10 نفرررررررر :14:
من فکر نمی کنم کارشناسیام این تعداد باشن تویه اتاق
بچه ها هفته دیگه بیاین همگی اعتراض کنیم :New (6):
شما کدوم خوابگاهین؟فقط خوابگاههای کوی عالین.
اونا که واسه گلای سر سبده ..پزشکی /دندون/دارو:mad_majidonline:
10 نفرررررررر :14:
من فکر نمی کنم کارشناسیام این تعداد باشن تویه اتاق
بچه ها هفته دیگه بیاین همگی اعتراض کنیم :New (6):
منم تونستمدوستان من بدون اینکه برم ثبت نام حضوری انتخاب واحد کردم سما بازه یه سری بزنین
منم تونستمدوستان من بدون اینکه برم ثبت نام حضوری انتخاب واحد کردم سما بازه یه سری بزنین
خوابگاه دمشقو میگین یعنی پنجره هم نداره.:j58r36j3gcr4suxymupهرواحدشون یه سالن داره با یه اتاق کوچیک تو اتاقه 2 تا تخت دو نفرس که فعلا به ما ورودی جدیدیا نمیدن
تو سالن سه تا تخت 2 نفرس که کلا میشه 10 نفر
که فعلا باید اونجا بخوابیم سالنشم مثل یه اتاق دلبازه به نظرم از اتاقه بهتر بود اتاق خیلی دلگیر بود
آشپزخونه هم داشت
پنجره هارو با ایرانت پوشونده بودن یاد زندان افتادمممممممممم و دلم گرفت وقتی دیدم
اینقد شوک بودم که دیگه به دستشویی و حمام و کمدا دقت نکردممممممممم:shocked:
خوابگاه دمشقو میگین یعنی پنجره هم نداره.:j58r36j3gcr4suxymup
من امروز رفتم خوابگاه دمشق... اونقدر که می گن بد نیست... اتاق نمی دن... یه سوییت می دن... هر سوییت دو تا اتاق داره و تو هر اتاق چند تا تخت... اتاق هم بزرگه...
من امروز رفتم خوابگاه دمشق... اونقدر که می گن بد نیست... اتاق نمی دن... یه سوییت می دن... هر سوییت دو تا اتاق داره و تو هر اتاق چند تا تخت... اتاق هم بزرگه...
تورو خدا کجاش خوب بود آخه؟با هرکی صحبت میکنم آخرش اشکم درمیاد :sadsmiley: من لیسانس خوابگاه چمران دانشگاه تهران بودم .اونجا درمقابل اینجا بهشت بود:13:
منم مثل شما لیسانس خوابگاهم عالی بود ولی حالا.... فقط به این نتیجه رسیدم اواز دهل شنیدن از دور خوش است :14: ذلیل شه دانشگاه تهران با این خوابگاهاش
:rose:بچه ها يه سوال دارم البته ميدونم يه خرده الان ديره واسه پرسيدن اين سوال، ضامن براي تعهد محضري واسه گرفتن خوابگاه چه ويژگي بايد داشته باشه؟مثلا پدرم كه بازنشستس ميتونه ضامن من شه يا برادرم؟
ممنون ميشم جواب بدين