وراثتمن همه خانوادم راست دستن ولی فقط من هستم که چپ دستم
میگم چپ دستی بخاطر چی ایجاد میشه :21::21::33:
روزمون مباااارک.:riz304:
منم قیچی،راکت بدمینتون،موس،بیشتر چیزارو بادست راستم میگیرم.با چپ تسلط ندارم .خون هم ک میخواستم بگیرم با دست راستم میگرفتم.کارشناس آزمایشگامون اینطوری بود ینی--->:5:قدیما مچم ک مینداختم با دست راستم بود.دست چپم اصلا زور نداره:riz303:
کلا چپ دستا اعجوبه این واسه خودشون.:rolleyessmileyanim:
دلمون خوشه قبل کنکور تو فرماشون علامت میزنیم ک چپ دستیم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7اصن ما ب عشق صندلی چپ دستی میریم کنکور میدیدم.ولی وقتی میریم سر جلسه،شکست روحی میخوریم ینی:sad:.البته شهرای بزرگ شاید اینطوری نباشه،مثل تهران و اینا.ولی اینجا ک حداکثر همون برن ی صندلی دیگه بیارن بذارن کنارت:image170:
ینی دقیقا بادست چپ مینویسم.نقاشی میکشم.قاشقم با دست چپ میگیرم.:rolleyessmileyanim:ینی دقیقا با دست چپ چکارمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره دقیقا:25r30wi:...ینی پسرا کلاسمون موقع امتحان ،کنار دستت ک میشستن چشماشون برق میزد از خوشحالی.:smiliess (7)::image170:روز مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک .....البته من قاشق رو با دست راست می گیرم اگه کسی کنارم نشسته باشه برا اینکه اذیت نشه ....
آره واقعن تقلب از رو چپ دستا کار راحتی هس ..... تا هالا زیاد پیش اومده که دوستام بعد از جلسه بهم گفتن ...ما روی دستت نوشتیم ...ببخشیدا !!!!
بعد یه چیزیش خوبه که همیشه هواتو دارن سر جلاس امتحان یا بخصوص کنکووور .... حتی اگه چیزی هم نگی ....این همه راه می رن برات صندلی بیارن !!! .... واقعن چه عالمی داره چپ دست بووودن !!!
روز مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک .....البته من قاشق رو با دست راست می گیرم اگه کسی کنارم نشسته باشه برا اینکه اذیت نشه ....
آره واقعن تقلب از رو چپ دستا کار راحتی هس ..... تا هالا زیاد پیش اومده که دوستام بعد از جلسه بهم گفتن ...ما روی دستت نوشتیم ...ببخشیدا !!!!
بعد یه چیزیش خوبه که همیشه هواتو دارن سر جلاس امتحان یا بخصوص کنکووور .... حتی اگه چیزی هم نگی ....این همه راه می رن برات صندلی بیارن !!! .... واقعن چه عالمی داره چپ دست بووودن !!!
منم به همه مون تبریک میــــــــــــــگم...
چقدر جالب که قیچی رو با دست راست میگیری...
چپ دست های عزیز دقت کردین ما خیلی از کارهامون با بقیه فرق میکنه؟
روزمون مباااارک.
منم قیچی،راکت بدمینتون،موس،بیشتر چیزارو بادست راستم میگیرم.با چپ تسلط ندارم .خون هم ک میخواستم بگیرم با دست راستم میگرفتم.کارشناس آزمایشگامون اینطوری بود ینی--->قدیما مچم ک مینداختم با دست راستم بود.دست چپم اصلا زور نداره
کلا چپ دستا اعجوبه این واسه خودشون.:rolleyessmileyanim:
یه بار تو یه جمعی بهم گفتن...آآآآآآخییییییی الهیییییییی...چپ دستییی؟؟؟؟؟؟؟؟
انگار بیماری لاعلاج دارمh34r-smiley:
خواهرم تمام کاراش رو با دست چپ انجام میده ولی نوشتن رو با دست راست و البته غذا خوردن رو هم با دست راست.
ی چی بگم.... کوچولو ک بودم فک میکردم بین فامیلا و آشناها فقط من چپ دستم...برا همین موقع غذا خوردن اصلا راحت نبودم...مجبور بودم قاشق رو با دست راستم بگیرم..آخه خجالت میکشیدم... :dadad4:اونقد سخت بوووود غذا خوردن... آخه چرا اینقد ب خودم سختی میدادم؟؟؟؟ :|
بعد ی بار دیدم پسرداییم هم قاشق رو با دست چپش گرفته.... تا اون موقع اصلا نمیدونستم پسرداییم هم چپ دسته فک میکردم تنهااام.... ویییی اونقد حس خوبی بووود...:4d564ad6: بعد تازه چند نفر دیگه چپ دست هم تو فامیل کشف کردم خخخ...تا قبل اتم معضلی بود واسم این چپ دست بودن))))
جالب بود مبارک باشه.......:thanks:میگم روز جهانی راست دستا پس کی هستش؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi: