10 روز مهر گردون افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا آبتین
abtin13 New member 2014-08-07 #401 10 روز مهر گردون افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا آبتین
abtin13 New member 2014-08-07 #402 آن یکی پرسید اشتر را که هی از کجا میآیی ای فرخنده پی گفت از حمام گرم کوی تو گفت آن پیداست از زانوی تو هاروت
آن یکی پرسید اشتر را که هی از کجا میآیی ای فرخنده پی گفت از حمام گرم کوی تو گفت آن پیداست از زانوی تو هاروت
IL-2 Well-known member 2014-08-08 #404 sepideeee گفت: گر بایدم شدن سوی هاروت بابلی صد گونه جادویی بکنم تا بیارمت نامه کلیک کنید تا باز شود... دیر است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد صد نامه فرستادم و آن شاه سواران پیکی ندوانید و سلامی نفرستاد عیار
sepideeee گفت: گر بایدم شدن سوی هاروت بابلی صد گونه جادویی بکنم تا بیارمت نامه کلیک کنید تا باز شود... دیر است که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد صد نامه فرستادم و آن شاه سواران پیکی ندوانید و سلامی نفرستاد عیار
mohana Well-known member 2014-08-08 #405 تا هست ز نیک و بد در کیسه من نقدی در کوی جوانمردان عیار نخواهم شد... ظلمت
abtin13 New member 2014-08-08 #406 در این ظلمت سرا تا کی به بوی دوست بنشینم گهی انگشت بر دندان گهی سر بر سر زانو مژده
IL-2 Well-known member 2014-08-08 #407 هاتف آن روز به من مژده این دولت داد که بدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند یاد
mexin Well-known member 2014-08-08 #409 abtin13 گفت: روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد ترنم کلیک کنید تا باز شود... سلسله موی دوست حلقه دام بلاست ... ادامه ش یه ترنم داشت یادم رفته ببخشید ...:21: اشک یتیم
abtin13 گفت: روز وصل دوستداران یاد باد یاد باد آن روزگاران یاد باد ترنم کلیک کنید تا باز شود... سلسله موی دوست حلقه دام بلاست ... ادامه ش یه ترنم داشت یادم رفته ببخشید ...:21: اشک یتیم
abtin13 New member 2014-08-08 #410 mexin گفت: سلسله موی دوست حلقه دام بلاست ... ادامه ش یه ترنم داشت یادم رفته ببخشید ...:21: اشک یتیم کلیک کنید تا باز شود... نه عزیز ترنم نداره.نه تو مصراع بعدی نه تو کل غزل.شما سوختی :riz304: نفر بعد با ترنم بگه
mexin گفت: سلسله موی دوست حلقه دام بلاست ... ادامه ش یه ترنم داشت یادم رفته ببخشید ...:21: اشک یتیم کلیک کنید تا باز شود... نه عزیز ترنم نداره.نه تو مصراع بعدی نه تو کل غزل.شما سوختی :riz304: نفر بعد با ترنم بگه
Y yara New member 2014-08-08 #411 تمام ترانه هایم ترنم یاد توست تمام نفسهایم خلاصه در نفسهای توست شبنم
abtin13 New member 2014-08-08 #412 هر صبح که روی لاله شبنم گیرد بالای بنفشه در چمن خم گیرد انصاف مرا ز غنچه خوش میآید کو دامن خویشتن فراهم گیرد مژگان
هر صبح که روی لاله شبنم گیرد بالای بنفشه در چمن خم گیرد انصاف مرا ز غنچه خوش میآید کو دامن خویشتن فراهم گیرد مژگان
Y yara New member 2014-08-08 #413 به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم تابوتh34r-smiley:
Y yara New member 2014-08-08 #415 الله مزاره نازنین جاره تو له پرده بمین تازه مکه درده کهنه تا رند بون کله برین جاره بویژ ژه یاره من ژه بی وفا دلداره من هینگا بلورین دوتاره بگر مقامان و زمین ذیل و بامی پرده تمه، خانه کت هنگه تمه مقام له مقامان ببر پرده سردردان هلین شکست
الله مزاره نازنین جاره تو له پرده بمین تازه مکه درده کهنه تا رند بون کله برین جاره بویژ ژه یاره من ژه بی وفا دلداره من هینگا بلورین دوتاره بگر مقامان و زمین ذیل و بامی پرده تمه، خانه کت هنگه تمه مقام له مقامان ببر پرده سردردان هلین شکست
abtin13 New member 2014-08-08 #416 شکستم توبه ام ساقی تو هم بشکن سر خم را بزن سنگی به جام می که بشکن بشکن است امشب بهرام
Y yara New member 2014-08-08 #417 بدو گفت بهرام کای پاک زن مرا اندرین داستانی بزن که این از خرد بود بهرام را وگر برگزید از هوا کام را تهمینه
بدو گفت بهرام کای پاک زن مرا اندرین داستانی بزن که این از خرد بود بهرام را وگر برگزید از هوا کام را تهمینه
sepideeee New member 2014-08-08 #418 تهمینـــه هـــای شعــر من از یاد رفته اند شـــه نامــه هـای زیر سرت را به من بده درس
abtin13 New member 2014-08-08 #420 خسروا گوی فلک در خم چوگان تو شد ساحت کون ومکان عرصه میدان تو باد خاتون