-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

م.صفری

New member
دوستان من به نماینده رشت درخواست پیگیری دادم
گفت براش به طور کامل موضوع رو فکس کنم
فردا صبح فکس میکنم
امشب به بابام میگم یه نامه جامع براش بنویسه و همه چیو توضیح بده:rolleyessmileyanim:

shiny

New member
are taragheo feshfesheo barfe shadiam miarim:thanks:
age javab nagereftim az taragheha estefade mikonim:p7977cujr38iyymsu8:

kh.oh

New member
سلام به تمام بچه هایی که از روز اول اینجا بودن و واقعا بابت حقشون تلاش کردن واقعا دست مریزاد از لحاظ مسافتی واقعا دورم برام واقعا مقدور نیست به اومدن میدونم درک میکنید تا جایی که تونستم اطلاع رسانی کردم واقعا از همتون مچکرم این بارهم لطف میکنید جای امثال من میرید.

اینم ظرفیت مهندسی بهداشت حرفه ای:
سال 93 =روزانه 55 نفر +10 شبانه +19 بین الملل
سال 92= 84 روزانه+33 بین الملل
سال 91= 90 روزانه +0 شبانه+8 بین الملل

shiny

New member
age ghabooli vasatoon moheme bayad in zahmato be khodeton bedin va pashin biayn harkasiam miad dar darajeye aval bekhatere khodesh miad va bad vase inke ye jam dorost beshe va betoonim ehghaghe hagh konim kasy jaye kasi nemire doostani k nemian nabayad entezary az baghye dashte bashan in bar dg haaame bayad bian:rose:

ریتا

New member
age ghabooli vasatoon moheme bayad in zahmato be khodeton bedin va pashin biayn harkasiam miad dar darajeye aval bekhatere khodesh miad va bad vase inke ye jam dorost beshe va betoonim ehghaghe hagh konim kasy jaye kasi nemire doostani k nemian nabayad entezary az baghye dashte bashan in bar dg haaame bayad bian:rose:[/QUOTE
والا شما نفستون از جای گرم بلند میشه ما تهران نه ولی حتی یکیم نزدیکتر بودیم تا حالا صد بار رفته بودیم.تا همین جاشم قد شماهایی که رفتین تلاش کردیم بازم اگه مقدور بود کوتاهی نیکردیم نه فقط برای خودم بلکه برای همه بچه.با اینکه میدونم رشته ما امکان افزایش نداره ولی تلاشمو میکنم حداقل یه رشته اضاف شه حداقل من خوشحال نشم ولی از خوشحالی بقیه خوشنود میشم

shiny

New member
age ghabooli vasatoon moheme bayad in zahmato be khodeton bedin va pashin biayn harkasiam miad dar darajeye aval bekhatere khodesh miad va bad vase inke ye jam dorost beshe va betoonim ehghaghe hagh konim kasy jaye kasi nemire doostani k nemian nabayad entezary az baghye dashte bashan in bar dg haaame bayad bian:rose:[/QUOTE
والا شما نفستون از جای گرم بلند میشه ما تهران نه ولی حتی یکیم نزدیکتر بودیم تا حالا صد بار رفته بودیم.تا همین جاشم قد شماهایی که رفتین تلاش کردیم بازم اگه مقدور بود کوتاهی نیکردیم نه فقط برای خودم بلکه برای همه بچه.با اینکه میدونم رشته ما امکان افزایش نداره ولی تلاشمو میکنم حداقل یه رشته اضاف شه حداقل من خوشحال نشم ولی از خوشحالی بقیه خوشنود میشم

injoory shoma migin hame migan baghye hastano khodeshoon miran kenar rahat in darkhasto hame darim pas hame bayad fadakari konim na ye edeye khas faghat va inke in bare akhare yani akhrin talashe akharin forsat pas bayad hame bashan vagar na natije nemigirim alan aksaran daran az shahrestan mian jahate etelaetoon:rose:

mahii

New member
بچهها این نیاز بتکرار داره
قبله اینکه راجع به راه رفتن یکی قضاوت کنی لطفا سعی کن یکم با کفشاش راه بری:riz304:

mahii

New member
دوستان من به نماینده رشت درخواست پیگیری دادم
گفت براش به طور کامل موضوع رو فکس کنم
فردا صبح فکس میکنم
امشب به بابام میگم یه نامه جامع براش بنویسه و همه چیو توضیح بده:rolleyessmileyanim:
منم میدم همشهری جونی:heart:

mahii

New member
ظرفیت ام ار ای(تکنولوزی تصویربرادری مغناطیسی)
سال89: 10 نفر روزانه+1 نفر استعداد درخشان =11نفر روزانه
سال 90: 10 نفر روزانه -------6 نفر ملل + 1 نفر استعداد درخشان =17 نفر
سال 91: 12 نفر روزانه + 1 نفر استعداد درخشان =13 نفر روزانه
سال 92: 13 نفر روزانه-------8 نفر ملل +1 نفر استعداد درخشان =22نفر
سال 93: 4نفر روزانه---------2نفر ملل.....احتمالا 7 نفر!!!!!!!!!!!

atashi

New member
سلام دوستان من هم هستم یاعلی.به همه دوستام هم میگم.هماتولوژی.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا