mohana
Well-known member
سلام بردوستان هنرمنداین تایپیک
منم دیشب این کاپ کیکودرست کردم البته به مقدار1ونیم برابرموادی که مهناجون گفته بودن
وبه پیشنهادمادرم موادوداخل لیوانهای اکروپال ریختم
درضمن ازقابلمه تفلون استفاده کردم
خیلی خوب شدفقط شیرینیش یه مقداراگه بیشتربودبهتربود،حالا سوالم اینه طعم اصلی این کاپ کیک شیرینیه یامثل مال من بایدیه کم تلخ باشه وباچای شیرین خورده بشه؟(4ق غ پودرکاکائوریختم و9ق غ شکر)
باتشکرازتمام دوستان
هستی عزیز سلام...
هستی جان دفه اول ک درست کردم ار نظر خودم شیرینیش کم بود ولی به خاطر اینکه خامه ای بود جبران شده بود...
دفه دومی ک درست کردم( اون عکس دومیه) چون نمیخواستم خامه ای باشه 1.5 قاشق شکر بیشتر اضافه کردم... عالی شده بود...
راستی دوستان مامان من خودش توی خونه خامه درست میکنه وخیلی هم خوشمزه میشه وباخامه اماده هاهم اصلاازنظرطعم فرقی نداره اگه تمایل داشتیداعلام کنیدتابراتون طرزتهیه اشوهمین جابنویسم(بااجازه مهناجون صاحب اینجا)
واااااااااااااااای هستی چقدر خوب... :thanks:
اگه میشه تو تاپیک خامه فرم گرفته بذار.. اینم لینکش http://olumpezeshki.ir/thread8341.html
خیلی خیلی ممنووووونم ازت :riz304:
آخرین ویرایش: