N@RVIN
Well-known member
دوستان عزییییز ... (صرفا منظورم شما نیستی کرزی عزیز) توجه بفرمایید
هـــــــــر کــــــــس در تــــــــاپـــیــــــــک شــــــرکـــــــــت میکنـــــــــــــــد ، نــــــــــظر میدهـــــد ، نقـــــد میکنــــــــد یا میـــــــــشود ؛
به منزلـــــــــــــه ی ایـــــــــــــن نـــــــــــــــیســــــــــــــــــــــــــــت کـــــــــــــــــــه ،
شخص مورد نظر ، این روابط را قبول یا رد میکند مگر اینکه شخص صراحتا موضع خود را بیان دارد پس ...
زووووووود راجع به همدیگر و موضع همدیگر قضاوت نکنیـــــــــــم و ... :riz304:
آزادانـــــــــــــــــــــــــــه نظـــــــــر بدهیـــــــــــــــم ، نقــــــــــد کنیـــــــــــــم و نقـــــــــــــد بشویــــــــــــــم !!!!
به نظرات هم احتــــــــــرام بذاریم !:riz304:
+ تصمیم گیری را به خواننده واگذار کنیم !
خب بنا به سخنان بالا :دی ... بانوکرزی ، من فقط قصدم اینه که راجع به این مسئله بیشتر بدونم و بشنوم و مسئله برام کامل روشن بشه !
هنوز مسئله ای برام پیش نیومده خداروشکر (میخوام با ذهن باز به استقبالش برم ، شایدم نرفتم !!! هنوز تصمیم نگرفتم !)
ازت تشکر کنم آقاسینا..چون شخصا یکی دوتا از پستارو دیدم حس بد بهم دس داد که چرا تو تاپیک اومدم اگه بزرگتر نشده بودم حتما میرفتم و پستهامو پاک میکردم اما خب معتقدم که قضاوتها حقیقتها رو تغییر نمیده پس آرامشمو حفظ کردم.:25r30wi:.حضور ما اینجا چه ربطی داره به خیلی چیزا:13:
یه سوال تو زندگیم همیشه داشتم و اون اینکه ینی عشق انقدر تابوی بزرگی هست که حتی از اظهار نظر در موردش (صرف نظر از اینکه تجربه کردی یا نه )بترسیم؟؟؟؟
بعدم به صورت پیام بازرگانی بگم کلا چه اهمیتی داره که دیگران فکر کنن با کسی ارتباط داشتی یا نداشتی ..خودم که مجردم ترجیح میدم طرفم بیاد راستشو بهم بگه تا اینکه بعد از یه مدت زندگی پرده های واقعیت بیفته و من ببینم اونی که به حرفاش اعتماد کردم هیچ شباهتی با کسی که داره باهم زندگی می کنه نداره..
آخرین ویرایش: