مهنا از سمت راست دومین کاپ کیک رو روش شکلات ریختی؟!!
هرقاشق چطوریه؟سرپر یا سرخالی؟!!
مهنا فنجون رو بذاریم توی آب جوش نمیشکنه؟!!
نخندینا!!من درکل مبتدی ام و تا حالا کیک این مدلی نپختم!!!خخخخ:smiliess (3):
سلام دوستای خوبم... امروز برای اولین بار بدون استفاده از فر کیک پختم..فکر نمیکردم اینقدر خوب بشه...:thanks:
h34r-smiley:.........بابامهنا جان خامه رو خودت درست کردی ؟؟اگه آره تا مکس نیومده بگو چگونه ؟
مهنا جان خامه رو خودت درست کردی ؟؟اگه آره تا مکس نیومده بگو چگونه ؟
سلام بر کدبانوهای عزیز انجمن ...
بچه ها منم درست کردم ولی ...
یه بار به همین شیوه ای که مهنا گفته بود یه بار هم با کیکپزیرقی ولی هر دوبار وقتی ازقابلمه اوردمش بیرون پفش خوابید:
کسی میدونه چرا؟؟؟:65d6a5d6s:
ای جانم ...
شاید در ظرف رو زود برداشتی؟ بعد 20 دقیقه شعله باس خاموش شه.. 10 دقیقه بعدش درو برداری..وگرنه پفش میخوابه...
اجی IL-2 جانم
من 15 مین زمان گرفتم با شعله ی ملایم / بعد اینکه پخت و دم کنی رو برداشتم باز 10 مین زمان گرفتم
خوابیدن پف کیک : به این میگن پف کاذب
1) پکینک پودر با ارد حتما الک کن ( سه بار الک کن ). اسفنجی میشه .
2) بالا بودن شعله در حین پخت .( همین که دم کنی رو گذاشتی شعله رو کم کن .اب از قل خوردن بیفته ) .
3) پکینگ پودر مدت زمان زیادی تو اشپزخونه نباشه و تاریخ مصرفش نگذشته باشه .( تو یخچال باشه ).
امتحان کن انشالله درست بشه .
من از تجربه ی 11 ساله ی خودم گفتم .h34r-smiley: