22 مرداد: روز جهانی چپ‌دست‌ها .13 August

..RANA..

New member
من چپدست نیستم ... اما در کل از چپدستا خوشم میاد آخه یه استادی داشتیم که میگفت چپدستا قابلیت های زیادی نسبت به راستدستا دارن ...... روزتون مبارک left handed ها ...:riz304:

kaveh1316

New member
منم بعضی کارا رو با دست راست بعضیارو با چپ انجام میدم و اینو خودم نمیدونستم نپتا اینکه تو مسابقه تیر اندازی نفر کناریم بهم گفت چپ دستی؟ و تازه از اون وقت فهمیدم هم چپدستم هم راست دست
حالا تکلیف مارو روشن کنید من بیام تو انجمن یا نیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لبخند

New member
آبجی منم دست چپه همیشه تو بچگی سر سفره غذا با دادشم دعواش میشد آخه داداشم دست راست بود وقتی میخواستند غذا بخورند دستشون میخورد بهم:25r30wi:

Maryaam

New member
[منم چپ دستم. نمیدونستم روزی واسه چپ دستها هم هست.جالبه.

setayesh71

New member
روزمون مباااارک.:riz304:
منم قیچی،راکت بدمینتون،موس،بیشتر چیزارو بادست راستم میگیرم.با چپ تسلط ندارم .خون هم ک میخواستم بگیرم با دست راستم میگرفتم.کارشناس آزمایشگامون اینطوری بود ینی--->:5:قدیما مچم ک مینداختم با دست راستم بود.دست چپم اصلا زور نداره:riz303:
کلا چپ دستا اعجوبه این واسه خودشون.:rolleyessmileyanim:

ینی دقیقا با دست چپ چکارمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

setayesh71

New member
دلمون خوشه قبل کنکور تو فرماشون علامت میزنیم ک چپ دستیم.:tsimuzpzwoap1t9y3o7اصن ما ب عشق صندلی چپ دستی میریم کنکور میدیدم.ولی وقتی میریم سر جلسه،شکست روحی میخوریم ینی:sad:.البته شهرای بزرگ شاید اینطوری نباشه،مثل تهران و اینا.ولی اینجا ک حداکثر همون برن ی صندلی دیگه بیارن بذارن کنارت:image170:

خب منم اصفهانم همینطور بود . نکردن حداقل 30-40 تا صندلی چپ دستی بذارن .... اصلا خیلی کارا حساب شده نیست .

sepidh gh

New member
روز مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک .....البته من قاشق رو با دست راست می گیرم اگه کسی کنارم نشسته باشه برا اینکه اذیت نشه ....

آره واقعن تقلب از رو چپ دستا کار راحتی هس ..... تا هالا زیاد پیش اومده که دوستام بعد از جلسه بهم گفتن ...ما روی دستت نوشتیم ...ببخشیدا !!!!

بعد یه چیزیش خوبه که همیشه هواتو دارن سر جلاس امتحان یا بخصوص کنکووور .... حتی اگه چیزی هم نگی ....این همه راه می رن برات صندلی بیارن !!! .... واقعن چه عالمی داره چپ دست بووودن !!!

waria

New member
ینی دقیقا با دست چپ چکارمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی دقیقا بادست چپ مینویسم.نقاشی میکشم.قاشقم با دست چپ میگیرم.:rolleyessmileyanim:

روز مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک .....البته من قاشق رو با دست راست می گیرم اگه کسی کنارم نشسته باشه برا اینکه اذیت نشه ....

آره واقعن تقلب از رو چپ دستا کار راحتی هس ..... تا هالا زیاد پیش اومده که دوستام بعد از جلسه بهم گفتن ...ما روی دستت نوشتیم ...ببخشیدا !!!!

بعد یه چیزیش خوبه که همیشه هواتو دارن سر جلاس امتحان یا بخصوص کنکووور .... حتی اگه چیزی هم نگی ....این همه راه می رن برات صندلی بیارن !!! .... واقعن چه عالمی داره چپ دست بووودن !!!
آره دقیقا:25r30wi:...ینی پسرا کلاسمون موقع امتحان ،کنار دستت ک میشستن چشماشون برق میزد از خوشحالی.:smiliess (7)::image170:

mw.ashel

New member

منم به همه مون تبریک میــــــــــــــگم...
چقدر جالب که قیچی رو با دست راست میگیری...

چپ دست های عزیز دقت کردین ما خیلی از کارهامون با بقیه فرق میکنه؟

روزمون مباااارک.
منم قیچی،راکت بدمینتون،موس،بیشتر چیزارو بادست راستم میگیرم.با چپ تسلط ندارم .خون هم ک میخواستم بگیرم با دست راستم میگرفتم.کارشناس آزمایشگامون اینطوری بود ینی--->قدیما مچم ک مینداختم با دست راستم بود.دست چپم اصلا زور نداره
کلا چپ دستا اعجوبه این واسه خودشون.:rolleyessmileyanim:

left.jpg

koala

New member
خیلی تبریک:riz304:
ولی حسودیم شد روز ماکیه؟:sadsmiley:

mohana

Well-known member
ینی هیشکی یادش نبوووود؟ :dadad4:

چپ دست ها روزمون مبااااااااااااااااااارک
:smiliess (8):

sepideeee

New member
خوب من یه حساب سر انگشتی کردم دیدم مثل اینکه همه تو این انجمن چپ دستن :wacsmiley: الان ما راست دست ها تو اقلیتیم :65d6a5d6s:
پس باید سال دیگه روز جهانی راس دستارو بزنن :New (6):

yara

New member

منم یادم نبود اصلا.:dadad4:.................روز جهانی چپ دستها رو به شما دوستان خوبم والبته خودم تبریک میگم(با تاخیر).:thumbsupsmileyanim:...

تقدیم شما دوستان ویژه:

6e4f250fb5c5.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mohana

Well-known member
ی چی بگم.... کوچولو ک بودم فک میکردم بین فامیلا و آشناها فقط من چپ دستم...برا همین موقع غذا خوردن اصلا راحت نبودم...مجبور بودم قاشق رو با دست راستم بگیرم..آخه خجالت میکشیدم... :dadad4:اونقد سخت بوووود غذا خوردن... آخه چرا اینقد ب خودم سختی میدادم؟؟؟؟ :|
بعد ی بار دیدم پسرداییم هم قاشق رو با دست چپش گرفته.... تا اون موقع اصلا نمیدونستم پسرداییم هم چپ دسته فک میکردم تنهااام.... ویییی اونقد حس خوبی بووود...:4d564ad6: بعد تازه چند نفر دیگه چپ دست هم تو فامیل کشف کردم خخخ...تا قبل اتم معضلی بود واسم این چپ دست بودن :)))))

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

shayna

New member
ی چی بگم.... کوچولو ک بودم فک میکردم بین فامیلا و آشناها فقط من چپ دستم...برا همین موقع غذا خوردن اصلا راحت نبودم...مجبور بودم قاشق رو با دست راستم بگیرم..آخه خجالت میکشیدم... :dadad4:اونقد سخت بوووود غذا خوردن... آخه چرا اینقد ب خودم سختی میدادم؟؟؟؟ :|
بعد ی بار دیدم پسرداییم هم قاشق رو با دست چپش گرفته.... تا اون موقع اصلا نمیدونستم پسرداییم هم چپ دسته فک میکردم تنهااام.... ویییی اونقد حس خوبی بووود...:4d564ad6: بعد تازه چند نفر دیگه چپ دست هم تو فامیل کشف کردم خخخ...تا قبل اتم معضلی بود واسم این چپ دست بودن :)))))

:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

waria

New member
امروز چندمه؟:sadsmiley:من یادم نبود.ینی خودم یادم نباشه کسی هم نباید یادش باشه تبریک بگه به آدم؟؟:sad:
روزمون با تاخیر مبارک:riz304:

بالا