abtin13
New member
بچه ها این سری ازشون بخواهیم یه ملاقات با وزیر توی اتاق کنفراس بزارن برامون !
کی موافقه اینه ؟
پذیرایی هم بکنن ازمون.من به کمتر از شربت آلبالو و کیک خامه ای راضی نیستم:motat:
بچه ها این سری ازشون بخواهیم یه ملاقات با وزیر توی اتاق کنفراس بزارن برامون !
کی موافقه اینه ؟
این مشکل رشتهی ماست که هنوز ناشناختست! MRI: Magnetic Resonance Imaging
تکنولوژی تصویربرداری تشدید مغناطیسی
همون mri سیتی اسکن خودمون
پذیرایی هم بکنن ازمون.من به کمتر از شربت آلبالو و کیک خامه ای راضی نیستم:motat:
ینی چی؟؟؟ناشناخته!!!!!!
پس من اینهمه میگم ام ار ای ام ار ای کسی متوجه نشد رشته من چیه؟؟/!!!!بعیده:33::65d6a5d6s:
ینی چی؟؟؟ناشناخته!!!!!!
پس من اینهمه میگم ام ار ای ام ار ای کسی متوجه نشد رشته من چیه؟؟/!!!!بعیده:33::65d6a5d6s:
پس چی !
ما همون موقع شیرینی قبولیمونو از وزیر خواستاریم !!!!!!
مهندسه دکتر نیست.
اون کارش تو مجلسه
حداقل دو نفر هستن که mriرو مری خوندن و از اون نتیجه گرفتن من خانومم حالا این دو نفرو من فهمیدم بعد شما میگی یعنی چی ناشناختست!
موافقم
با شعار هاشمی هاشمی ملاقات ملاقات هم موافقم خخخ
من رفتم امروز مرخصی بگیرم رئیسم خیلی خصمانه گفت: ی روز دیگه?!:image170:قلبم پکید :|
ولی صب رفتم همه ی مدارکو پرینت گرفتم، ب اقاهه هم گفتم درمورد اون نامه بود ک اول میخواستیم بنر کنیم...، گفتم اونو میشه رو A3 بزنی، گف اره بیار میزنم
چیکار کنم ببرم?
بنظرم دورشو بطور نمادین شماره داوطلبی و اسم رشته بنویسیم امضا بزنیم بد نباشه!
نظرتون چیه بچه ها?
موافقم
من رفتم امروز مرخصی بگیرم رئیسم خیلی خصمانه گفت: ی روز دیگه?!:image170:قلبم پکید :|
ولی صب رفتم همه ی مدارکو پرینت گرفتم، ب اقاهه هم گفتم درمورد اون نامه بود ک اول میخواستیم بنر کنیم...، گفتم اونو میشه رو A3 بزنی، گف اره بیار میزنم
چیکار کنم ببرم?
نظرتون چیه بچه ها?
موافقم
چیکار کنم ببرم?
نظرتون چیه بچه ها?
مهندس موهبتی دفترش تو زارته! نامه دارید باید ببری اونجا تحویل بدی به منشی.خودش رو نمیشه دید
نه من نمیخوام بنرش کنم فقط تو برگ a3 میزنم گفتم از هیچی بهتره حداقل ی چیزی از حضورمون بمونه
بنر ک بچه ها گفتن خزه
نه من نمیخوام بنرش کنم فقط تو برگ a3 میزنم گفتم از هیچی بهتره حداقل ی چیزی از حضورمون بمونه
بنر ک بچه ها گفتن خزه
خب بزرگ میکنه متناسب با برگه درشتتر میکنه، تازه اقاهه گف بزرگتر از a3 هم میشه زد ولی من فکرشوو کردم بزرگتر باشه تا بیارم له میشه خخخخخز نه.من گفتم شاید جا نشه تو بنر.اگه بشه که همون خوبه.برای امضا هم بهتره.تو a3 مگه میشه خوندش؟کوچیک در نمیاد؟
خب بزرگ میکنه متناسب با برگه درشتتر میکنه، تازه اقاهه گف بزرگتر از a3 هم میشه زد ولی من فکرشوو کردم بزرگتر باشه تا بیارم له میشه خخخخ