بچه ها یه سوال یه سری میگفتن تجمع اولی که بوده از ساختمون وزارت بهداشت آب ریختن رو سرشون این درسته؟ یه فکری دارم
آره آب ریختن رو سرمون
دکترا خیلی شاکی شدن !
آخه ماه رمضون بوداینا شربت بوده
باید دهناتونو باز میکردین، میخوردین :25r30wi:
آخه ماه رمضون بود
به جرم روزه خواری دستگیرمون میکردن اونوقع
این یه تله بود که ما تو دامش نیفتادیم ! اوهوم !
age ghabooli vasatoon moheme bayad in zahmato be khodeton bedin va pashin biayn harkasiam miad dar darajeye aval bekhatere khodesh miad va bad vase inke ye jam dorost beshe va betoonim ehghaghe hagh konim kasy jaye kasi nemire doostani k nemian nabayad entezary az baghye dashte bashan in bar dg haaame bayad bian:rose:[/QUOTE
والا شما نفستون از جای گرم بلند میشه ما تهران نه ولی حتی یکیم نزدیکتر بودیم تا حالا صد بار رفته بودیم.تا همین جاشم قد شماهایی که رفتین تلاش کردیم بازم اگه مقدور بود کوتاهی نیکردیم نه فقط برای خودم بلکه برای همه بچه.با اینکه میدونم رشته ما امکان افزایش نداره ولی تلاشمو میکنم حداقل یه رشته اضاف شه حداقل من خوشحال نشم ولی از خوشحالی بقیه خوشنود میشم
age ghabooli vasatoon moheme bayad in zahmato be khodeton bedin va pashin biayn harkasiam miad dar darajeye aval bekhatere khodesh miad va bad vase inke ye jam dorost beshe va betoonim ehghaghe hagh konim kasy jaye kasi nemire doostani k nemian nabayad entezary az baghye dashte bashan in bar dg haaame bayad bian:rose:[/QUOTE
والا شما نفستون از جای گرم بلند میشه ما تهران نه ولی حتی یکیم نزدیکتر بودیم تا حالا صد بار رفته بودیم.تا همین جاشم قد شماهایی که رفتین تلاش کردیم بازم اگه مقدور بود کوتاهی نیکردیم نه فقط برای خودم بلکه برای همه بچه.با اینکه میدونم رشته ما امکان افزایش نداره ولی تلاشمو میکنم حداقل یه رشته اضاف شه حداقل من خوشحال نشم ولی از خوشحالی بقیه خوشنود میشم
injoory shoma migin hame migan baghye hastano khodeshoon miran kenar rahat in darkhasto hame darim pas hame bayad fadakari konim na ye edeye khas faghat va inke in bare akhare yani akhrin talashe akharin forsat pas bayad hame bashan vagar na natije nemigirim alan aksaran daran az shahrestan mian jahate etelaetoon:rose:
منم میدم همشهری جونی:heart:دوستان من به نماینده رشت درخواست پیگیری دادم
گفت براش به طور کامل موضوع رو فکس کنم
فردا صبح فکس میکنم
امشب به بابام میگم یه نامه جامع براش بنویسه و همه چیو توضیح بده:rolleyessmileyanim:
سلام دوستان من هم هستم یاعلی.به همه دوستام هم میگم.هماتولوژی.
منم میدم همشهری جونی:heart:
منم میدم همشهری جونی:heart:
دوستان لطفا خبر بیست و سی راببینید