Proteus
New member
کسی میدونه سلف دانشکده پزشکی پورسینا یعنی چی کجا میشه؟
شما از کجا فهمیدی که کدوم سلفی ؟
کسی میدونه سلف دانشکده پزشکی پورسینا یعنی چی کجا میشه؟
منم امروز رفتم ثبت نامممممممم
پاهام تاول زد اینقد رفتم این ور اون وررررررر
انتخاب واحدم کردممممم
خوابگاه هم گلستان دمشق بلوک b افتادمممممممم
بچه ها از مدارکتون دو سری کپی داشته باشید که مثل من یه ساعت دنبال کپی نگردید
از فرم محضرتون هم کپی بگیرید چون اصلشو باید تحویل امور دانشجویی بدید فکر کنم.
اول وقت برید بهتره چون سرشون شلوغ میشه
:14::13::13::14:دوستان من مدرک موقت کارشناسیمو گم کردم،تهران ک رفتیم ثبت نام بردمش،الان نیس.چیکار باید بکنم؟ مدرک موقت دیگه بهم میدن؟ بیچاره شدم فک کنم
شما از کجا فهمیدی که کدوم سلفی ؟
تو خود دانشکده پژشکی هست....کلا سلف کل علوم پزشکی تهران ..دانشکده هایی که اونجا هستن ..همونجاست
که فعلا در دست تعمیره
سلف رو چی انتخاب کنیم؟ من خوابگاه گلستان دمشق بلوک b هستم... باید سلف چی انتخاب کنم؟
اطلاع دارید که سلف توانبخشی هم اونجاست یا نه! یعنی ما این همه راهو باید بریم اونجا اخه تو سامانه رزرو نوشته سلف توانبخشی پورسینا:shocked:
بچه ها غذا رزرو کردین؟ حالا که خوابگاه مشخصه اسم خوابگاه رو انتخاب کنیم یا "صبحانه و شام دانشجویان ورودی جدید" یا سلف دانشکده ها رو ؟ بعدش ماکه فعلا کارت نداریم تکلیف چیه ؟
بچه ها غذا رزرو کردین؟ حالا که خوابگاه مشخصه اسم خوابگاه رو انتخاب کنیم یا "صبحانه و شام دانشجویان ورودی جدید" یا سلف دانشکده ها رو ؟ بعدش ماکه فعلا کارت نداریم تکلیف چیه ؟
شما واسه خوابگاه ثبت نام کردید اخرش پیام داد که درخواست ارسال شد و 72ساعت بعد جوابش میاد.کدوم بخش اسم خوابگاهو میزنه.برای سلف شماره دانشجویی و شماره شناسنامه باید وارد کنیم؟؟؟؟
- - - Updated - - -
شما واسه خوابگاه ثبت نام کردید اخرش پیام داد که درخواست ارسال شد و 72ساعت بعد جوابش میاد.کدوم بخش اسم خوابگاهو میزنه.برای سلف شماره دانشجویی و شماره شناسنامه باید وارد کنیم؟؟؟؟
الان محل تشکیل کلاسهای شما کجاست؟
تا جایی که میدونم دانشکده پزشکی یه سلف یشتر نداره:33:
قبولی های دانشگاه ایران کسی امروز برای ثبت نام حضوری رفته؟انتخاب واحد رو خودشون انجام میدن؟:65d6a5d6s: