▌ ✍ مطالعه گروهی ارشد ایمنی شناسی 95 ☜

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mr.Beneficence

New member
سلام دوستان :)
برای خلاصه لودیش ترجمه ی چه نویسنده ای رو توصیه میکنید؟؟
من کرامتی پور رو دارم، شنیدم که عباس بهادر بهتره...نمیدونم کرامتی پور رو بخونم یا بهادر رو جایگزین کنم...:21:
منتظر راهنماییتون هستم، مرسی :)

سلام...من کرامتی رو دارم سه فصل اولشو روزنامه وار خوندم خوب بود...بهادر ندیدم
+بنده هم یه سوال از دوستان دارم...باکتری چی میخونید...کتاب عباس بهادر برای باکتری جوابگوست؟؟؟

hanas68

New member
سلام دوستان ی سوال پیش اومده برام، تفاوت سلولهای اندوتلیال با اپیتلیال در چیه؟
گزارش این هفته من:14: خواب و خوابو خواب همراه با یک مقدار تست ایمنی و تست ژنتیک...

- - - Updated - - -

گزارش این هفته من:14: خواب و خوابو خواب همراه با یک مقدار تست ایمنی و تست ژنتیک...

biologisst

New member
سلام من شب میام گزارش میدم یکم دیگه بخونم آبرو ریزی نشه هیچی نخوندم:black_eyed:
این سوال هم جوابشو نمیدونم ،بس که اطلاعاتم زیاده:d

ati1408

New member

- - - Updated - - -

سلام هناس جون . خوبی ؟
فرق اندوتلیال با اپیتلیال : اپیتلیال خارجی ترین لایه پوسته که اپیدرم هم میشه بهش گفت . در واقع میشه گفت فقط خارجیه و کار دیگه ای انجام نمیده ولی اندوتلیال لایه داخلی سیستم قلبی عروقی و سیستم لنفاوی رو تشکیل میده و کارایی هم انجام میده . مثلا توی حرکت گازها و مایعات هم کمک میکنه . کار مهمی که میکنه اینه که مسئول ایجاد رگ خونی جدید توی سیستم خونی بدن هم هست . از روی ظاهر کلمه هم میشه کارایی این بافت رو فهمید . اندو = داخل :smiliess (3):

ati1408

New member
سلام بر همگی شما عزیزان ایمونو :)
گزارش این هفته من : مبحث آنتی بادی و آنتی ژن رو تکمیل کردم و البته منهای تست :(
زبان دو درس 504 و مرور یه مهارت لزگی ( لزگی عجیب وقت میگیره ازم ! ) و لغت و متن جدید ( متن از مقاله های تخصصی ایمنی )
موفق باشین همگی :)

hanas68

New member
سلام هناس جون . خوبی ؟
فرق اندوتلیال با اپیتلیال : اپیتلیال خارجی ترین لایه پوسته که اپیدرم هم میشه بهش گفت . در واقع میشه گفت فقط خارجیه و کار دیگه ای انجام نمیده ولی اندوتلیال لایه داخلی سیستم قلبی عروقی و سیستم لنفاوی رو تشکیل میده و کارایی هم انجام میده . مثلا توی حرکت گازها و مایعات هم کمک میکنه . کار مهمی که میکنه اینه که مسئول ایجاد رگ خونی جدید توی سیستم خونی بدن هم هست . از روی ظاهر کلمه هم میشه کارایی این بافت رو فهمید . اندو = داخل :smiliess (3):

سلام آتی جون خوبی عزیزم؟ تفاوتشون در این حده واقعا؟ راستش اینارو خودم میدونستم، عزیزم آندو مشخصه یعنی داخلی!!!! سلولهای اپیتلیال تیموس در تمایز تیموسیتها و سلولهای آندوتلیال در مهاجرت لکوسیتها نقش دارند.

hanas68

New member
سلام بر همگی شما عزیزان ایمونو :)
گزارش این هفته من : مبحث آنتی بادی و آنتی ژن رو تکمیل کردم و البته منهای تست :(
زبان دو درس 504 و مرور یه مهارت لزگی ( لزگی عجیب وقت میگیره ازم ! ) و لغت و متن جدید ( متن از مقاله های تخصصی ایمنی )
موفق باشین همگی :)
آتی منبع ایمنیت چیه؟ آفرین خوب خوندی گلم، موفق باشی

hosna69

Well-known member
گزارش این هفته من:
فصل اول عباس
لغات lesson1 تافل و مهارت اول لزگی بدون تستهاش
زیاد نخوندم ولی برای شروع خوبه :)

ati1408

New member
سلام آتی جون خوبی عزیزم؟ تفاوتشون در این حده واقعا؟ راستش اینارو خودم میدونستم، عزیزم آندو مشخصه یعنی داخلی!!!! سلولهای اپیتلیال تیموس در تمایز تیموسیتها و سلولهای آندوتلیال در مهاجرت لکوسیتها نقش دارند.

تو تفاوت ایمونولوژیکی ش رو گفتی ! من تفاوت کلی ش رو گفتم. تو نگفته بودی برای تیموس میخوای ! :tonguesmiley: اینا رو خودم بهت میگفتم هناس جونم . حالا طوری نیست . همین طوری تبادل اطلاعات کنیم هم خوبه :)

ati1408

New member

- - - Updated - - -

خیلی خوبه . من اصلا این هفته تست نزدنم . تا رو روال بیوفتیم یه کم طول میکشه . موفق باشی رفیق عزیزم :)

Labkhand

New member
سلام دوستم...
دوستم امسال کنکور داد و واسه ایمنی فقط برای کنکور رو ۳ بار خوب خونده بود...
کتابای دیگه ایم هستن ک تالیفین اما مطابق سرفصلای ابوالعباسن از اونا هم میشه استفاده کرد...
من خودم ابوالعباسو وایه شروع انتخاب نکردم،درسته ک کتاب واقعا پرباریه منتها سنگینه و چون ترجمه اس دسته بندی خاص نداره مطالبش... البته خلب هرکسی با ی کتابی خوب ارتباط برقرار میکنه😉😊

aziiiin

New member
سلام دوستم...
کتابای دیگه ایم هستن ک تالیفین اما مطابق سرفصلای ابوالعباسن از اونا هم میشه استفاده کرد...

من خودم ابوالعباسو وایه شروع انتخاب نکردم،درسته ک کتاب واقعا پرباریه منتها سنگینه و چون ترجمه اس دسته بندی خاص نداره مطالبش... البته خلب هرکسی با ی کتابی خوب ارتباط برقرار میکنه😉😊

سلام دوست عزیز، خب دوستتون درصد ایمنولوژی شون چند بود؟ نتیجه گرفتن؟

aziiiin

New member
گزارش : فصل ۱ بیوشیمی + تست ،
نصف فصل ۱ ایمنو ،
لغات درس اول تافل + چند صفحه از لزگی
من سه روزه شروع کردم 😔

Labkhand

New member
گزارش : فصل ۱ بیوشیمی + تست ،
نصف فصل ۱ ایمنو ،
لغات درس اول تافل + چند صفحه از لزگی
من سه روزه شروع کردم 😔
نگران نباش دوستم
″رهرو آن است ک آهسته و پیوسته رود...″ [emoji6]
منم تازه شروع کردم[emoji4]
ان شاءالله با انرژی ادامه میدیم.

hanas68

New member
خیلی خوبه . من اصلا این هفته تست نزدنم . تا رو روال بیوفتیم یه کم طول میکشه . موفق باشی رفیق عزیزم :)
ممنونم عزیز دلم، شرو کن ب تست زدن، من ابوالعباس میخونم، قشنگه، اما تست ک میزنم میفهمم چقد مطالبش سنگینه، ولی خوب عالیه، موفق باشی عزیزم
امروز من یک فصل سلولی هم خوندم، بچها بنظرم هرکتابی ک باهاش راحتینو بخونین همراه با تست، بصورت مداوم، همگییییی موفق باشیییین

- - - Updated - - -

ممنونم عزیز دلم، شرو کن ب تست زدن، من ابوالعباس میخونم، قشنگه، اما تست ک میزنم میفهمم چقد مطالبش سنگینه، ولی خوب عالیه، موفق باشی عزیزم
امروز من یک فصل سلولی هم خوندم، بچها بنظرم هرکتابی ک باهاش راحتینو بخونین همراه با تست، بصورت مداوم، همگییییی موفق باشیییین

hanas68

New member
سلام دوستم...
من خودم ابوالعباسو وایه شروع انتخاب نکردم،درسته ک کتاب واقعا پرباریه منتها سنگینه و چون ترجمه اس دسته بندی خاص نداره مطالبش... البته خلب هرکسی با ی کتابی خوب ارتباط برقرار میکنه????????????
رتبش چند شد عزیزم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا