سلام دوستان
منم هستم تا این لحظه! سعی ام بر اینه که حتما بیام![]()
کدوم خواب؟منکه شیفتم هی میرم درارو قفل میکنم و دستگاهو خاموش میکنم بعدش مریض میاد .خسته شدم:smiliess (2)::rolleyessmileyanim:بی خیال بابا.میان دیگه.ایشالا از فردا صبح.الان همه رفتن بخوابن.حالا کوچه ما عروسیه.گذاشتن رو سرشون اینجارو من نمی تونم بخوابم.شما چرا؟
کدوم خواب؟منکه شیفتم هی میرم درارو قفل میکنم و دستگاهو خاموش میکنم بعدش مریض میاد .خسته شدم:smiliess (2)::rolleyessmileyanim:
کدوم خواب؟منکه شیفتم هی میرم درارو قفل میکنم و دستگاهو خاموش میکنم بعدش مریض میاد .خسته شدم:smiliess (2)::rolleyessmileyanim:
سلام دوستان
منم هستم تا این لحظه! سعی ام بر اینه که حتما بیام![]()
الهه من شما رو اد میکنم، چون هممون تا این لحظه هستیم و هیشکی از فرداش خبر نداره...
دقیقا منتظر بودم ی نفر دیگه امشب بیاد
شب همه خوش
الهه من شما رو اد میکنم، چون هممون تا این لحظه هستیم و هیشکی از فرداش خبر نداره...
دقیقا منتظر بودم ی نفر دیگه امشب بیاد
شب همه خوش
وای من استرس گرفتم نمیتونم بخوابم هی موبایلمو میزارم کنار هی باز برمیدارم ببینم چ خبر شد:wacsmiley:
الهه اسمتو نوشتم دیگه، نگوو ک باید پاکش کنم بخودا میرم معتاد میشما
اگه بعد نتونستی بیای زبونم لال، خخخخ، خبر بده پاکش کنم:dadad4:
من به آشل گفتم، مدیر این بخش ینی مطالب مفید برای ارشدهدوستان گرامی 32 مدیر انجمن تو این سایت هست بیاید همگی واسشون پیام بدیم که روز 4 شنبه را تو انجمنشون انعکاس بدن...خیلی راحت 100 نفر جمع میشه ...شک نکنید
من به آشل گفتم، مدیر این بخش ینی مطالب مفید برای ارشده
اگه صلاح بدونه میگه تو تاپیکای مختلف
در ضمن همه ی مدیرا لیاقت رو انداختن رو ندارن...
بعدشم کسی بخواد بیاد میاد همانطور که 3 نفر اولین پست انجمنیشونو توی این تاپیک گذاشتن
خدا با ماست:rose:
منم که خیلی وقته زنگ زدم به این شماره .پس چرا هیچکی باهام تماس نگرفته؟؟!!!!!!!بچه ها من 2 هفته پیش زنگ زدم به 6133
به شمام پیشنهاد میکنم زنگ بزنین...
چون واقعا پیگیرن....
خودش گفته دوباره زنگ میزنن من که منتظر میمونم اگه نزدن دوباره زنگ میزنم 6133
ندیگه رشته خودم رادیولوژی..... اره دیشب کلافه شدم.درکت میکنم:riz304:شما هم تو آزمایشگاه کار می کنید یا رادیولوژی؟
اگه تو ازمایشگاهی با تمام وجود درکت میکنم!