میدن تا دوباره ملاقات کنیم و ببینیم قانع میشیم یا نه ولی وقتی تعدادمون کم باشه حراست میاد جممون میکنه و میگه مگه من براتون ملاقات جور نکردم دیگه مشکلتون چیه. حالا من منظورم این نیست که نباید بریم دیگه الان حتی اگه 30 40 نفر هم باشیم مجبوریم بریم چون از هیچی بهتره ولی اینکه اینکه تا قانع نشیم بر نگردیم برای جمعیت‌های زیاده و اینکه هر چندتا هم که باشیم باید تمام تلاشمونو بکنیم درسته ولی دفعه پیش دلیل اینکه همدیگرو نگاه میکردیم و کاری نمیکردیم خستگی یا ترس نبود دلیلش این بود که کم بودیم.

دل آرام

New member
ای بابااااااااا حالا من چیکار کنم؟؟ من فکر کردم اونم تو وزارت هست

ولی من فکر کنم دفترشون توی همون وزاتخونه باشه ها !
چون نماینده وزاتخونه در مجلسه !پس دفترش تو همون ساختمان وزارتخونه باید باشه !

abtin13

New member
ولی من فکر کنم دفترشون توی همون وزاتخونه باشه ها !
چون نماینده وزاتخونه در مجلسه !پس دفترش تو همون ساختمان وزارتخونه باید باشه !

درسته اینم آدرس دقیقش:
شهرک قدس-بلوار فرحزادی-بلوار ایوانک-ساختمان ستاد مرکزی-بلوکa

abtin13

New member
88363560 الي 80 این شماره دفتر وزیر بهداشت
اینم شماره های دفتر طاهر موهبتی
81454820
81454825

دل آرام

New member
بچه ها این سری ازشون بخواهیم یه ملاقات با وزیر توی اتاق کنفراس بزارن برامون !
کی موافقه اینه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا