-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

elahe01

New member
سلام دوستان
منم هستم تا این لحظه! سعی ام بر اینه که حتما بیام :)

elahe01

New member
به احتمال خیلی زیاد میام
آخه من هفته پیش تهران بودم و رفتم وزارت و مجلس و ....
اگه این هفته کارم جور شد، حتما میام

mahii

New member
بی خیال بابا.میان دیگه.ایشالا از فردا صبح.الان همه رفتن بخوابن.حالا کوچه ما عروسیه.گذاشتن رو سرشون اینجارو من نمی تونم بخوابم.شما چرا؟
کدوم خواب؟منکه شیفتم هی میرم درارو قفل میکنم و دستگاهو خاموش میکنم بعدش مریض میاد .خسته شدم:smiliess (2)::rolleyessmileyanim:

abtin13

New member
کدوم خواب؟منکه شیفتم هی میرم درارو قفل میکنم و دستگاهو خاموش میکنم بعدش مریض میاد .خسته شدم:smiliess (2)::rolleyessmileyanim:

شما هم نه خسته

- - - Updated - - -

شما هم نه خسته

ROJO

New member
سلام دوستان
منم هستم تا این لحظه! سعی ام بر اینه که حتما بیام :)

الهه من شما رو اد میکنم، چون هممون تا این لحظه هستیم و هیشکی از فرداش خبر نداره...

دقیقا منتظر بودم ی نفر دیگه امشب بیاد

شب همه خوش

abtin13

New member
الهه من شما رو اد میکنم، چون هممون تا این لحظه هستیم و هیشکی از فرداش خبر نداره...

شب همه خوش

منم همین الان یه میلیون دلار پول می خوام.....

بیا اینم از شانس من:j58r36j3gcr4suxymup

elahe01

New member

شب همه خوش

منم چون برنامه کارم قطعی نیست قول اومدن ندادم، اما ایشالا اگه اومدنم جور شد با 2 تا از دوستام میام
شب خوش :)

ROJO

New member
وای من استرس گرفتم نمیتونم بخوابم هی موبایلمو میزارم کنار هی باز برمیدارم ببینم چ خبر شد:wacsmiley:

الهه اسمتو نوشتم دیگه، نگوو ک باید پاکش کنم بخودا میرم معتاد میشما

اگه بعد نتونستی بیای زبونم لال، خخخخ، خبر بده پاکش کنم:dadad4:

elahe01

New member
وای من استرس گرفتم نمیتونم بخوابم هی موبایلمو میزارم کنار هی باز برمیدارم ببینم چ خبر شد:wacsmiley:

الهه اسمتو نوشتم دیگه، نگوو ک باید پاکش کنم بخودا میرم معتاد میشما

اگه بعد نتونستی بیای زبونم لال، خخخخ، خبر بده پاکش کنم:dadad4:

نه بنویس اسم منو
آخه از رشته ما کسی نیست گویا!
اگرم خودم نیومدم، به جای خودم دوستامو میفرستم :bunnyearsmiley:

asayesh

New member
باشه پس رجو جون من به همه انجمنها خبر میدم که حداقل یه نماینده بفرستن:smilies-azardl (181

saeid3

New member
دوستان گرامی 32 مدیر انجمن تو این سایت هست بیاید همگی واسشون پیام بدیم که روز 4 شنبه را تو انجمنشون انعکاس بدن...خیلی راحت 100 نفر جمع میشه ...شک نکنید

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
دوستان گرامی 32 مدیر انجمن تو این سایت هست بیاید همگی واسشون پیام بدیم که روز 4 شنبه را تو انجمنشون انعکاس بدن...خیلی راحت 100 نفر جمع میشه ...شک نکنید
من به آشل گفتم، مدیر این بخش ینی مطالب مفید برای ارشده
اگه صلاح بدونه میگه تو تاپیکای مختلف

در ضمن همه ی مدیرا لیاقت رو انداختن رو ندارن...

بعدشم کسی بخواد بیاد میاد همانطور که 3 نفر اولین پست انجمنیشونو توی این تاپیک گذاشتن

خدا با ماست:rose:

saeid3

New member
من به آشل گفتم، مدیر این بخش ینی مطالب مفید برای ارشده
اگه صلاح بدونه میگه تو تاپیکای مختلف

در ضمن همه ی مدیرا لیاقت رو انداختن رو ندارن...

بعدشم کسی بخواد بیاد میاد همانطور که 3 نفر اولین پست انجمنیشونو توی این تاپیک گذاشتن

خدا با ماست:rose:

به امید این که همگی به هدفمون برسیم...

Azin E

New member
رجو جان دفعه پیش من بنر آورده بودم.که به یکی از اون شماره هایی که گذاشتم زنگ زده بودم.راستی مهلا و سهیل و بردیا کجان؟این 3نفر لیدرای دفعه های پیش بودن و الحق که سنگ تموم گذاشتن.

ham.ad

New member
بچه ها من 2 هفته پیش زنگ زدم به 6133
به شمام پیشنهاد میکنم زنگ بزنین...
چون واقعا پیگیرن....
خودش گفته دوباره زنگ میزنن من که منتظر میمونم اگه نزدن دوباره زنگ میزنم 6133
منم که خیلی وقته زنگ زدم به این شماره .پس چرا هیچکی باهام تماس نگرفته؟؟!!!!!!!

ham.ad

New member

شما هم تو آزمایشگاه کار می کنید یا رادیولوژی؟
اگه تو ازمایشگاهی با تمام وجود درکت میکنم!

Y77

New member
من تهران نیستم ولی یه نماینده از طرف خودم میفرستم، لطفا آدرس دقیق بدید
به حمایت از رشته مهندسی پزشکی بیوالکتریک

ham.ad

New member
سلام دوستان .من با اینکه دیشب شیفت بودم و اصلا نتونستم بخوابم ولی از صبح نشستم اینجا و تمام پست ها رو خوندم.بعد هم تصمیم گرفتم تو تمام تاپیک ها اطلاع رسانی کنم.فعلا تو چهار تا تاپیک متن زیر رو گذاشتم.بعداز ظهر تمام تاپیک های انجمن رو اطلاع رسانی میکنم .فقط اگه چیز دیگه ای لازم اضافه بشه به نوشته زیر بهم بگید لطفا.

ببخشید دوستان که این مطلب رو اینجا می نویسم ولی خیلی اورژانسیه:قراره چهارشنبه 22 مرداد بچه های تمام رشته ها برای آخرین بار جلو وزارت بهداشت جمع شن برای احقاق حقمون .هر کی آینده اش براش مهمه و براش خیلی سخت نیست حتما تو تاپیک زیر اعلام آمادگی کنه.لطفا تو هر شبکه اجتماعی هم که عضوید اطلاع رسانی کنید.سرنوشت یک سال (و حتی بعضی ها چند سال) تلاشمون به این تجمع بستگی داره .هر چی تعداد بیشتر باشه بیشتر حرفمون رو می خرند. لطفا اگه میتونید کوتاهی نکنید دوستان.:riz304::riz304:
http://olumpezeshki.ir/thread13932.html

mahii

New member
شما هم تو آزمایشگاه کار می کنید یا رادیولوژی؟
اگه تو ازمایشگاهی با تمام وجود درکت میکنم!
ندیگه رشته خودم رادیولوژی..... اره دیشب کلافه شدم.درکت میکنم:riz304:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا