mohana
Well-known member
سلام دوستای خوبم... امروز برای اولین بار بدون استفاده از فر کیک پختم..فکر نمیکردم اینقدر خوب بشه...:thanks:
مواد لازم:
آرد 10 قاشق غ خ
شکر 6 قاشق غ خ
روغن 6 قاشق غ خ
شیر 10 قاشق غ خ
وانیل نوک قاشق چ خ
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چ خ
پودر کاکائو 3 قاشق غ خ
آرد ، شکر، بکینگ پود و وانیل و پودر کاکائو رو تو ی طرف با هم مخلوط میکنیم
تو ی ظرف دیگه تخم مرغ ها رو هم میزنیم و بعد شير و روغن رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم
مواد ظرف اول رو آروم آروم و کم کم به ظرف دوم اضافه میکنیم و خووووب هم میزنیم... بعد مواد رو تو فنجون میریزیم... ( نصف فنجون رو پر میکنیم)
از قبل به دیواره های فنجون روغن مالیدیم تا بعد از پخت کیک راحت از فنجون درآد
تو ی ظرف بزرگ آب میریزیم فنجون ها رو میذاریم توش ... آب باید تا حدی باشه ک به نصف فنجون ها برسه زیاد نباشه هاااا... چون اگه زیاد باشه وقتی آب میجوشه ممکنه بره داخل فنجون و کیکتون رو خراب کنه
شعله رو روشن میکنین( زیاد نباشه) منتظر میمونین آب جوش بیاد...
خب
حالا ک آب جوش اومد در ظرف رو همراه دم کنی میذارین...اجازه میدین 20 دقیقه روی شعله بمونه..بعد 20 دقیقه شعله رو خاموش میکنیم ولی در ظرف رو برنمیداریم.. ده دقیقه بعد در ظرف رو برمیداریم...
برای بیرون اومدن کیک ها، لبه کیک رو با چاقو آروم آروم جدا میکنیم
بعد هم ک تزیین میکنیم
کیکمون آماده س :4d564ad6:
مواد لازم:
آرد 10 قاشق غ خ
شکر 6 قاشق غ خ
روغن 6 قاشق غ خ
شیر 10 قاشق غ خ
وانیل نوک قاشق چ خ
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چ خ
پودر کاکائو 3 قاشق غ خ
آرد ، شکر، بکینگ پود و وانیل و پودر کاکائو رو تو ی طرف با هم مخلوط میکنیم
تو ی ظرف دیگه تخم مرغ ها رو هم میزنیم و بعد شير و روغن رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم
مواد ظرف اول رو آروم آروم و کم کم به ظرف دوم اضافه میکنیم و خووووب هم میزنیم... بعد مواد رو تو فنجون میریزیم... ( نصف فنجون رو پر میکنیم)
از قبل به دیواره های فنجون روغن مالیدیم تا بعد از پخت کیک راحت از فنجون درآد
تو ی ظرف بزرگ آب میریزیم فنجون ها رو میذاریم توش ... آب باید تا حدی باشه ک به نصف فنجون ها برسه زیاد نباشه هاااا... چون اگه زیاد باشه وقتی آب میجوشه ممکنه بره داخل فنجون و کیکتون رو خراب کنه
شعله رو روشن میکنین( زیاد نباشه) منتظر میمونین آب جوش بیاد...
خب
حالا ک آب جوش اومد در ظرف رو همراه دم کنی میذارین...اجازه میدین 20 دقیقه روی شعله بمونه..بعد 20 دقیقه شعله رو خاموش میکنیم ولی در ظرف رو برنمیداریم.. ده دقیقه بعد در ظرف رو برمیداریم...
برای بیرون اومدن کیک ها، لبه کیک رو با چاقو آروم آروم جدا میکنیم
بعد هم ک تزیین میکنیم
کیکمون آماده س :4d564ad6: