shahrzad_a
New member
يچه ها من الان تو خوايگاهم همون 10 نفراتاقمون كوچك بود براي اينكه جامون بشه اومدن تخت اضافه كردن ....
يچه ها من الان تو خوايگاهم همون 10 نفراتاقمون كوچك بود براي اينكه جامون بشه اومدن تخت اضافه كردن ....
همه تعجب کردن از این خوابگاها بچه ها میگفتن بعد یکی دو ترم میشه رفت خوابگاه کویواقعا اینا خوابگاه نیستن پادگانن ، اصلا در شان یه دانشجو نیست :New (6):
دوستان یادمون باشه افزایش بی رویه ظرفیت ها چیزی جز این اتاق های 10 نفره!!! نیست وقتی ظرفیت ها زیاد میشه امکانات خوابگاه و دانشگاه هیچ تغییری نمیکنه! نتیجش میشه این که دانشجوی تحصیلات تکمیلییییییییی کمترین امکانات رفاهی رو نداشته باشه یادمون باشه بدون فکر به کاهش ظرفیت ها اعتراض نکنیم!!!
ماسالله با این ظرفیتای لیسانس دیگه امکاناتی واسه ارشد نمونده.باید به ارشدا امکاناته بهتری بدن اما متاسفانه خبری نیس.
بچه ها متاسفانه نتونستم ثبت نام کنم به نظرتون دانشگاه تکمیل ظرفیت داره که تو اون موقع ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ناراحتم :sad::sad::sad::sad:
خیلی خوابگاه دمشق افتضاح هست.نمیفهمیم کی شبه کی روز. کثیف.تاریک و ....:13:
خیلی خوابگاه دمشق افتضاح هست.نمیفهمیم کی شبه کی روز. کثیف.تاریک و ....:13:
آره منم اونجام انقدر تاریکه فوتوفوبیا گرفتم ٬ راستی با یکی از بچه های انجمن هم اتاقی شدم:thumbsupsmileyanim:
- - - Updated - - -
آره منم اونجام انقدر تاریکه فوتوفوبیا گرفتم ٬ راستی با یکی از بچه های انجمن هم اتاقی شدم:thumbsupsmileyanim:
بچه هاي دانشگاه تهران شما از سلف استفاده كردين ؟ بدون كارت ميشه ؟
خوابگاه نسترن خوبه؟
خوابگاه نسترن خوبه؟