-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

abtin13

New member
1-در این راستا جمعی از داوطلبان در دو نوبت روبروی ساختمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جمع شدند
2-در این راستا جمعی از داوطلبان در دو نوبت مقابل ساختمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تجمع اعتراضی برپا کردند

1-برای رفع این مشکل‌ها اقدام‌های لازم را مبذول فرمایند.
2-برای رفع این مشکل‌ها اقدام‌های لازم را انجام دهند.

بچه‌ها انتخاب کنید کدوم بهتره؟
مقابل ساختمان وزارت بهداشت تجمع کردند.همین خوبه

اقدام ها نه، اقدامات لازم را مبذول فرمایند

lodestar1110

New member
چند تا رشته هم به عنوان مثال پیدا کنید که خود 92 هم کاهش داشته!!
مثلا ژنتیک 10 نفر کم شده بود اون سال به 80 رسید!! اگه چند تا مثال باشه قانع میشن! اونقدرم اطلاعات و یا حوصله ندارن بخوان تو بقیه رشته ها خلاف این حرف رو ثابت کنن!!!
10 نفر یه شیب ملایمه دیگه!

مثلا نظارت بر امور دارویی 20 نفر روزانه در سال 91 میگرفته سال 92 شده 10 نفر سال 93 شده 4 نفر

elmira1365

New member
عزیزم شما رتبه در سهمیه آزادت مثلا شده باشه 10 و اگه چنتا هم رتبه قبل شما باشن و یا سهمیه رزمندگان یا درکل با سهمیه خاصی قبول شدن رو میتونی از مقایسه رتبه در سهمیه و رتبه در کل خودت بفهمی.
معیار اصلی رتبه در کل هست.
مثلا من خودم رتبه 30 هماتو امسال شدم و رتبه در کل ام هست 31
ینی قبل من ممکنه دونفر هم رتبه شده باشن و یا یه نفر سهمیه خاصی داشته ک من از 30 شدم 31.
از بین دونفر هم رتبه هم معیار بعدی معدل لیسانس شون هست.
و کسی ک معدل بهتری داره رتبه اش کمتر میشه.

آخه این حرفی بوده که وزارت بهداشت زده، تو دفترچه گفته بود که ممکن از هر رتبه جند نفر باشن به خاطر همین اینو گفتم، یعنی معدل رو تاثیر ندادن که رتبه ها متقاوت باشه یا نمیدونم در کل چطور حساب کردند که گفتن ممکن هست از هر رتبه چند نفر باشند

negin ka

New member
هفته پیش تو اعتراض یکی از دوستان یه پسررو نشون داد گفت که اومده اعتراض.گفتم چه رشته‌ای هست رتبش چنده؟ گفت رتبه 1 phd نانوتکنولوژی! گفتم برای چی اومده اعتراض!؟ گفت ظرفیت رشتشون صفر نفر شده! :5: همونجا میخواستم برم از ضیایی بخاطر مزاحمتی که ایجاد کردیم عذرخواهی کنم برگردم خونمون برم دنبال زندگیم!:14: دیگه حیفیم اومد گفتم تا اینجا اومدم یه چند ساعت دیگه هم وایسم!

تروخدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم از خنده
خب چرا ازمون برگزار شده؟؟؟؟؟؟؟

ROJO

New member

اینا بخوان کار انجام بدن اقدام رو مبذول می فرماین، عنایتشون رو نخواستیم
فرقی نمی کنه با هر دوتا مبذول فرمایید می نویسن.مبذول یعنی مورد بذل و بخشش قرار دادن.می تونن از اختیارات خودشون برای اقدام در جهت این کار بذل و بخشش انجام بدن یا عنایت خودشون رو با توجه به اختیاراتی که دارن بذل و بخشش بکنن.
شما هم خیلی دیگه وسواس به خرج نده.همون اقدام خوبه.عنایت پررو شون می کنه

:25r30wi::25r30wi::25r30wi::auizz3ffy9vla57584x

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abtin13

mri13

New member
متن بنر

آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر سال جهت گزینش داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر سال ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را بطور منظم به اطلاع داوطلبان می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت‌ها را از قبل اعلام می‌کند. اما متاسفانه امسال به‌رغم گفته‌ی رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌ها (خبرگزاری ایسنا به تاریخ 9 بهمن 1392– کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه‌ی ظرفیت‌ها حتی تا 70 درصد در برخی رشته‌ها بودیم. حال آینده بسیاری از جوانان این مرز و بوم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. جوانانی که به امید ظرفیت‌های سال قبل یک سال از عمر ارزشمند خود را صرف آمادگی برای این آزمون کردند و حالا همه‌ی امید خود را از دست رفته می‌بینند.
ما داوطلبان آزمون ارشد، برای چندمین بار مراتب اعتراض خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع رسانی بموقع و بی‌توجهی به خواسته‌هایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولان صدای اعتراض ما را بشنوند و برای رفع این مشکل‌ها اقدامات لازم را مبذول فرمایند.

نامه به خبرگزاری‌ها

آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر سال جهت گزینش داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر سال ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را بطور منظم به اطلاع داوطلبان می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت‌ها را از قبل اعلام می‌کند. اما متاسفانه امسال به‌رغم گفته‌ی رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌ها (خبرگزاری ایسنا به تاریخ 9 بهمن 1392– کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه‌ی ظرفیت‌ها حتی تا 70 درصد در برخی رشته‌ها بودیم. در این راستا جمعی از داوطلبان در دو نوبت مقابل ساختمان وزارت بهداشت تجمع کردند که حاصل آن، وعده‌ی جناب آقای دکتر پورکاظمی مبنی بر افزایش ظرفیت در هشت رشته شد (خبرگزاری ایسنا به تاریخ 11 مرداد 1393– کد خبر 93051104594). حال با گذشت چند روز از انتشار این خبر، ظرفیت‌ها افزایش نیافته است.
ما داوطلبان آزمون ارشد، برای چندمین بار مراتب اعتراض خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع رسانی بموقع و بی‌توجهی به خواسته‌هایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولان صدای اعتراض ما را بشنوند و برای رفع این مشکل‌ها اقدامات لازم را مبذول فرمایند.

آخرین ویرایش.

آخرین ویرایش:

کرهانی

New member
چند تا رشته هم به عنوان مثال پیدا کنید که خود 92 هم کاهش داشته!!
مثلا ژنتیک 10 نفر کم شده بود اون سال به 80 رسید!! اگه چند تا مثال باشه قانع میشن! اونقدرم اطلاعات و یا حوصله ندارن بخوان تو بقیه رشته ها خلاف این حرف رو ثابت کنن!!!
10 نفر یه شیب ملایمه دیگه!
ظرفیت امار زیستی طی 6سال
untitled.bmp

ROJO

New member
خوبه mri
دستت درد نکنه

الان متن بنر رو پیام خصوصی میکنم واسه لیدی

عزیزم شما رتبه در سهمیه آزادت مثلا شده باشه 10 و اگه چنتا هم رتبه قبل شما باشن و یا سهمیه رزمندگان یا درکل با سهمیه خاصی قبول شدن رو میتونی از مقایسه رتبه در سهمیه و رتبه در کل خودت بفهمی.
معیار اصلی رتبه در کل هست.
مثلا من خودم رتبه 30 هماتو امسال شدم و رتبه در کل ام هست 31
ینی قبل من ممکنه دونفر هم رتبه شده باشن و یا یه نفر سهمیه خاصی داشته ک من از 30 شدم 31.
از بین دونفر هم رتبه هم معیار بعدی معدل لیسانس شون هست.
و کسی ک معدل بهتری داره رتبه اش کمتر میشه.
ببخشید دوست عزیز اگر اطلاعیه 11 رو ببینید و بخونید نوشته ملاک اولویت بندی براساس نمره کل به درصد و رتبه در سهمیه می باشد. نه رتبه در کل

mri13

New member
rojo فقط قبل از اینکه بفرستیش یه بار دیگه رفرش کن بازم تغییر دادم!

*فرناز*

New member
خوش به حال ورودی های سال 91!! چه افزایش تو همه رشته ها بوده!!
حالا روزانه هاش این بوده! بین المللی ببین چی بوده:21:

elmira1365

New member
بجه ها یه پیشنهاد
ما باید هر کار میتونیم کنیم که اعتراضاتمون بیشتر تو چشم بیاد تااونها بیشتر بترسن
من الان یه دور دیگه دفترجه رو چک کردم حدود 25 تا 30 رشته هست از این 60 رشته که کاهش چشمگیری داشتن، بقیه کاهش زیادی نداشتن در حد 4تا5 تا بوده یا اینکه اصلا نه اعتراضی دیده شده از اون گروه نه حرکتی نه چیز دیگه ای
گفتم اگر بیایم این 30 تا رشته رو هم روی بنر چاپ کنیم و ظرفیت های سال 92 و 93 رو جدول بندی کنیم و بنویسیم روی بنر بازتاب بیشتری داره.اینجوری کاهش ظرفیت ها بیشتر تو چشم میاد ، مخصوصا در مقابل خبرگذاری ها و اینکه مجبور میشن پاسخگو باشن
بازم نظر با جمع هست ، پیشنهادی بود که به ذهنم رسید
ولی اگه دوستان موافق بودن ،شماره کارت دوستی که قراره زحمتش رو بکشه اعلام میکنیم که دوستان هزینه رو برای ایشون واریز کنند

ROJO

New member
بعضی از بچه ها میگن اسامی رو ننویس تا فکر کنن خیلی کمیم بقیه هم بیان

بعضیا بمن خصوصی میدن میگن به فلان عدد ( بعضا نجومی! ) ک رسیدین، ما میایم

من دیگه نمیدونم ب کدوم ساز برقصم:image170:

فقط میدونم ک
بابا
ملت
هر کی میتونه بیاد دیگه
این من و شماییم ک میشیم ماااا
ک میتونیم بزنیم تو دهن سنجش

هر کس با این تفکر بیاد ک میرم یکی از افراد باشم بدون توجه به اینکه چن نفر اونجان

خودتون و وجدانتون:smiliess (4):

*فرناز*

New member
بجه ها یه پیشنهاد
ما باید هر کار میتونیم کنیم که اعتراضاتمون بیشتر تو چشم بیاد تااونها بیشتر بترسن
من الان یه دور دیگه دفترجه رو چک کردم حدود 25 تا 30 رشته هست از این 60 رشته که کاهش چشمگیری داشتن، بقیه کاهش زیادی نداشتن در حد 4تا5 تا بوده یا اینکه اصلا نه اعتراضی دیده شده از اون گروه نه حرکتی نه چیز دیگه ای
گفتم اگر بیایم این 30 تا رشته رو هم روی بنر چاپ کنیم و ظرفیت های سال 92 و 93 رو جدول بندی کنیم و بنویسیم روی بنر بازتاب بیشتری داره.اینجوری کاهش ظرفیت ها بیشتر تو چشم میاد ، مخصوصا در مقابل خبرگذاری ها و اینکه مجبور میشن پاسخگو باشن
بازم نظر با جمع هست ، پیشنهادی بود که به ذهنم رسید
ولی اگه دوستان موافق بودن ،شماره کارت دوستی که قراره زحمتش رو بکشه اعلام میکنیم که دوستان هزینه رو برای ایشون واریز کنند

خیلی خوبه! 91 هم اضافه بشه که نشون داده بشه 92 هم کاهش بوده!
من تو جلسه قبل به ضیایی گفتم رشته ها سال قبل 10 نفر اینا کاهش داشت . هیچکی اعتراض نداشت. چون معقول بود. میشه این میزان رو حدس زد ولی امسال یهو نصف شده همه اعتراض دارن!!

mri13

New member
Mri تکنولوژی تصویربرداری تشدید مغناطیسی 92 - 12(روزانه) 8(بین‌ الملل) ــــــــــــ 93 - 4(روزانه) 2(بین الملل) 70٪ کاهش
رشته با کاهش بیشتر از 70٪ هم داشتیم؟!

آخرین ویرایش:

abtin13

New member
بعضی از بچه ها میگن اسامی رو ننویس تا فکر کنن خیلی کمیم بقیه هم بیان

بعضیا بمن خصوصی میدن میگن به فلان عدد ( بعضا نجومی! ) ک رسیدین، ما میایم

من دیگه نمیدونم ب کدوم ساز برقصم:image170:

فقط میدونم ک
بابا
ملت
هر کی میتونه بیاد دیگه
این من و شماییم ک میشیم ماااا
ک میتونیم بزنیم تو دهن سنجش

هر کس با این تفکر بیاد ک میرم یکی از افراد باشم بدون توجه به اینکه چن نفر اونجان

خودتون و وجدانتون:smiliess (4):

بصورت کشکی که نمیشه به فلان عدد رسید.تو نیایی من نیام اون یکی نیاد که به نصف اون عدد هم نمی رسیم.اصلا به عدد چی کار دارین؟ تو واسه اون یه سالی که نشستی درس بخونی ارزش قائل باش.تو چشت چرا دنبال این و اونه؟ دلیل اینکه ما(من و تو) ایرانی ها تو کار گروهی موفق نیستیم همینه دیگه.همیشه منتظریم که بقیه برن اگه بقیه برن منم میام.تو از اون انتظار داری من از این یکی انتظار دارم. هیچ کدوم هم آخرش هیچ کاری انجام نمی دیم.یکم به خودتون بیایین.دائم میگیم (من و تو) که آره عمرم تو این مملکت هدر رفت.خوب اگه نیایی حقت رو بگیری که این یه سال هم هدر میره.این که دیگه دست خودته. نه تقصیر وزارته نه تقصیر دولته نه تقصیر عمه منه.همش تقصیر خودته

- - - Updated - - -

بصورت کشکی که نمیشه به فلان عدد رسید.تو نیایی من نیام اون یکی نیاد که به نصف اون عدد هم نمی رسیم.اصلا به عدد چی کار دارین؟ تو واسه اون یه سالی که نشستی درس بخونی ارزش قائل باش.تو چشت چرا دنبال این و اونه؟ دلیل اینکه ما(من و تو) ایرانی ها تو کار گروهی موفق نیستیم همینه دیگه.همیشه منتظریم که بقیه برن اگه بقیه برن منم میام.تو از اون انتظار داری من از این یکی انتظار دارم. هیچ کدوم هم آخرش هیچ کاری انجام نمی دیم.یکم به خودتون بیایین.دائم میگیم (من و تو) که آره عمرم تو این مملکت هدر رفت.خوب اگه نیایی حقت رو بگیری که این یه سال هم هدر میره.این که دیگه دست خودته. نه تقصیر وزارته نه تقصیر دولته نه تقصیر عمه منه.همش تقصیر خودته

پ.ن: این من و تو رو هم جلوی ما می نوشتم تا یه عده نگن که مارو متهم می کنی.خودم رو هم با تو حساب کردم

mri13

New member
abtin چیکار میکنی؟ چرا به نقل قولی که بهت دادن نقل قول میدی؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا