๑ کاپ کیک بدون فر ๑

شفق بانو

New member
ستاره جان
فنجون هارو طوري روغن زدم /كه به محض بخت تا فنجون رو بركردوندم زودي جدا شد
صاف شدنش بخاطر همين بود.:black_eyed:
 

mohana

Well-known member
این بچه الان ی چی یاد گرفته همش تند تند درست میکنه :4d564ad6:

39786552271267403831.jpg


دوسش دارممم :thanks:
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

leylii

New member
منم رفتم خونه حتما درستش می کنم خووو آدم دلش موخاد خووووو:4d564ad6::4d564ad6:
 

ستاره70

New member
دلم خواست................................................
فردا میرم میخرم اصن!!خخخخ:4d564ad6:
 

mexin

Well-known member
کیک های ما هم درست کردیم اینجوری در اومدین دیگه .. یکم شکلاتش کم بود سفید در اومدن..:tonguesmiley:

95411008170203962401.jpg
 

biotechnologist

New member
دستتون درد نکنه بچه ها! رو سفیدم کردید.:rose:منم درست کردم خیلی خوشمزه شد،پدرم فکر کرد از بیرون خریدیم! منم با هرچی تو خونه داشتیم درست کردم:a2d3: با تشکر از داداش کوچیکم واسه تزئین.:smilies-azardl (113

00964154689479517927.jpg
 

IL-2

Well-known member
سلام بر کدبانوهای عزیز انجمن ...
بچه ها منم درست کردم ولی ...:sadsmiley:
یه بار به همین شیوه ای که مهنا گفته بود یه بار هم با کیکپزیرقی ولی هر دوبار وقتی ازقابلمه اوردمش بیرون پفش خوابید:dadad4:
کسی میدونه چرا؟؟؟:65d6a5d6s:
 

mohana

Well-known member
biotechnologist عاااااااااااااااااالی شده آفریییییییییییین :4d564ad6: :thanks:


سلام بر کدبانوهای عزیز انجمن ...
بچه ها منم درست کردم ولی ...
یه بار به همین شیوه ای که مهنا گفته بود یه بار هم با کیکپزیرقی ولی هر دوبار وقتی ازقابلمه اوردمش بیرون پفش خوابید:
کسی میدونه چرا؟؟؟:65d6a5d6s:

ای جانم ...
شاید در ظرف رو زود برداشتی؟ بعد 20 دقیقه شعله باس خاموش شه.. 10 دقیقه بعدش درو برداری..وگرنه پفش میخوابه...
 

شفق بانو

New member
اجی IL-2 جانم
من 15 مین زمان گرفتم با شعله ی ملایم / بعد اینکه پخت و دم کنی رو برداشتم باز 10 مین زمان گرفتم
خوابیدن پف کیک : به این میگن پف کاذب
1) پکینک پودر با ارد حتما الک کن ( سه بار الک کن ). اسفنجی میشه .
2) بالا بودن شعله در حین پخت .( همین که دم کنی رو گذاشتی شعله رو کم کن .اب از قل خوردن بیفته ) .
3) پکینگ پودر مدت زمان زیادی تو اشپزخونه نباشه و تاریخ مصرفش نگذشته باشه .( تو یخچال باشه ).
امتحان کن انشالله درست بشه .
من از تجربه ی 11 ساله ی خودم گفتم .:ph34r-smiley:
 
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

IL-2

Well-known member
اجی IL-2 جانم
من 15 مین زمان گرفتم با شعله ی ملایم / بعد اینکه پخت و دم کنی رو برداشتم باز 10 مین زمان گرفتم
خوابیدن پف کیک : به این میگن پف کاذب
1) پکینک پودر با ارد حتما الک کن ( سه بار الک کن ). اسفنجی میشه .
2) بالا بودن شعله در حین پخت .( همین که دم کنی رو گذاشتی شعله رو کم کن .اب از قل خوردن بیفته ) .
3) پکینگ پودر مدت زمان زیادی تو اشپزخونه نباشه و تاریخ مصرفش نگذشته باشه .( تو یخچال باشه ).
امتحان کن انشالله درست بشه .
من از تجربه ی 11 ساله ی خودم گفتم .:ph34r-smiley:

سلام ...
ممنووووووووووووون شفق جونم ...
نکاتی که گفتی رو رعایت میکنم حتما...
من همیشه بیکینگ پودر رو میذاشتم تو کابینت!!
 

hasti69

New member
سلام بردوستان هنرمنداین تایپیک
منم دیشب این کاپ کیکودرست کردم البته به مقدار1ونیم برابرموادی که مهناجون گفته بودن
وبه پیشنهادمادرم موادوداخل لیوانهای اکروپال ریختم
درضمن ازقابلمه تفلون استفاده کردم
خیلی خوب شدفقط شیرینیش یه مقداراگه بیشتربودبهتربود،حالا سوالم اینه طعم اصلی این کاپ کیک شیرینیه یامثل مال من بایدیه کم تلخ باشه وباچای شیرین خورده بشه؟(4ق غ پودرکاکائوریختم و9ق غ شکر)
باتشکرازتمام دوستان
 

hasti69

New member
راستی دوستان مامان من خودش توی خونه خامه درست میکنه وخیلی هم خوشمزه میشه وباخامه اماده هاهم اصلاازنظرطعم فرقی نداره اگه تمایل داشتیداعلام کنیدتابراتون طرزتهیه اشوهمین جابنویسم(بااجازه مهناجون صاحب اینجا)
 

شفق بانو

New member
سلام هستی جان
افرین به شما / ای کاش عکسشو میذاشتی ببینیم
طعمش تلخ میشه یه نموره . که با چای شیرین خورده میشه . اگه میخوایی شیرینیش بیشتر بشه از پودر کاکائو کم کن به همون اندازه به مقدار ارد اضافه کن /رنگش روشنتر و طعمش شیرینتر میشه . :rose:
اما من با چای تلخ دوست دارم بخورم :black_eyed:
 
بالا