-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahii

New member
این مشکل رشته‌ی ماست که هنوز ناشناختست! MRI: Magnetic Resonance Imaging
تکنولوژی تصویربرداری تشدید مغناطیسی
همون mri سی‌تی اسکن خودمون

ینی چی؟؟؟ناشناخته!!!!!!
پس من اینهمه میگم ام ار ای ام ار ای کسی متوجه نشد رشته من چیه؟؟/!!!!بعیده:33::65d6a5d6s:

mri13

New member
حداقل دو نفر هستن که mri‌رو مری خوندن و از اون نتیجه گرفتن من خانومم حالا این دو نفرو من فهمیدم بعد شما میگی یعنی چی ناشناختست!

ROJO

New member
موافقم
با شعار هاشمی هاشمی ملاقات ملاقات هم موافقم خخخ

من رفتم امروز مرخصی بگیرم رئیسم خیلی خصمانه گفت: ی روز دیگه?!:image170:قلبم پکید :|

ولی صب رفتم همه ی مدارکو پرینت گرفتم، ب اقاهه هم گفتم درمورد اون نامه بود ک اول میخواستیم بنر کنیم...، گفتم اونو میشه رو A3 بزنی، گف اره بیار میزنم

چیکار کنم ببرم?
بنظرم دورشو بطور نمادین شماره داوطلبی و اسم رشته بنویسیم امضا بزنیم بد نباشه!

نظرتون چیه بچه ها?

abtin13

New member
ینی چی؟؟؟ناشناخته!!!!!!
پس من اینهمه میگم ام ار ای ام ار ای کسی متوجه نشد رشته من چیه؟؟/!!!!بعیده:33::65d6a5d6s:

همه رشته ام آر آی رو میشناسن منتها اسم کاربری به خاطر شباهت با اسم دختر (مری)کمی گیج کننده بود

- - - Updated - - -

ینی چی؟؟؟ناشناخته!!!!!!

همه رشته ام آر آی رو میشناسن منتها اسم کاربری به خاطر شباهت با اسم دختر (مری)کمی گیج کننده بود

دل آرام

New member
حداقل دو نفر هستن که mri‌رو مری خوندن و از اون نتیجه گرفتن من خانومم حالا این دو نفرو من فهمیدم بعد شما میگی یعنی چی ناشناختست!

من میشناسم رششتون رو و کاربرداشو !
ولی چون عادت دارم با فونت بزرگ mri رو ببینمش اشتباه لپی ایجاد شد !

elahe01

New member
موافقم

من رفتم امروز مرخصی بگیرم رئیسم خیلی خصمانه گفت: ی روز دیگه?!:image170:قلبم پکید :|

ولی صب رفتم همه ی مدارکو پرینت گرفتم، ب اقاهه هم گفتم درمورد اون نامه بود ک اول میخواستیم بنر کنیم...، گفتم اونو میشه رو A3 بزنی، گف اره بیار میزنم

چیکار کنم ببرم?

نظرتون چیه بچه ها?

اگه از خبرگزاری ها بیان و واقعا بخوان گزارش تهیه کنن
نامه بنر شده خیلی به درد میخوره

با دورشم موافقم
آخرش بنر دست خودمون میمونه :dadad4:

دل آرام

New member
موافقم

چیکار کنم ببرم?

نظرتون چیه بچه ها?

خوبه
من موافقم !

abtin13

New member
موافقم

چیکار کنم ببرم?

نظرتون چیه بچه ها?

شما شهرستان بودی دیگه؟
خوب اگه آوردنش سخت نیست شما بیارش.آره امضا هم می زنیم.منتها یا حاشیه داشته باشه یا زمینش کم رنگ باشه.

saeid3

New member
بچه ها اخر دست که کارمون تموم شد من بنرو ببرم خونمون!؟؟؟:33:

ROJO

New member
نه من نمیخوام بنرش کنم فقط تو برگ a3 میزنم گفتم از هیچی بهتره حداقل ی چیزی از حضورمون بمونه

بنر ک بچه ها گفتن خزه

abtin13

New member
نه من نمیخوام بنرش کنم فقط تو برگ a3 میزنم گفتم از هیچی بهتره حداقل ی چیزی از حضورمون بمونه

بنر ک بچه ها گفتن خزه

خز نه.من گفتم شاید جا نشه تو بنر.اگه بشه که همون خوبه.برای امضا هم بهتره.تو a3 مگه میشه خوندش؟کوچیک در نمیاد؟

ROJO

New member
خز نه.من گفتم شاید جا نشه تو بنر.اگه بشه که همون خوبه.برای امضا هم بهتره.تو a3 مگه میشه خوندش؟کوچیک در نمیاد؟
خب بزرگ میکنه متناسب با برگه درشتتر میکنه، تازه اقاهه گف بزرگتر از a3 هم میشه زد ولی من فکرشوو کردم بزرگتر باشه تا بیارم له میشه خخخخ

abtin13

New member
خب بزرگ میکنه متناسب با برگه درشتتر میکنه، تازه اقاهه گف بزرگتر از a3 هم میشه زد ولی من فکرشوو کردم بزرگتر باشه تا بیارم له میشه خخخخ

خوب پس.اینم از این.منتها یه نفر قرار بود بنر بزنه بیاره.یادم نیست کی بود به اون هم بگین که نزنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا